Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш е добро што ќе правите збиранка ама јас сум како Снајдер, многу неизвесен за дуелот со Палермо. Имам мала настинка ако се опоравам сметајте на мена. Главниот организатор може да ми пише пп за тоа што е договорено па јас во четврток ќе потврдам дали ќе присуствувам

Баш е добро што ќе правите збиранка ама јас сум како Снајдер, многу неизвесен за дуелот со Палермо. Имам мала настинка ако се опоравам сметајте на мена. Главниот организатор може да ми пише пп за тоа што е договорено па јас во четврток ќе потврдам дали ќе присуствувам
За мечот со Динамо Киев планираме, а тоа е тек наредна Среда, до тогаш фит ке си . :wink:

За со Динамо се договараме... :)

Само јас не знам кај даваат преноси? Со сигурност...
Син кажа дека на кеј давале у кафичите...
Ама дај да се собереме барем 5-6 души па да одиме... што верувам дека ќе се собереме :)

И јас 90% доагам,ваљда ке ме пуштите :baeh:

И ајде да бидеме што повеке и пожелно е кој сака да си носи навивачки реквизити со него :pos2:

Ама дај да се собереме барем 5-6 души па да одиме... што верувам дека ќе се собереме :)

Даваат на кеј.

Би требало да се собереме...

Гледаше ли некој преглед на англиско, кажаа дека Крхин највероватно можел да премине во Ман Сити за 7 мил! Знае ли некој нешто за ова?

I mene smetajte me doagam spored mene na kej bi bil dobar izbor se nadevam ke mu doneseme sreka na inter vaka sobrani i pobeda so dinamo normalno.

Дечки идам и јас , главниот организатор ко шо спомна погоре некој нека оди и обезбеди место и топ сите ке се собериме :vozbud:

Ке има групно гледање?

Каде? Кога ? Зашто?

Да ја викам цеци ? (хинт.Има врска со Деко)

кој е одговорен сега? ИОСОНО го нема моментално??? или?? презафатен бев, и не пратев форумов и страницата баш интензивно... имам неколку слики со најави за следните утакмици... на кого да му ги пратам?

поддршка за собиранкава, уште многу да си ги направите!
инаку Интеристи-Велес досега најголемата собиранка ја направи за дербито со Милан(17 членови), и нормално се знае нашето бодрење што донесе :)
3873298553_f68d7e2e9d.jpg

нека биде се во ред понатаму би сакал да присуствувам на скопската собиранка.
ForzA:inter:

Добро е... Само немој да заебете... Ц ц ц ц :)

Идам, официјално.

постот на THe Great по ланската утакмица Милан-Киево:smir:

Две слични ситуации, нема везе, пак ќе завршат под 3то место. Него од кај го ископа постов, Занети бре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom