Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Опа, второлигашиве кикснаа дома со Болоња. Како што кажа Син можевме да имаме 2 бода предност, но сепак не треба да се заборави дека игравме против Сампдорија чиј што терен е несовладлив за поголемите екипи последниве години, а тие играа со Болоња на домашен терен.
Џабе, не им се исплати славјето во нивниот фан клуб после вчерашниот натпревар на Интер, таман се расположија луѓето и оп, студен туш.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Alessandro Amantino Mancini.
Strikers:9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Снајдер не е во екипата што ке патува за русија

Ми се направи меракот у пм...како да знаев дека ке кикснат пацерите од Торино,такозваните мастачи.
За утакмицата немам зборови,тој нослакот Молинаро како одбојка да играше,свака му част,а тој па судијата побетер,не знаеше да свирне и да досуди пенал,и тоа ОЧИГЛЕДЕН пенал !!!
Како и да е им се врати дупло поради славјето вчера кога изгубивме од Самп...

Опа, второлигашиве кикснаа дома со Болоња. Како што кажа Син можевме да имаме 2 бода предност, но сепак не треба да се заборави дека игравме против Сампдорија чиј што терен е несовладлив за поголемите екипи последниве години, а тие играа со Болоња на домашен терен.
Џабе, не им се исплати славјето во нивниот фан клуб после вчерашниот натпревар на Интер, таман се расположија луѓето и оп, студен туш.

патетика - карактерна особина или предиспозиција која мора да се поседува за да бидеш фан на јуве

Абе сити им се... Нека кинат живци сеа... Што ги ебеш, пацерај невиден.
Една Болоња им одржа лекција за мали деца...

Сеа од Баерн ќе го попушат, ќе пишат у веснициве Јуве у криза, нешто во што Ферара не се нашол т.е. сеуште не осетил притисок по лоши резултати и ќе видиме како ќе се покаже психологот у него, да ја извади екипата од кризата у која влегла.
Тоа е нешто што го најавував уште на почеток на сезона, дека Ферара нема осетено притисок, а дека кога тогаш ќе мора да се деси такво нешто. За разлика од него, Леонардо сирот е 103.2% од времето под притисок, уште на подготовките беше агентот 0-0-7 :pos2::pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Alessandro Amantino Mancini.
Strikers:9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Снајдер не е во екипата што ке патува за русија

КвареЖма ке игра прва постава !!!

Ајде Деко радувај се...:vozbud:

Абе сити им се... Нека кинат живци сеа... Што ги ебеш, пацерај невиден.
Една Болоња им одржа лекција за мали деца...

Сеа од Баерн ќе го попушат, ќе пишат у веснициве Јуве у криза, нешто во што Ферара не се нашол т.е. сеуште не осетил притисок по лоши резултати и ќе видиме како ќе се покаже психологот у него, да ја извади екипата од кризата у која влегла.
Тоа е нешто што го најавував уште на почеток на сезона, дека Ферара нема осетено притисок, а дека кога тогаш ќе мора да се деси такво нешто. За разлика од него, Леонардо сирот е 103.2% од времето под притисок, уште на подготовките беше агентот 0-0-7 :pos2::pos2:
за истото зборував и јас, ке видиме сега колку Ферара има право да се брои меѓу големите тренери!

патетика - карактерна особина или препизпозиција која мора да се поседува за да бидеш фан на јуве

Уникатни се, вчера гледам слика со формацијата на Интер + судии као демек ради нив сме победувале.
Од секој, ОД СЕКОЈ би го очекувал тоа, само не од фан на Јубе, која патетика и иронија човече :pos:

Боли Бари, не Сампдорија :), али да не ви отворам стари рани, Сампдорија не ја сметам за кикс, се знае дека они се оној тим кој секогаш задавал проблеми за големите екипи ( лани Јуве, Интер, Милан не победија таму ), муабетот ми е дека никогаш од старт не препишувам успех на вакви гостувања, али Бари не одра и тоа е единствениот кикс сезонава . . .

Јуве имаа феноменална можност, али дозволија едно бранче наречено Џенова да ги потопи за момент, 1-1 со Болоња дома е недозволиво во една ваква ситуација кога Интер изгубиле, и дефакто не е дозволено да бидат надиграни на домашен терен .
Интер да, загубија од Сампдорија во меч каде противникиот беше целосно неутрализиран ( играа добра одбрана, за жал лошо во нападот ) и во меч каде дадоа гол по грешка на Сантон, да не потопеа ко Аталанта лани или да имаа претстава ко оваа на Јуве денес ке беше алармантно, вака иако загубија, Јуве им овозможија сепак '' добар " викенд кој нема да влијае до толку деструктивно врз самодовербата на екипата, иако со Мур, тешко дека ке се случи нешто такво .

п.с. Рубин неда не се лесен залак, шампиони на Русија се и имаат одличен тим, не смее да се влезе во тој меч со споро темпо карактеристично за Мур, такво темпо кое беше карактеристично вчера со Сампдорија би ги убило .

Значи ми текнува од пред 7-8 години, за време на доделување на наградите за најдобрите од Калчо лигата, ќе пробам со цитирање да доловам што се дешавало:

Водителот: “Се молата претставниците на Јувентус да дојдат на бината“
- Во салата почнаа да стануваат луѓето од ЈуБе,
Водителот: “Не, не... судиите не мора да доаѓаат“

:pos2::pos2::pos2::pos2:

И они најдоа да ми зборат за Интер и судии... Затвор лежат уште за местенките...
Ај нека дркаат на бодот што едвај го земаа денес, незаслужено!

Пола фан клуб јуве го избришаа не им одговараат постовите,а тука знаат да серат!
WOooppP!Adailton!! :pos2:

Уникатни се, вчера гледам слика со формацијата на Интер + судии као демек ради нив сме победувале.
Од секој, ОД СЕКОЈ би го очекувал тоа, само не од фан на Јубе, која патетика и иронија човече :pos:

да се ситам не ми е во стил , ама вчера го претераа , разбирам јас дека се повеќето дечишта ископмлексирани што другарчињата во школо редовно ги 4 години по ред ги шупчат за фудбал и дека доживеале да гледат второлигашки фудбал ама што е многу е многу.

срамота ..... се утепаа од плачење после утакмицата со џенова ги плукаа судиите а истите тие и помогнаа да дојдат до бод со една болоња. никако да разберат дека судењето за сите е исто.

езнам ке се убијам ми се чини деноиве.Интернетот ми зајбава еве јуве губи спортска губам и све у пм.ПРотив Баерн Минхен не гледам жими се па кај сакаат некеа ја даваат.немам лексилиум за трошење за џабе!!!:kesa::kesa:

Ах... греотка бе... Жал да те фати у пм.
Ако се најде лек за овој, јас ќе го платам, а нека го крстат по него!

да се ситам не ми е во стил , ама вчера го претераа , разбирам јас дека се повеќето дечишта ископмлексирани што другарчињата во школо редовно ги 4 години по ред ги шупчат за фудбал и дека доживеале да гледат второлигашки фудбал ама што е многу е многу.

срамота ..... се утепаа од плачење после утакмицата со џенова ги плукаа судиите а истите тие и помогнаа да дојдат до бод со една болоња. никако да разберат дека судењето за сите е исто.

Во принцип не пишувам многу за нивните резултати нит тука, а уште помалку во нивниот фан-клуб. Вчера 90% од фановите таму ќе колабираа од свршување, како да не знаат дека сепак се работи за Сампдорија. Како и да е, последниве години не виделе успех, па нека им стои.

Вчера во овој фан клуб кој беше претворен во центар за поплаки ( IoSono memorable quote ) се расправаше за офсајдот на Јакинта, денес никој не зборува за пеналот за Болоња во нивна тема, интересни се во секој случај.

Како и да е, тежок дуел не чека во Русија, очекувам победа иако ќе биде тешко. FORZA INTER !!!

Во принцип не пишувам многу за нивните резултати нит тука, а уште помалку во нивниот фан-клуб. Вчера 90% од фановите таму ќе колабираа од свршување, како да не знаат дека сепак се работи за Сампдорија. Како и да е, последниве години не виделе успех, па нека им стои.

Вчера во овој фан клуб кој беше претворен во центар за поплаки ( IoSono memorable quote ) се расправаше за офсајдот на Јакинта, денес никој не зборува за пеналот за Болоња во нивна тема, интересни се во секој случај.

Како и да е, тежок дуел не чека во Русија, очекувам победа иако ќе биде тешко. FORZA INTER !!!

Дефинитивно си во право!!!Вчера можеше да се извалка овој фан клуб,а денес сите се мирни од фан клуб ЈуБе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom