Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Идам, официјално.

Две слични ситуации, нема везе, пак ќе завршат под 3то место. Него од кај го ископа постов, Занети бре :)
барав ланската анализа на првата четвртина од првенството, не го најдов тоа што го барав ама ова го најдов :)

Ова собирањево кога?Прашувам дека сега ми е колоквиумска :tapp:

Ако има кворум,се собираме.

За со Динамо е во план собиранката,некаде на кеј,само треба да се резервира...

Ова собирањево кога?Прашувам дека сега ми е колоквиумска :tapp:
pa slednata sreda za so dinamo koj moze neka dojde moze ke mu trgne na inter vaka sobrani i normalno konecno pobeda. Inace do sea kolku ima prijaveni vodi li nekoj evidencija znam neso sin i ibrakadbta bea inciatorite.

Ако има кворум,се собираме.

За со Динамо е во план собиранката,некаде на кеј,само треба да се резервира...
Зашто да се резервира, мрење е на кеј у тек на недела, ке отидеме порано, накај 8, 8 и 20, ке се чекаме на плоштад некаде и ке прошараме низ кафиЌите, ке прашаме за фудбал и воала . Ке зееме пифце мифце, може и мезе, зависи кај ке седнеме и тоа е тоа . :)

Ке се јавиме ке резервираме,не е тоа проблем :) Сеа зависи дали ке ја даваат Интер на нашиве канали?Mислам дека ке ја даваат...Сеа да одбереме место и колку луге ке идеме...

Зашто да се резервира, мрење е на кеј у тек на недела, ке отидеме порано, накај 8, 8 и 20, ке се чекаме на плоштад некаде и ке прошараме низ кафиЌите, ке прашаме за фудбал и воала . Ке зееме пифце мифце, може и мезе, зависи кај ке седнеме и тоа е тоа . :)

Така е може и така :)

Ајде Syn на мсн ке се договориме што како.

Јас знам дека во Ало-Ало има фудбал ЛШ,пуштаат таму,ке прашам за сигурно.

Moмци кој не сум го запишал, нека се допише.

1. Ibrakadabra
2. Syn
3. F.A
4. Тhe Great
5. Kire Inter
6. A-C-A-B
7...

Абе не ме заборавајте ц ц ц :baeh: , ја сум 9тиот :helou: , за Ето гол да стави срекен број :pos2:

ТонИнтер ака Денис Милани,јави се ајде...:):)

Мора што повеке да бидеме.

:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
Планирам да дојдам, накај Понеделник-Вторник ќе знам за сигурно. :)

ако не е проблем нели :D

Овој човек мора да го запознаам, респекат :)

п.с. Абе овие електрашиве уз мене ќе ги соберам, Деко и Тони под итно да се јават тука.

едит: Едниот се јави.

Случајно ја ископав сликава од архивите во мојот компјутер и вака од се срце се немам насмеано долго време иако ја знам сликата. Погледнето го неразурот Роси, во дружба со нашиот верен фан Касано и играч Матераци :icon_lol:

Attachments

• 9721_1238560566425_1301601030_699176_3520059_n.jpg
    9721_1238560566425_1301601030_699176_3520059_n.jpg
    15,6 KB · Прегледи: 127
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom