Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од Интер.ит се овие ..

Julio Cesar 5.6755
Maicon 4.6318
Lucio 6.8224
Santon 4.1626
Samuel 6.3353
Vieira 4.6527
Cambiasso 5.7087
Zanetti 5.7376
Balotelli 6.4792
Milito 5.6220
Eto'o 4.9500
Stankovic 5.1703
Quaresma 6.2354
Chivu 4.6229

Оценките не ни мењаваат нешто, останавме со таквото у рака, така да треба да го заборавиме вчерашниот дуел. Во вторник играме со Рубин, од 18:30, со надеж дека канал 5 ќе даваат директен пренос.

Мурињо зема да се кара сеа и со Дел Нери... Не знам како не му здосади веќе... Што е многу, многу е...

Оценките не ни мењаваат нешто, останавме со таквото у рака, така да треба да го заборавиме вчерашниот дуел. Во вторник играме со Рубин, од 18:30, со надеж дека канал 5 ќе даваат директен пренос.

Мурињо зема да се кара сеа и со Дел Нери... Не знам како не му здосади веќе... Што е многу, многу е...

Тоа е брат,нема бегање,изгубивме-изгубивме готово,треба да се заборави вчерашната утакмица,сепак Калчо лигата е долга има уште доста да се игра,но ЛШ е 6 кола само и немаме право за поправен испит,кажав и вчера.

Читав некаде баш дека на Канал 5 ке ја давале Интер од 18 и 30,така да ваљда нема да треба да трошиме нет,само пари за пивце :)

И заборавив,нема лутење....смени си го аватарчето...Нослето не е веке во Интер :):)

И заборавив,нема лутење....смени си го аватарчето...Нослето не е веке во Интер :):)

Интер е шампион по главна заслуга на Ибра минатата сезона, така да шампионското носле нема потреба да го сменам :vozbud:

Интер е шампион по главна заслуга на Ибра минатата сезона, така да шампионското носле нема потреба да го сменам :vozbud:

Не сери бе :)

Интер е клуб,а не само еден играч :)

fvvxw.jpg

:helou:

:vozbud::vozbud::vozbud: Конечно ке гледам фудбал на раат,,,

Туку треба мурињо да го става кварезма повеке,па се гледа дека дечкото има желба да се докажува и заслужува шанса...

Голем број од тренерите или председатели на други клубови го провецираат Мурињо за да влезат во една ваква медиумска војна со него со надеж дека ќе се најдат на насловните страни или ќе бидат центар пажња.
А Мурињо има таков карактер па не му поќутува на никој...

Ах колку ми се напраи меракот што второлигашиве го примија у 93та!!!!

:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

2 пенала имаше Молинаро направено, ниеден не свирнаа...

нека :drk::drk::drk::drk::drk::drk: сеа на Адаилтон пацериве!!!

Kикс на Јуве беше најдоброто нешто што можеше да се случи по поразот од Сампдорија, не дека им се ситам ко што они вчера правеа во својот фан клуб, али давам податок односно факт кој најмногу би им одговарал на Интер по поразот вчера во Џенова .

3 бода не е многу, али дефинитивно каде-каде полоша опција од бод, добро е ова за самодовербата на Интер, одиме напред, Аvanti !!!

Е баш ми се напраи и мене меракот , никогаш вака не сум пишал и не сум се сител ама сега го испушија дома од Болоња , е така ко ке се радуваш на нечиј пораз ке те снајди и тебе , пешаци едни !! Молинаро одбојка играше и ни еден пенал не досвири оној е*анко судијана , и после ке јадат гом*а за нас :tapp::tapp::tapp:

БРАВООО ЈУБЕ!!! Сега се анулирани сите негативности од вчерашниот кикс, бидејќи лоповите направија уште поголем и ретардиран кикс.:kesa: Сампдорија докажува дека сигурно ке се бори за врвот на табелата, а на Јубе допрва му претстои тоа гостување. Значи нема место за никаква паника, треба само да извлечеме мала поука од вчера и полека во одбрана на титулата...:toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Е баш ми се напраи и мене меракот , никогаш вака не сум пишал и не сум се сител ама сега го испушија дома од Болоња , е така ко ке се радуваш на нечиј пораз ке те снајди и тебе , пешаци едни !! Молинаро одбојка играше и ни еден пенал не досвири оној е*анко судијана , и после ке јадат гом*а за нас :tapp::tapp::tapp:
Неее, немој, постои заговор против Јуве ама ние не знаеме, ова се само маски капираш, да замачкаат очи .
Да удриме резиме, чист гол на Лацио против нив поништен, чист пенал за Болоња недосуден, онака, нека си го букираат ова за да не тролаат во иднина .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom