Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.035
- Поени од реакции
- 61.982
Дајте го Сантон у комшије![]()
Да не ви се комшиите ништо не прајте... :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте го Сантон у комшије![]()
А Киву?
Или ако лудаците од Мадрид или Сити се подготвени да дадат 40 милиони евра за бек, па Маикон да оди таму и Сантон автоматски да добие првотимски статус, why not .![]()
Да не ви се комшиите ништо не прајте... :pos2:
многу го љубам интер, ама челзи ми е подраг :smir:
.... ех да могу волити бар Интер... :pos2::pos2::pos2:"Поздрави је, поздрави, aл волим више Челзи " :pos2:
Да не те подсетувам како сте настанале![]()
Манчини го сака Кордоба во Сити, а и тој би сакал да игра за Манчини и да не биде само алтернатива за Самуел и Лусио.Де бе, 100 пати ја имам постирано изјавата на Мур за Киву од ланската сезона, Киву според него е стопер, и јас имам кажано дека во поголемиот дел од кариерата Киву играл ко стопер, не ко бек.
Самуел ко што вика Грејт е во поодминати години а и мака мачи со повреди, Кордоба исто, влезен е во онаа група на '' стари '' фудбалери така да Куви лесно може да биде префлен на '' својата '' позиција заедно со Лусио, Коларов лево а Сантон алтернатива.
Или ако лудаците од Мадрид или Сити се подготвени да дадат 40 милиони евра за бек, па Маикон да оди таму и Сантон автоматски да добие првотимски статус, why not .![]()