Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак треба нов да вадиш за '' Јуроп '' :),
не треба бе, биометриските кога ги воведоа ја меѓу првите земав.
е сега петокрака има на грбот ама рекоа дека ке важи се додека не му истече рокот.
туку зборот ми беше, да се среди ситуацијата пари,екипа за пашапорт лесна работа.
првен ке се регистрираме како фан клуб па и бонуси да фатиме :)

На fcinternews.com има добра анализа зошто Балотели треба да остане во Интер.

Наведено е во контекс дека Арсен Венгер знае што бара. Јасно се поддржува одлуката да не се продава Марио.

Како и да е, треба да се подобри однесувањето. Да се надеваме дека се опаметил бидејки со него и Снајдер во тимот, Интер е далеку подобар.

Е де бе, колку време тролам, чим Венгер се дрзнува за нешто, знаеш дека детето го поседува '' oна '' потребното за да биде еден ден играчиште .
И друга работа, чим Мур вика, ок, нема проблем, нека си иде Балолтели али нека ни го дадат Фабре, едноставно става јасно на дознаење што всушност е Бало за иднината на Интер.

Ја сум убеден дека доколку изигра макар и 20 мин против Јуве он дава гол, ништо чудно и да стартува против нив . :toe:

п.с. Друга работа, смешна бајаги, Арсенал планираат 30 милиони евра за Балотели, де бе, кога Венгер потрошил толкава сума за играч, стварно смешно е да се поверува во една ваква шпекулација . :wink:

Ајде малу слики...My favorite Inter girl :cheeky2:
2555197405_1.jpg

.alyssa_milano_m.jpg

^ :back:
.alyssamilanointer3_m.jpg

july22zlatanandalyssa.jpg

Мислите дека ја легна? :raz: :)

и банери :wink:
wesleysneijder.png

090517024516141831.jpg

diegomilitohayouttecopi.jpg

2uhpd7j7.jpg

Специјално за J.Zanetti...il Drago (а и за сите Биланези) :icon_lol:
091122125443766616.gif

Што мислите има ли шанси ова да се деси

http://translate.google.com/transla...TF-8&u=http://www.fcinternews.it/&sl=it&tl=en

Би бил пресрекен ако се деси

Syn брат ја тоа не го сметам за дерби веке,туку само за потежок тренинг со пациентите од Торино :pos::pos:

Инаку баш ми сакал да се деси Агуеро да дојде кај нас,но проблем ке биде после напагачката линија,секој сака да игра во прв тим и богами нема да биде лесно да удоволиш играчи од светска класа како Ето,Милито,Балотели и Агуеро евентуално ако дојде.

Тешко да дојде Агуеро... Пандев ако дојде зимава сме на коњ... :) А и плус некој креативец сега, или на лето...

Зошто натпреварите со Јувентус се секогаш важни!

Според Балотели ке биде именуван колеџ во Арецо поради борбата против расизмот. Но само на еден ден, и тоа во Сабота на денот на дербито. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom