Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Со оглед на тоа што двајцата моментални стопери се во поодминати години, можно е понатаму еден да се исфрли од конкуренција, ваљда Самуел, а Киву да се префрли на позиција централен дефанзивец каде што знае добро да одигра.
Којзнае што планира Мур, но во секој случај Коларов во Интер е јако нешто, 100 изводливо, супер трансфер.

Де бе, 100 пати ја имам постирано изјавата на Мур за Киву од ланската сезона, Киву според него е стопер, и јас имам кажано дека во поголемиот дел од кариерата Киву играл ко стопер, не ко бек.
Самуел ко што вика Грејт е во поодминати години а и мака мачи со повреди, Кордоба исто, влезен е во онаа група на '' стари '' фудбалери така да Куви лесно може да биде префлен на '' својата '' позиција заедно со Лусио, Коларов лево а Сантон алтернатива.

Или ако лудаците од Мадрид или Сити се подготвени да дадат 40 милиони евра за бек, па Маикон да оди таму и Сантон автоматски да добие првотимски статус, why not .:)

Или ако лудаците од Мадрид или Сити се подготвени да дадат 40 милиони евра за бек, па Маикон да оди таму и Сантон автоматски да добие првотимски статус, why not .:)

Не бе заеби, није на продају хаха

Маикон не ми се дава дури ни ако со специјална дозвола ни дадат двајца да ставиме на тоа место и да играме со 12 секој натпревар. Не, јок... хаха

многу го љубам интер, ама челзи ми е подраг :smir:

Ајде честито нека ни е пандев,да ги кине противничките мрежи и да покаже дека вреди да игра за голем клуб.Со него ке бидеме уште појаки во напад,али во средина ни треба уште еден играч за да освоиме лш.Со станкович и мунтари за во сериа а сме добри,но во лш не верувам дека ке направиме нешто.

Де бе, 100 пати ја имам постирано изјавата на Мур за Киву од ланската сезона, Киву според него е стопер, и јас имам кажано дека во поголемиот дел од кариерата Киву играл ко стопер, не ко бек.
Самуел ко што вика Грејт е во поодминати години а и мака мачи со повреди, Кордоба исто, влезен е во онаа група на '' стари '' фудбалери така да Куви лесно може да биде префлен на '' својата '' позиција заедно со Лусио, Коларов лево а Сантон алтернатива.

Манчини го сака Кордоба во Сити, а и тој би сакал да игра за Манчини и да не биде само алтернатива за Самуел и Лусио.
Е тука се отвара простор за Коларов, пари од Кордоба, плус Куву ќе биде замена за Самуел, или пак стартер до Лусио што е малку веројатно барем оваа сезона...

Коларов лево а Маикон десно... не можам да замилсам подобра комбинација :)

Да го трејднеме Кордоба за Теве+ доплата ? или нешо така .... КИЧМА ке праиме !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom