Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да ми објасни некој зошто место крокодили (читај: Интер) на Телма има диносауруси?

Edit: Ah, од 20 и 45 ќе играле... Фино, фино.

Може да ми објасни некој зошто место крокодили (читај: Интер) на Телма има диносауруси?

Edit: Ah, од 20 и 45 ќе играле... Фино, фино.
втор пат овака се истрчуваш :)

Дејо мајстореееееееееееее! ;) Браво и за Ето!

Не можам да поверувам какви грешки прави одбраната :toe:

се нервирам овака! Цело време напаѓаме и се вртиме пред гол и никако да дадеме, на крај ке ни дадат. Секоја утакмица ни е оваква досега!

Ц ц ц ,,,очекував повеке,,,ајде второ ке видиме

Сантон кој до вчера играше лев бек, сега да игра десен бел?!?!? :toe: Не ми оди ова некако. И јас мислам дека Занети ќе игра десен бек, а сантон среден ред. А може и Сантон да одпадне па среден ред да играат Станкович Снајдер Камбиасо и Кварезма/Мансини!

Сега се вклучувам и гледам....скоро па сум ја погодил тактиката! Само што не го сметав Мунтари за првотимец:helou:

Мунтари може да се кандидира за кантата за најмутав играч на светот :helou:

Снајдер :vozbud: Да си ибе векот, вака у Реал не даваше, види го сеа, парче прави у Интер.. Честито победа.

По 3 недосудени пенали мислам дека сазлуживме победа!

Ајде дечки, одиме на победа вечер...I got a feeling...дека Снајдер ќе постигне гол :)
29439.jpg

Ви рековвввввввв!!!!

СНАЈДЕРРРРР!!!!!!!!!

Нека :pusk: Удинезе!

Снајдеееер! Весли Снајдер! Нека му е честит првенецот и нека му се множат головите во сино-црниот дрес!!! Снајдер you son of a bitch!!! Браво!!! :respect::respect::respect:

Снајдер и снајдер и .... 3 бода..хаха,ај честито победа !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom