Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Како е бе интераши?
п.с.
Dek0 да не се премисли за кладбата
???

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Nope , потсети ме само колку време и што беше , заборавив ...:smir:
Ајде Деко можеш ти, верувам у тебе. Се надевам дека нема да бидеш малер и благодарение на тебе Интер ќе победи !!! :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.481
Ако приметивте ова е истиоот состав што играше си милан и според мене мислам дека би мозел сантон наместо киву,затоа што сантон е побрз а таму ке им игра анри кој е многу брз по таа страна. Значи маикон ке треба да го чува меси и 2 се брзи фудбалери ке биде јак дуел мислам дека ако го запреме меси работата 90 посто е завршена.Иначе вчера ме заеба јуве за пари ете колку се јаки се им ебам немозат бордо да го тепаат сакале да освојат хаха

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Ако приметивте ова е истиоот состав што играше си милан и според мене мислам дека би мозел сантон наместо киву,затоа што сантон е побрз а таму ке им игра анри кој е многу брз по таа страна. Значи маикон ке треба да го чува меси и 2 се брзи фудбалери ке биде јак дуел мислам дека ако го запреме меси работата 90 посто е завршена.Иначе вчера ме заеба јуве за пари ете колку се јаки се им ебам немозат бордо да го тепаат сакале да освојат хаха
хахаххах со ваа постава ако бидат Киву ќе го чува Меси :wink:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Море гледам некој напредок за собиранкава :).

Ајде Син е организатор во мое име, обавезно да се соберете за да гледаме фудбал уз пиво некаде. Фак Феит, ајде да навиваме вечер некаде, јас милион насто идам ако се организирате ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.481
Ја збунив страната значи ова е уште потешко киву да го чува меси мислам дека ке биде погрешно мора сантон да игра или ке ни биде многу тешко.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Deko пак се кладел :pos2:

Вечер на чат ќе ви дојдам у второ полувреме. У прво нека проба Ето да даде гол без моја помош :pipi:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Осеќам дека вечерва страшно лапензи ќе ви се деси и тоа не од Меси или Анри, од другар ви Златан:kesa:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Осеќам дека вечерва страшно лапензи ќе ви се деси и тоа не од Меси или Анри, од другар ви Златан:kesa:
Пеце, Пеце, Пеце, Пеце ... тоа ти се 4 пати, 4 пати те повикувам да не замараш, 4.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Deko пак се кладел :pos2:

Вечер на чат ќе ви дојдам у второ полувреме. У прво нека проба Ето да даде гол без моја помош :pipi:
Јас те пишав прва постава... Ај, ќе издржиме едно полувреме и без тебе :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom