Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно... Лани зависевме од Ибра т.е. од 1 играч...
Ама муабетот не е тој, туку дека ако дојдеа истите засилувања, а Ибра останеше...
Тој Интер ќе беше доста посилен од овој сега.
Па нормално, мислам дека пишав пред некоја недела дека голем проблем настана по одењето на Ибра, зашто со него веќе имаа поставено и те каква основа со добитна формула за Серија А, е сеа рачунај на тој исти тим плус Милито кој беше втор стрелец, плус Мота кој е скалило над Мунтари и нормално Снајдер, за кого баш вчера на оценките на goal.com пишуваше, тип на играч кој беше потребен на Интер долго време .
Интер е дефакто посилен од минатата сезона, без разлика што Ибра не е тука, единствено место каде потфрлаат е ЛШ и тоа по вина на дел од играчите кои се однесуваа на моменто премногу аматерски, во Серија А супер се држат, го добија оној потребен победнички менталитет.

Мечот со Динамо Киев до овој дел од сезоната е од убедливо најголемо значење, едноставно мора да се победи, друга песна ке се пее по истото, једини меч каде би можеле да потфрлат и да загубат по истото е гостувањето на Ноу Камп, каде реално, у последни 2-3 години ниедна екипа не гостува уверена дека ке победи, едно од најтешките гостувања во моментов е тој терен .

Мислам дека малку фалеше да остане Ибра сезонава... Не за џабе смени број на дресот :)
Па ако не паднеше трофеј сезонава, нека го дадеа летото 2010 година.

Кутињо иде од лето, да...

Него Пандев јас со душа го чекам во Јануари... он ќе не препороди + може да игра ЛШ, ако поминеме се разбира...

Мислам дека малку фалеше да остане Ибра сезонава... Не за џабе смени број на дресот :)
Па ако не паднеше трофеј сезонава, нека го дадеа летото 2010 година.

Кутињо иде од лето, да...

Него Пандев јас со душа го чекам во Јануари... он ќе не препороди + може да игра ЛШ, ако поминеме се разбира...
Барса го направи трансферот од 3 причини!
првата, гвардиола сакаше да се ослободи Ето.
втората, Барса беше под притисок од навивачите кои се исплашија од трансфер замавот на реал
и третата, Ибро е ѕвер!
Да не понудеше Барса толку голема сума, денеска ибра ке си носеше 10 во Интер. Во неговиот трансфер Морати виде пари а Мурињо слобода наново да креира негова игра без разлика што и двајцата викаат дека сакале да остане јас мислам дека потајно тоа било нивна желба.

Пишав и кај нив, мислам дека ќе има реприза на Калчополи. Не може ова оро Милан да го игра. Со никаква игра да направат комплетен пресврт не оди. Неста сам при изведување на корнер исто не оди. Ај здравје, уште е ладно иако сме во ист град!

Пишав и кај нив, мислам дека ќе има реприза на Калчополи. Не може ова оро Милан да го игра. Со никаква игра да направат комплетен пресврт не оди. Неста сам при изведување на корнер исто не оди. Ај здравје, уште е ладно иако сме во ист град!
Не зезај, баш го гледав мечов, 1000000 шанси имаа, на крај Киево утнаа нешто што е потешко да се промаши а и Дида имаше одбрана на сезоната и после следеше казна . Добар меч како и да е, oстанаа на -7 што и во моментов е премногу за Октомври .

Не зезај, баш го гледав мечов, 1000000 шанси имаа, на крај Киево утнаа нешто што е потешко да се промаши а и Дида имаше одбрана на сезоната и после следеше казна . Добар меч како и да е, oстанаа на -7 што и во моментов е премногу за Октомври .

Ама 3 меча по ред да свртат???? Минатата недела со Рома, во среда со Реал, еве сега со Киево! Навистина нешто не мириса на добро!

Ама 3 меча по ред да свртат???? Минатата недела со Рома, во среда со Реал, еве сега со Киево! Навистина нешто не мириса на добро!
Де бе, тоа е фудбалот :), не е ни прв ни последен пат, и незнам што толку се потресуваш, во Октомври Интер имаат цели 7 бода пред нив, разлика која ја имаа лани во Март, Април .
Не троши нерви на вакви работи, денес ги заслужи Милан 3те бода иако на моменти имаа среќа по ударот на крај што го фати Дида и неспретните реакции на Пелесиер во нападот, али не онолку среќа ко Сорентино и компанија во текот на целиот меч . :toe:

Наредна среда со Динамо од 18:30 се игра?? А да гледаме негде заедно?

Со време да почне организација на такво нешто... Што викате?

Наредна среда со Динамо од 18:30 се игра?? А да гледаме негде заедно?

Со време да почне организација на такво нешто... Што викате?
Не бе, у Украина стандард се играат термините во 15 за 9, тоа важи само за Русија . Иначе мечот е веќе резервиран на Канал 5 ( ова главниот уредник го потврди овде на форумот ), на плус најверојатно ке одат Лион - Ливерпул .
А за гледање заедно може, само да најдеме место иако на Кеј скоро сите кафичи пренесуваат фудбалски натпревари па можеме фино лепо таму . :toe:

У право си, од 20:45 игра Интер. Видиш не сум знаел дека у Украина не се игра никад од 18:30.

Значи, до сеа:
1. Ibrakadabra
2. Syn
3. Следечи??

Де бе, тоа е фудбалот :), не е ни прв ни последен пат, и незнам што толку се потресуваш, во Октомври Интер имаат цели 7 бода пред нив, разлика која ја имаа лани во Март, Април .
Не троши нерви на вакви работи, денес ги заслужи Милан 3те бода иако на моменти имаа среќа по ударот на крај што го фати Дида и неспретните реакции на Пелесиер во нападот, али не онолку среќа ко Сорентино и компанија во текот на целиот меч . :toe:

Далеку од тоа да се нервирам. Како што кажа Ибракадабра Милан се најмал проблем сезонава бидејќи ќе завршат со 0 (титули), туку зборот ми беше дека ова е нешто налик на Калчополчи Vol. 2! Немој овој мадафакерот Берлускони повторно да го оцрни италијанскиот фудбал. Па на крај преку .!. ако го оцрни, важно ние да сме си чисти и поштено да освојуваме титули.

Инаку за гледање и јас би сакал ама нема шанса среда да дојдам во Скопје!

Златна колоквиумска недела... Ај одложете го заедничкото гледање за утакмицата против Барса, за да можам да ве дружам. :icon_bigg:icon_bigg

Не се замарајте со Биланезите бе,гледате дека на Киево им падна жал за нив,поготово за Леонардо,на кутриот од 2 месеца работа со Милан му побеле косата и почна да се тресе како луд :pos2::pos2:

Најважното за нас,Интер си тепа фино лепо,поштено си гази во Италија,осекам на Динамо,Рубин и на Барса во ЛШ ке им го каже филмот и то је то...доага зима,Пандев се слика со дресот на Интер,јас го купувам одма и највечи фраер сум во маало (во зима со дрес лол :) )

Инаку и јас сум за да гледаме заедно ЛШ на кеј,мада порано требада отидеме и да фатиме подобро место...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom