Како е бе интераши?
п.с.
Dek0 да не се премисли за кладбата
???
Ајде Деко можеш ти, верувам у тебе. Се надевам дека нема да бидеш малер и благодарение на тебе Интер ќе победи !!!Nope , потсети ме само колку време и што беше , заборавив ...:smir:
хахаххах со ваа постава ако бидат Киву ќе го чува Меси :wink:Ако приметивте ова е истиоот состав што играше си милан и според мене мислам дека би мозел сантон наместо киву,затоа што сантон е побрз а таму ке им игра анри кој е многу брз по таа страна. Значи маикон ке треба да го чува меси и 2 се брзи фудбалери ке биде јак дуел мислам дека ако го запреме меси работата 90 посто е завршена.Иначе вчера ме заеба јуве за пари ете колку се јаки се им ебам немозат бордо да го тепаат сакале да освојат хаха
Пеце, Пеце, Пеце, Пеце ... тоа ти се 4 пати, 4 пати те повикувам да не замараш, 4.Осеќам дека вечерва страшно лапензи ќе ви се деси и тоа не од Меси или Анри, од другар ви Златан:kesa:
Ај баш да видам,дај доказ.Утре очекувам сигурна победа на Интер..ќе ја лупнам сингл.
Јас те пишав прва постава... Ај, ќе издржиме едно полувреме и без тебе :pos2:Deko пак се кладел :pos2:
Вечер на чат ќе ви дојдам у второ полувреме. У прво нека проба Ето да даде гол без моја помош