Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е бе интераши?
п.с.
Dek0 да не се премисли за кладбата
???
Ајде Деко можеш ти, верувам у тебе. Се надевам дека нема да бидеш малер и благодарение на тебе Интер ќе победи !!!Nope , потсети ме само колку време и што беше , заборавив ...:smir:

хахаххах со ваа постава ако бидат Киву ќе го чува Меси :wink:Ако приметивте ова е истиоот состав што играше си милан и според мене мислам дека би мозел сантон наместо киву,затоа што сантон е побрз а таму ке им игра анри кој е многу брз по таа страна. Значи маикон ке треба да го чува меси и 2 се брзи фудбалери ке биде јак дуел мислам дека ако го запреме меси работата 90 посто е завршена.Иначе вчера ме заеба јуве за пари ете колку се јаки се им ебам немозат бордо да го тепаат сакале да освојат хаха
. Осеќам дека вечерва страшно лапензи ќе ви се деси и тоа не од Меси или Анри, од другар ви Златан:kesa:
Ај баш да видам,дај доказ.Утре очекувам сигурна победа на Интер..ќе ја лупнам сингл.
Deko пак се кладел :pos2:
Вечер на чат ќе ви дојдам у второ полувреме. У прво нека проба Ето да даде гол без моја помош![]()