Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Moжеше!

Суазо :)

Гледате ли на Канал5 соблекувалната на Интер? И влезот на играчите на стадионот? :)

И Суазо да го ставеше :pos2: Јес да има логика, наместо да бркаш резултат 15 минути, бркаш 90 минути.

Ај да ја кликнам 3+ :pos2:

Леле кој состав еј браво за мурињо храбро иде на победа не како јуве да иде на нерешено,повторувам очекувам победа ништо друго со овие 4 ца има да ги бушимееееееееее

Да не не расцветат џоа кокиче како што велеше еден јувентинец.Како што гледам без деструктивец играме.Добро е што и Матераци не го ставил во напад ништо чудно за Мурињо кој е играл и со 5 шпица некогаш.

Слабо навивачи на Барса у студио... Велешаниве - интераши беа 4 пати повеќе :)
И тоа Интер и гостуваше на Барса тогаш... :) А тек да играа со екипа со која сигурно победуваа... Да не се уплашени нешто каталонциве?

шала офк :)

Ако изгуби Мурињо, ке изгуби со стил. :wink:

Отидов да ја гледам, па се вракам на гол или на полувреме :)

Абе какво губење ова не е јуве :pos2:,со овој состав има да притиснеме уште од прва минута рачунај тие 4 ца плус маикон од десно овие ке незнаат кај се наогаат:vozbud::vozbud:

Камбијасо на местото на Мота би биле мнооогу подобро... :) Што знам, некако Камбијасо ми е проверена комбинација... :)

Сепак, дали ќе тепаме со Камбијасо или со Мота, мене не ми мења... Победата е тука!

Да не не расцветат џоа кокиче како што велеше еден јувентинец.Како што гледам без деструктивец играме.Добро е што и Матераци не го ставил во напад ништо чудно за Мурињо кој е играл и со 5 шпица некогаш.

Станкович + Мота!:wink:

Уште сега почнувам да славам. Бев убеден дека ќе ја победиме. Сега кога го гледам вашето еуфорично расположение, дека ќе им збрцаме 3-4, кога ја замислам Курва Норд, го гледам Мурињо како го исплазува јазикот, Снајдер како шутира слободен, Ферара како позеленува ц ц ц, топови ќе биде вечер утакмицата!
За некои 15-16 минути Forza ragazzi!!!!!!

Ајде дечки идам пред тв па со среќа денес да тепаме,се враќам негде до 20 мин коа веќе интер ке води 1-0 да пишам:toe:

Станкович + Мота!:wink:

Уште сега почнувам да славам. Бев убеден дека ќе ја победиме. Сега кога го гледам вашето еуфорично расположение, дека ќе им збрцаме 3-4, кога ја замислам Курва Норд, го гледам Мурињо како го исплазува јазикот, Снајдер како шутира слободен, Ферара како позеленува ц ц ц, топови ќе биде вечер утакмицата!
За некои 15-16 минути Forza ragazzi!!!!!!
Мота и Дејан се доволно дефанзивни. А кога игра Снајдер, Мота игра многу добро...

Очекувам целосна доминација и висока победа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom