Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чудно ми е за Арнаутович еден натпревар лош и одма не го бива.Ова само во Интер го има погледнете го Фергусон ги трпи по 2-3 години за Флечер да не зборам Роналдо го трпеше 2 години.А во Интер ако не се покаже на прва утакмица одма не го бива а и публиката одма свирежи.

За Пандев најверојатно Биамбиани мислам се викаше од Парма денеска во Италија пишуваат дека него го сакале Лацио односно му се допаѓал на Балардини тренерот.

Тоа и јас го зборувам. На само 2 утакмици (пријателски) каде што играше главно со примавера тимот, неможе да се заклучи дека не е за во Интер.

Мала исправка. Не е Биамбиани туку Биабиани односно без М. :helou:

Чудно ми е за Арнаутович еден натпревар лош и одма не го бива.Ова само во Интер го има погледнете го Фергусон ги трпи по 2-3 години за Флечер да не зборам Роналдо го трпеше 2 години.А во Интер ако не се покаже на прва утакмица одма не го бива а и публиката одма свирежи.

За Пандев најверојатно Биамбиани мислам се викаше од Парма денеска во Италија пишуваат дека него го сакале Лацио односно му се допаѓал на Балардини тренерот.

Мите, Мите, ме разочаруваш, ние уште вчера напишавме, од извори блиски на... слабо не читаш :pos2:

Инаку Фергусон им дава многу шанса ама знае по еден лош натпревар да ги избрка (Бекам, Хајнце...), додека Мурињо пак сите грешки им ги оправдува и ја презема одговорноста. Тоа е различен пристап во секој случај...

decki ne bev tuka edna nedela bev vo turcija zatoa me nemase eve sum pak.Gleam se povredile eto i milito i sega treba da dobie sansa suazo i baloteli vo napad so genova a za arna smetam deka treba da mu dadat sansa da se privikne covekot ima izigrano samo 2 meca pa koa na eden ronaldino nemoze da mu trgne od edna sezona zs da go vregame arna ima vreme ke vidmime

Јас мислам дека тоа со Ето не е нешто сериозно ќе игра според мене.Ако не игра мислам дека Мансини ќе го пушти Мурињо.А може и Арнаутович да го повика Мурињо ништо чудно за инат на весниците кои го прогласија за големо разочарување.Треба Арнаутович да не гледа што се збори за него оти ако гледа не му бега судбината на Кварезма да се надеваме дека е со поцврс карактер.

имаше некоја клаузула во договорот дека Интер ке треба да исплати повеќе пари ако Арнаутович заигра за првиот тим.(не сум сигурен)
со оглед на тоа дека Арна не се покажа на последната утакмица, најпрвен морати нема да ги рискира парите а после мурињо тактиката.
ако се бара замена тоа или ке бидат мансини и кварезма како поддршка на балотели кој ке игра сам напред или дестро ке го направи првиот старт за првата екипа.

Дали Пандев е вистински потег за Интер
анализа на гоал.ком

Зар е потребна анализа односно поставување на прашање дали тоа е добар потег на Интер . Па секако дека е, налед и филозофии и се, купуваат ѕвер за '' ич '' пари, доволно е !
Тие пари кои ке ги потрошат 1000 % ке им бидат вратени со неговите игри и убеден сум дека сумата ке му рипне до 15 - 20 милиони на трансфер маркетот ( 3 до 4 пати повеќе од онаа која би ја платиле Интер ), ај да беше сума од 20 милиони па и да имаше притисок за оправдување на истата, вака со мала сума и притисокот врз играчот е значително намален и дефакто овој евентуален трансфер би бил успешен без никакво сомневање .

Абе веке месеци работиме на fcinter.com.mk а плата не сме земале :pos:

да разбијам монотонија гледам некако напнате сте ми :smir:

Не е никаква анализа, некој експерт (читај навивач) на Лацио дал два примери: Станковиќ успеал во Интер, Цезар не успеал. Сите тоа го знаеме, ако е тоа анализа... Значи ли ќе врне или ќе грее сонце.

Не вреди човек да ги отвара овие од Гоал...

