- Член од
- 12 јули 2007
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 0
ej znaete deka mancini zboruval na tel. so emerson kako bese slucaj so chivu i toj dojde vo inter,mislam deka i emerson ke dojde......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До пред 15 минути се играше утакмицата Јувентус - Наполи, која заврши со резултат од 1:0. Сега играат нашите против зебрите!со џуве кога?утре?
Аман бе, ја како што знам, утакмицава не траеше 90 минути. Од кај знаеш што ќе се случеше понатаму? Инаку, шанси имало и на двете страни, ама јуве имал поизгледни и за неколку повеќе од интер. Се на се, добар натпреварЛудило... да играш со трет тим против Јувентус (дел прв тим- дел резерви) и ... да победиш
Сега гледаме ... кај ќе биде Јуве на табелата...
Сепак Интер играше со подмладен тим, со многу играчи кои не се дел од плановите на Интер за наредната сезсона а сепак го совлада Јувентус и го освои бира морети трофејот..Аман бе, ја како што знам, утакмицава не траеше 90 минути. Од кај знаеш што ќе се случеше понатаму? Инаку, шанси имало и на двете страни, ама јуве имал поизгледни и за неколку повеќе од интер. Се на се, добар натпревар