Ѓорче 1932
тој сум...
Дневник веке го направија Пандев наш играч...па нишо чудно бе до петок да потпише договор,па слики ово-оно,презентации и следеча утакмица првa постава 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пандев дечки потпишува за Интер...trust me in this one :wink:
Читам за тој Кандрева дека сон му било да игра за Рома, а Баптиста не мисли никаде да оди.
Суазо, Арнаутович и Виеира највероватно заминуваат, а би дошле Пандев и Хамшик.
Според мене, Суазо + пари за Хамшик, Пандев да дојде како слободен играч, Арна би се вратил во Твенте, а Виеира...тој кај сака нека оди, само да си замине
Исто и јас би сакал Императорот да се врати во Интер... I miss him
![]()
И да...
![]()
:back:
Дневник веке го направија Пандев наш играч...па нишо чудно бе до петок да потпише договор,па слики ово-оно,презентации и следеча утакмица првa постава![]()
miss Adri so much :nesum:
Епа браќа Интераши нека ни е честита новиот играч нашиот Горан Пандев кој од 2 јануари и официјално ке стане наш играч:helou:
тоа официјалното сите го чекаме, а највеќе пандев.Чекај брат нека стане прво , па после ќе муабетиме али со цело срце го чекам да дојде . Вчера на Sky Italia имаше 1 саат емисија за пандев за тоа кај ќе ја продолжи кариерата и најголеми шанси има Интер . Али сепак јас лично ќе почекам додека не видам официјално![]()
Честитки уште сега, готова е работата... Пандев е ваш играч во наредните 4.5 години.... Нека ви е со срека...... Нека се растури од голови и асистенциии....... И нека му е со срека и бројот 16..... за сега:smir:
Вие струмичаните опасни сте, информации од прва рака![]()
ако не се ладиш, поздрави го со текстов- salta con noi GORAN PANDEV!да да......... подруго кога дома ти е
комшијата хахахах