Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке игра ли *Зидот* против милан ?

Сакам да видам со Лусио како ке се снајдат во одбрана !

Убаво ти рече човекот интер на тикет не се игра. Иначе едно прашање имам, ке игра Камбиасо другата недела ??

Камбиасо нема да игра едно 2 месеца колку што знам јас.

56.000 иљади ме заебавте, не заслужувате титула. УА! :)

Де бе, уште ли не научивте дека Интер се најчкљ екипа за типување, од увек било така, башка прво коло е, резултатот 1-1 го практикуваат веќе трета година во истото :) .

п.с. Баталете муабет со тикетиве

п.п.с. Занети ко лев бек . . . . :nenene:

Убаво ти рече човекот интер на тикет не се игра. Иначе едно прашање имам, ке игра Камбиасо другата недела ??

Нема да игра, ќе отсуствува плус 3-4 недели најмалку.

Rymz ти не заслужуваш толкави пари кога си ставил 1.20 коефициент а 56.000 добивка имаш, згора на се Интер :)

Без нервози.
Ова е само почеток на сезоната па за дербито има доволно време да се корегираме.
Потребен е Камби во средината но и што побрзо да се купи плеј.

Не, не, баталете муабет без нервози, ова се од старт угарантирани бодови во меч кој е претходник на големото дерби, дерби каде Се е можно .
Лошо е што притисокот е на страната на Интер, бод од меч со Бари, а следи меч со Милан, каде бодовите никогаш не се загарантирани . . . сами си ги искомплицираа работите и дефинитивно ја пое*аа работава, признајте мајкуму :) .

Иначе имате интервју на Мур на Inter.it ( англиската верзија ), дадено по мечот, вреди да го прочитате .

п.с. Само ја забележав дека Занети едноставно не може да игра на позиција лев бек, или навикнати сте да не го критикувате капитенот :) ? Заедно со Маикон, денес беа незабележителни, нетипично и за едниот и за другиот .

абе се посрамотивме со бари 1-1, сезона 08/09 Sat, Aug 30 2008 Sampdoria - Inter 1-1, сезона 07/08 Sun, Aug 26 2007 Inter - Udinese 1-1

сезона о7/08:
1 Inter 85
2 Roma 82
3 Juventus 72
4 Fiorentina 66

сезона 08/09
1 Inter 84
2 AC Milan 74
3 Juventus 74
4 Fiorentina 68

уште нешто треба ?!:helou:

Андреоли и Бурдисо(бивши интераши) моментално на натпреварот со Џенова ја држат одбраната на Рома интересно нели???

Андреоли и Бурдисо(бивши интераши) моментално на натпреварот со Џенова ја држат одбраната на Рома интересно нели???

може да објасниш нешто повеке , со ова не ми си јасен у никој случај, ние не се замараме за други клубови :helou:

кај сакат нека држат шо сакат нека држат:helou:

може да објасниш нешто повеке , со ова не ми си јасен у никој случај, ние не се замараме за други клубови :helou:

кај сакат нека држат шо сакат нека држат:helou:

само спомнав дека интересно е што бивши играчи на Интер Андреоли и Бурдисо, двајца централни бекови ја држат одбраната на Рома во мечот со Џенова што се игра сега

Да, да, интересна ситуација, незнам што ти се нафрлија :D, вредеше и тоа да се сподели .
Со среќа нека им е, од Андреоли очекувам многу повеќе оваа сезона, штета не добива многу шанси .

Следната недела дај боже да дојде Снајдер.А што е најважно да се опорави Самоел човекот е најдобар дефанзивец што го имаме лани изигра без грешка само лошо е што се повредува.
Снајдер и дај боже самоел да се опорави и тимот ќе е бомба.Секако Камбијасо 1-2 месеци многу ќе ни фали.

Да, да, интересна ситуација, незнам што ти се нафрлија :D, вредеше и тоа да се сподели .
Со среќа нека им е, од Андреоли очекувам многу повеќе оваа сезона, штета не добива многу шанси .
само криво ќе ми биде ако го продадат Андреоли како што читам, се надевам дека ќе остане во Рома и како што Хуан се е повреден, а Мексес редовно суспендиран верувај ми ќе има простор за Андреоли

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom