Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како успеа другите да ги погодиш? Јас уплатив ливче и сите излегоа обратноУбо го лапнавме :kesa::kesa:лани со аталанта за 35 000 ме турнаја годинава за 21000:kesa::kesa::uvo:
Незнам како само интер те заебал кога оваа недела се испадна обратно еве кој кикснаа - челзи,ман ј,интер,милан,јуве,стандард,тотенхем.Убо го лапнавме :kesa::kesa:лани со аталанта за 35 000 ме турнаја годинава за 21000:kesa::kesa::uvo:
:pos2::pos2: Богами све накај б лига ги тера прави пациенти сеНе гледав денес, ама добро е, избегавме уште еден бод. Ме нервира тоа што нема натпревар без да добиеме црвен картон.
Вчера гледав едно полувреме Бари - Јувентус, и дојдов до заклучок дека нашите конкуренти имаат комплекс од буквата Б: Бордо, Баерн, Бари. Веројатно работата влече корени од нивниот престој во Сериа Б :pos2:
Се читаме деновиве, поздрав до сите!
Неможе да пукне казна зашто се дешавало пред влезот во тимскиот автобус, на паркинг, Mур го тргнал од себе новинарот и вербално го нападнал дека тоа не е место каде може да го добие посакуваното интервју.http://goal.com/en/news/10/italy/20...nto-a-fight-with-a-journalist-following-draw-
Шо е работава бе, има некој подетални информације, ако е вистина ќе пукне некоја казна