Абе веке месеци работиме на fcinter.com.mk а плата не сме земале :pos:

да разбијам монотонија гледам некако напнате сте ми :smir:

Ти стигна платата отвори Кориснички Панел. Засега така плаќаме :pos2:

Да се говори стриктно за кариерата на Пандев и за неговите можности и опции во Интер и шанса да успее ок, али да се става и Интер во муабетов во стил, дали тоа е добар потег е некако малоумно . Реков, секоја шанса за ангажирање на супер играч за цена помала 2 до 3 пати од онаа реалната е феноменален потег на управата, е сега дали ке успее во Интер, тоа веќе не е наш проблем :), и вака и онака Интер ништо нема да изгуби баш ради '' малата '' сума која ке ја дадат .
Во една прилика на форумов постирав за истиов случај и потенцирав, за Пандев и нашата Репрезентација и незнам колку е паметно баш Интер кои важат за екипа во која и просперитетот на еден Меси или Роналдо не е сигурен, но кога е во прашње Интер, ондак да, сум за трансферот, баш поради истекот на договорот на Горанчо, иначе да беше во прашање целосен трансфер односно реална исплата ( во случај да имаше 3-4 години до истек на негов договор ), е тогаш ке бев категорично против .

Мада, баш поради намалениот притисок кај него бидејќи не се купува условно кажано како ѕвезда односно не се дава голема сума од која секој фан на Меаца ке очекуваше од старт оправдување на истата, го очекувам најдоброто од него .
Купен е во период кога е '' грдото пајче '' во Лацио и во период кога не игра па би рекол со нула товар на неговиот грб ке дојде во Интер а со тон мотивација да успее . :smir:

I like it, се што пишувате. Морам да кажам дека вистина некогаш Ибракадабрите ја тупат :) :) :) онака... по малце, но се гледа дека за интер и тие како и ’’ние’’ (кој немаме ’’ибра’’ во нашите никови) душа даваат. ситуацијава е интересна, баш ме интересира кој ке игра напред ако Ето вистина е толку повреден. Јас би типувал иста формација да држеме, со Арна и Марио напред, и резервни напаѓачи Дестро со суазо. Оти ако добро гледате, головите освен Ето против Парма, на нашите напаѓачи не се којзнае какви индивидуални потези, туку сите се плод на некоја предходно одиграна акција, што е супер. Затоа ако Марио и Арна одиграат барем 80% од нивните можности, а тимот дава 70% од актуелната форма која сме, мислам дека без некој проблем ке тепаме. И уште нешто за Арна, не може само со еден одигран натпревар со тим полн со младинци да се покаже. Мора да одигра неколку утакмици (минимум 10) со првиот тим, не верувам дека Мурињо е толку глуп да го продаде.

Мурињо попрво Суазо би го играл место Арнаутовиќ.

Марко треба да биде среќен доколку биде повикан па макар и на клупа.

Матераци загрижен од Јувентус

Дечки, последниве текстови ни се: Матераци загрижен, Ето повреден, Занети бара подршка, Сантон не знае што да мисли повеќе, Маикон сака во Манчестер, Жена му на Цезар исто така...

Дајте поведро малце гад демит :pos2:

Не сум загрижен за Јуве кои во последни 3 дуели од можни 9 освоија цели 2 бода, загрижен сум за играта на 60-70% од средниот ред на Интер, тоа е она што најмногу кочи сезонава .
Мунтари, Камбијасо, Занети се очајно лоши, двајца од претходниве тројца се и стандардно во прв тим, ја искрено се надевам на брзо враќање на Мота, тргање на Мунтари од прв состав, конечно Камби во вистинско издание и уз Дејо и Снајди да почнат да наликуваат на среден ред достоен за првак на Италија . Последниве двајца само се на ниво, Снајди со Милан и Парма имаше добри изданија, потоа малце стагнираше до мечот со Удинезе ја направи разликата, може и единствениот заедно со Деки кој се одвои од остатокот на тимот .

Се знае која е најважната алка на теренот, средниот ред, кога средината не играше и еден Ибра на времето делуваше незабележително на теренот, грешка која пак и пак и пак ја прават, е тоа е она што треба во моментов треба да не загрижува :) .

Победа во Џенова и имаат простор за правење на серија победи нешто што е потребно за Скудетото, вака со одлагање, барање на вистинската форма и слично веќе е и фрустрирачки, среќа што остатокот од Серија А не е перфектен па еве, дури и првопласирани се иако до сега дал 60% од максималниот потенцијал на екипата видовме што од една страна е добро ( играат лошо а се први ) а од друга нормално, загрижувачки . :toe:

Дечки, последниве текстови ни се: Матераци загрижен, Ето повреден, Занети бара подршка, Сантон не знае што да мисли повеќе, Маикон сака во Манчестер, Жена му на Цезар исто така...

Хаха, идеме наредно... Мунтари: Заминување не доаѓа во предвид. :pos2:

епа пауза е гад демит :) сеа ке има утакмици ке има интервјуа и мур ке се распука со неговите заебани изјави!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom