Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морати и Лапорта во елитен ресторан во милано морати частел иначе тука бил и фиго како и извршниот директор на интер. Го поздравувам потегот на морати така се дочекува газда на јак тим браво се гледа дека морати и интер се добри домакини.

И ја да му земам 50 милиони евра ќе го честам вечера во елитен ресторан :pos2:

И ја да му земам 50 милиони евра ќе го честам вечера во елитен ресторан :pos2:
хехе никој не му е крив што ни го даде ето плус 45 милона се гледа морати е фер и го части вечера. Иначе ајде веке нека дојде 20-45 одвај чекам да глеам како ке падне барсааааа

Момци, спортски поздрав до вас, очекувам вечер одличен натпревар од двата тима па нека победи подобриот и посреќниот. :smir::smir:

Поздрав и до тебе и вечер се надевам ќе има многу што да дискутираме...

Нека е со среќа вечер. Се надевам ќе гледаме прекрасен натпревар, се разбира со наша победа :).

Ако случајно се соберете жал ми е што нема да можам да дојдам :(. Се надевам ќе има собирање друг пат... наскоро.

Во името на Цезар, Самуел, Киву, Мота, Лусио, Маикон, Снајдер, Станкович, Ето и Милито и светиот Занети АМИН!

Ах мме полесно ќе беше Ибра да останеше кај нас да ги немаше другиве.
Во името на Ибра и Ибра и светиот Ибра АМИН! :)

Во името на Цезар, Самуел, Киву, Мота, Лусио, Маикон, Снајдер, Станкович, Ето и Милито и светиот Занети АМИН!

Ах мме полесно ќе беше Ибра да останеше кај нас да ги немаше другиве.
Во името на Ибра и Ибра и светиот Ибра АМИН! :)

ДОбра молитва ме насмеа ! Зеленкоо! :)

Абе луѓе, има некој за кладба, ако некој сака нека напиши само на профил дека се согласува..
кладба во аватар или потпис....
ајде веќе 5ти пат прашувам... ве стра ли??
поздрав, ќе гледаме вистински фудбал вечерва, дефанзивен вс. офанзивен хахаха

Состав за Вечер со Барселона :

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom