Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Прво да се надеваме дека ќе дојде Пандев.Потоа ако дојде ќе игра во клубот во кој ретко кој успева да се докаже и клуб кој не дава многу шанси.Плус Пандев доаѓа не играл 5 месеци.Да се надеваме дека ќе се докаже јас мислам дека има се за да биде одличен во Интер.Не се поклопува со многу играчи во Интер по способности може да игра на сите позиции напред.
Па ако се покаже ќе имаме Х1000 повеќе фанови на Интер во МК.Па сега кога ни ги укинаа визите а и дај боже Пандев да дојде ќе има многу заинтересирани да го гледаат Интер во живо.
Јас ќе се радував за Пандев да одеше во кој било голем клуб па и Јуве а ако дојде во Интер уште подобро а ако се и докаже во Интер ќе има Интерманиа во МК.
Па ако се покаже ќе имаме Х1000 повеќе фанови на Интер во МК.Па сега кога ни ги укинаа визите а и дај боже Пандев да дојде ќе има многу заинтересирани да го гледаат Интер во живо.
Јас ќе се радував за Пандев да одеше во кој било голем клуб па и Јуве а ако дојде во Интер уште подобро а ако се и докаже во Интер ќе има Интерманиа во МК.