Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Спремни ли сте за добор шоу од страна на Интер !!!!!!

Момци незнам за вас ама јас очекувам победа и заќутување на овие второлигашиве у сред комуналниот стадион . Нема лабаво идеме јако и имам јако претчуство дека Самуел Ето ќе даде гол. Ќе даде слушајте ме и тепаме . Идеме само јако , само јако нема калкулирање и моу е свесен за тоа.

Ке го јадат ли Б лигашите денес? ако го изедат ке пиши ново скудето :pos:

ако не пак ке им бегаме со бодови :pos:

Како и ке биде нема да биде лошо...така да јас се одјавувам ФОРЦА ИНТЕР !!!

Osekam nesto deka Snajder ke igra vecerva . Mislam deka ke bide iznenaduvane.:vozbud:

Цел ден го имам истото претчуство! Не знам што е работа но цел ден мислам дека Снајдер ќе игра. Единствено ме разубедува ова!

Па и ја чекам Снајдер да игра, се надевам дека тоа е штосот. Ако не е, тогаш е прилично сериозна работата, може да ни извадат нерешено :pos2:

Снајдер не е ни помеѓу повиканите, од кај тој осет дека ке игра :) .

Ќе бев сигурен дека ќе тепаме ако игравме во полн состав, али вака не сум баш. Сепак, очекувам тврда игра, тактички знам дека се поразени уште пред да почне натрпреварот, ќе видиме дали и резултатски ќе биде така.

Со нерешено сум задоволен, со победа ептен :)

ФОРЦА ИНТЕР !!!

Снајдер не е ни помеѓу повиканите, од кај тој осет дека ке игра :) .

Па има место за уште еден во составот, со оглед на тоа што Маикон е во него (а се знаеше дека нема да игра). Затоа мислам дека има место за штос, се разбира ако е здрав човекот, инаку нема потреба да се форсира по секоја цена.

Во право си за Холандија, стално се повредува, а и кога ќе отиде со некоја мала повреда тие го ставаат на некој сосема неважен натпревар, како со Шкотска, или некоја пријателска... Стварно не ги разбирам...

Па има место за уште еден во составот, со оглед на тоа што Маикон е во него (а се знаеше дека нема да игра). Затоа мислам дека има место за штос, се разбира ако е здрав човекот, инаку нема потреба да се форсира по секоја цена.

Кој се повикани за натпреварот со второлигашиве беше објавен уште пред на биде отфрлена жалбата на интер за намалување на казната на маикон , така да маикон е кзнет а снајпер не е повикан поради повреда.

Баталете кој игра бе тепаме денес ви кажав и осеќам дека Ето е стрелец

INTER-TRIESTINA 6-0 младите тепале 6-0 албиец 2 стеванович 2 . Овие ни се надеж

Еве ги официјално составите:
http://inter.it/aas/news/reader?N=46595&L=it
Juventus: 1 Buffon; 2 Caceres, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 22 Sissoko, 4 Melo, 8 Marchisio; 28 Diego; 11 Amauri, 10 Del Piero;
A disposizione: 13 Manninger, 16 Camoranesi, 17 Trezeguer, 18 Poulsen, 20 Giovinco, 21 Grygera, 33 Legrottaglie;
Allenatore: Ciro Ferrara.

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 22 Milito;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 14 Vieira, 15 Khrin, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli;
Allenatore: José Mourinho.

Ебати лудите ....

КВАРЕЖМА Е ТОЈ ШТО КЕ ИГРА ДЕНЕС !!!!!!!!!!!!!!! КЕ ГИ УБИЕ !!!

Деки повреден е Кварежма и јас сакав да игра маме ке им ебеше :):)

Како и да е со срека вечерва,со нерешено сум задоволен,со победа и да не причам боље,ке има јак ремет после :)

Значи почињаат со триото у средина ( Камби, Мунтари, Мота ) со кое сезонава не само што немаат победено него имаат покажано и катастрофални изданија, али кога ке се погледне клупата, тоа е изборот.

Ајде, за се има прв пат, Мунтари лани двете најдобри партии ги имаше токму против Јувентус, Мота им збрца лани ако не се лажам 2 гола во Џенова па што е тука е, немојте да се вадите на кадарот моментален, ако изгубат нема да постои никаков изговор.
Најлоша варијанта е пораз и плус 4 пред Милан и плус 5 пред Јуве, со нерешено плус 8 пред Јуве и плус 5 пред Милан и нормално најдобрата варијанта, триумф и плус 7 пред Милан и веќе големи плус 11 пред Јуве кои со таа негатива се испаднати од трката за титулата ( до оној момент кога повторно ке намалат разлика, ако намалат ).

Ќе биде жешко вечерва инаку жабарите уште на почетокот скандирале против Балотели Se saltelli muore Balotelli во превод
Ако скокате ќе умре Балотели.
Инаку судијата ми е многу нестабилен може да го испушти натпреварот нема никаков авторитет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom