Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Далеку од тоа да се нервирам. Како што кажа Ибракадабра Милан се најмал проблем сезонава бидејќи ќе завршат со 0 (титули), туку зборот ми беше дека ова е нешто налик на Калчополчи Vol. 2! Немој овој мадафакерот Берлускони повторно да го оцрни италијанскиот фудбал. Па на крај преку .!. ако го оцрни, важно ние да сме си чисти и поштено да освојуваме титули.

Инаку за гледање и јас би сакал ама нема шанса среда да дојдам во Скопје!

Друже, реално да ти кажам, ни Спилберг не може да изрежира ваква утакмица ко денес Киево - Милан за местенка :) .
Киево ти се екипа која секоја година е задоволна со опстанок, класи под големата тројка во Италија, се виде денес Милан колку е надмоќен само ич немаа среќа, плус, шансата на крај за Киево, не зезај, бидна, можеа 5 гола да им дадат, пред крајот беа и пред пораз со одбраната на Дида и ете на крајот сепак победија . :toe:

@Toninter :)

Е ок де, колоквиумска, колоквиумска и така и така ќе глеаш утакмицата, пола саат + ти е ако дојдеш да гледаш, или ако седиш дома :)
А фаците наши после 3те бода - Priceless :)

i ja sum za gledane zaedno mora nekad da se sobereme moze ke mu trgne na inter vo ls a dosta vazna ni e so dinamo utamicata

Вчера гледав само дел од натпреварот, но и не верував дека ќе има некој посебен проблем со екипа како Катанија.

Мора да се искористи оваа низа од победи за да се направи предност пред Јуве кој и не е во којзнае каква форма.

Сепак најважното е гостувањето во Киев каде мора да се оди на победа или во најлош случај и таа да заврши нерешено. Пораз може да биде фатален.

Не верувам да е повреден, тоа што го покажаа на клупата беше по ударот добиен уште во првото полувреме, а по играта и не се осети дека истиот влијаел, може чуствувал болка па го средуваа по замената направена на 2-0, и онака нема причина некој кој е injury prone да игра до крај во веќе добиен меч . :toe:

Не се замарајте со Биланезите бе,гледате дека на Киево им падна жал за нив,поготово за Леонардо,на кутриот од 2 месеца работа со Милан му побеле косата и почна да се тресе како луд :pos2::pos2:

Најважното за нас,Интер си тепа фино лепо,поштено си гази во Италија,осекам на Динамо,Рубин и на Барса во ЛШ ке им го каже филмот и то је то...доага зима,Пандев се слика со дресот на Интер,јас го купувам одма и највечи фраер сум во маало (во зима со дрес лол :) )

Инаку и јас сум за да гледаме заедно ЛШ на кеј,мада порано требада отидеме и да фатиме подобро место...

Човече дали ја догледавте утакмицата до крај..... се собраа сите играчи сосе Леонардо на терен и се радуваа како да освоиле Лига на Шампиони :toe::toe::toe: цццццц не ми се верува колку се бедни овие ББилан... а вечер Леонардо има да :drk::drk:

Slusnav neso ke ne davale vo cetvrtok so palermo aj potvrdete, i snajder nema da igra toa ni e hendikep mn ni treba ovoj igrac se nadevam deka ke bide fit za dinamo.

Slusnav neso ke ne davale vo cetvrtok so palermo aj potvrdete, i snajder nema da igra toa ni e hendikep mn ni treba ovoj igrac se nadevam deka ke bide fit za dinamo.
Нема што да ти се потврди, сезонава Телма пракиткуваат да пренесуваат по два меча од оние натпревари кои се играат во Среда и Четвтрток, тоа го пишав уште у Петок, мада вчера и Бранко Илиевски потврди за време на мечот на Милан, Среда Јуве - Сампдорија, Четврток Интер .

Moмци да се собереме за Динамо Киев да ја гледаме заедно... Шо викате?

Moжно е Снајди да не игра на натпреварите со Палермо и Ливорно, со оглед дека Интер се домаќини на мечот со Палермо и се гости кај екипа која сезонава дојде во Серија А мислам дека тоа би било и добра одлука на Мур за да го заштити од некоја посериозна повреда со која би го пропуштил мечот со Динамо Киев .
Мота и Милито можно е да се вратат па и без Снајди се доволно кадарни за да ги добијат наредните 2 натпревари . :smir:
Убеден сум дека Снајдер ке може да настапи и на мечот со Палермо и на оној со Ливорно, но да не се ризикува како со Милито што направија, башка и вчера реков, Снајдер е Injury prone играч, једино, ако веќе го планираат у некоја комбинација, тоа нека биде клупата за резерви па по потреба да влезе у последни 20 минути . :toe:

Јас мора да се пофалам си се освежив со ново дресче од Интер... ке стаам слика после за да видите од кој е :)

Е пак малер се повреди најважниот играч сега без него пак 2 додавања нема да можеме да направиме.
Докторот на Интер вели дека Снајдер истегнал мускул и дека ги пропушта следните два круга од Сериа А и најважното мечот во Киев.

Е пак малер се повреди најважниот играч сега без него пак 2 додавања нема да можеме да направиме.
Докторот на Интер вели дека Снајдер истегнал мускул и дека ги пропушта следните два круга од Сериа А и најважното мечот во Киев.

Од каде ти е ова па сега?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom