Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Барса напаѓа ама голот не може да го види каде е. Имаше експерти овде кои го споредуваа Рубин со Бари :pos2:. Како и да е, ќе биде многу интересно. Барса очекувано има посед на топка, Рубин има многу опасна контра. Може секако да заврши, мене ми личи на оној тип на натпревари: „кој-прв-даде-гол-тепа“

0-0 е многу веројатно зошто одбраната на Рубин игра одлично, смирени се и лесно ја изнесуваат топката, Ибра го нема никаде, само Меси им прави проблеми.

Интер иначе во кладилница не се игра, ама денес е живот или смрт така да... :)

Забрането ми е да пишувам во Барса,но како и да е тоа нема да смени ништо за да кажам дека засега е камен,се надевам така и ќе продолжи:pos2:.Интер вечерва ќе игра многу тежок натправр на кој мислам дека ќе покаже зошто годинава е една од најаките екипи.:helou:

Забрането ми е да пишувам во Барса,но како и да е тоа нема да смени ништо за да кажам дека засега е камен,се надевам така и ќе продолжи:pos2:.Интер вечерва ќе игра многу тежок натправр на кој мислам дека ќе покаже зошто годинава е една од најаките екипи.:helou:
tešiАбе дете... да имавте еден у групата од Динамо или Рубин место Марсеј ќе имавте иста судбина како Баерн затоа не се*и кога сигурно не си ни гледал прво полувреме,ама ај да не се карам со тебе у фан клуб:Интер.

Иначе вечер многу тешка утакмица за Интер од ова зависи нивниот пласман во 1/8 финале,реално сега ако не победат после ептен тешко на Ноу Камп да се надеваат на победа,ама се е можно.А и тешки временски услови исто како и у Рубин,а тој тренерот што е сега на Киев не знам не се сеќавам добро,ама мислам дека тој ја водеше ЦСКА во времето кога освоија куп Уефа.

Со среќа вечер:smir:Да не испаднат сите фаворити уште во групи:)

Барса напаѓа ама голот не може да го види каде е. Имаше експерти овде кои го споредуваа Рубин со Бари :pos2:. Како и да е, ќе биде многу интересно. Барса очекувано има посед на топка, Рубин има многу опасна контра. Може секако да заврши, мене ми личи на оној тип на натпревари: „кој-прв-даде-гол-тепа“

0-0 е многу веројатно зошто одбраната на Рубин игра одлично, смирени се и лесно ја изнесуваат топката, Ибра го нема никаде, само Меси им прави проблеми.

Интер иначе во кладилница не се игра, ама денес е живот или смрт така да... :)

koj go pogodi direkot,koj mu namesti zicer na Iniesta:tapp:

tešiАбе дете... да имавте еден у групата од Динамо или Рубин место Марсеј ќе имавте иста судбина како Баерн затоа не се*и кога сигурно не си ни гледал прво полувреме,ама ај да не се карам со тебе у фан клуб:Интер.

Иначе вечер многу тешка утакмица за Интер од ова зависи нивниот пласман во 1/8 финале,реално сега ако не победат после ептен тешко на Ноу Камп да се надеваат на победа,ама се е можно.А и тешки временски услови исто како и у Рубин,а тој тренерот што е сега на Киев не знам не се сеќавам добро,ама мислам дека тој ја водеше ЦСКА во времето кога освоија куп Уефа.

Со среќа вечер:smir:Да не испаднат сите фаворити уште во групи:)

Тој тренерот ја водеше ЦСКА и кога испадна од Вардар :pos2:

koj go pogodi direkot,koj mu namesti zicer na Iniesta:tapp:

Не видов дирек, на некој стрим гледам малку со прекини. Инаку му одат диреците од лани со Манчестер, голот никако да го погоди :)

Снајди!!!

Топ. Чим он игра, супер. Него, убав помин вечерва дечки, јас поради здравствени проблеми, не можам да ве дружам. Forza Inter! :)

Каква мадолина бе???:-))))))))
Се зезам:smir:

мадолина ЛОЛ:pos2:

Мадонина иначе :)

Е добро де Мадонина, на час математика го пишував мислењето!

И што не забележавте дека не е меѓу Интер и Јувентус туку меѓу Интер и Милан! Буквалисти!:smir:

Epa kakov rezultat izleze nemozese podobar. Sea sami si ja kroime subinata :):):) 0-3 moj tip

lelele i vesli snajper igra. Lelel ke gi zgazime :):):)

Нека ми даде некој Бр. од Канал 5 телевизија...да му се јавам на овој идиотот што коментира се да му ебем....Дека ако постојат 2ца во тимот келави не се двајцата КАМБИАСО!!!!

Ете го ПАК !!!!
КАМБИАСО , КАМБИАСО!!!!

У пичку матер! Не е ова можно :(

Мислев Шевченко у пензија дека е...Да не испадне Динамо Киев и Рубин Казан да идат натака, ебати лш ако се деси тоа.

Epa kakov rezultat izleze nemozese podobar. Sea sami si ja kroime subinata :):):) 0-3 moj tip

lelele i vesli snajper igra. Lelel ke gi zgazime :):):)

ДОБРО Е ШТО НЕ СИ УПЛАТИЛ СПОРТСКА НА ОВОЈ ТИП.
Ајде, ајде има време ке се вратите...ке смисли сега saint mourinho нешто и ке ве извлече.се кладам со кој сакаод форумов дека со пресрт у второ полувреме интер ке тепа.:pos2::pos2:

ДОБРО Е ШТО НЕ СИ УПЛАТИЛ СПОРТСКА НА ОВОЈ ТИП.
Ајде, ајде има време ке се вратите...ке смисли сега saint mourinho нешто и ке ве извлече.се кладам со кој сакаод форумов дека со пресрт у второ полувреме интер ке тепа.:pos2::pos2:

Прифакам!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom