- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ке игра ли *Зидот* против милан ?
Сакам да видам со Лусио како ке се снајдат во одбрана !
Сакам да видам со Лусио како ке се снајдат во одбрана !
Камбиасо нема да игра едно 2 месеца колку што знам јас.Убаво ти рече човекот интер на тикет не се игра. Иначе едно прашање имам, ке игра Камбиасо другата недела ??
Нема да игра, ќе отсуствува плус 3-4 недели најмалку.Убаво ти рече човекот интер на тикет не се игра. Иначе едно прашање имам, ке игра Камбиасо другата недела ??
може да објасниш нешто повеке , со ова не ми си јасен у никој случај, ние не се замараме за други клубови :helou:Андреоли и Бурдисо(бивши интераши) моментално на натпреварот со Џенова ја држат одбраната на Рома интересно нели???
само спомнав дека интересно е што бивши играчи на Интер Андреоли и Бурдисо, двајца централни бекови ја држат одбраната на Рома во мечот со Џенова што се игра сегаможе да објасниш нешто повеке , со ова не ми си јасен у никој случај, ние не се замараме за други клубови :helou:
кај сакат нека држат шо сакат нека држат:helou:
само криво ќе ми биде ако го продадат Андреоли како што читам, се надевам дека ќе остане во Рома и како што Хуан се е повреден, а Мексес редовно суспендиран верувај ми ќе има простор за АндреолиДа, да, интересна ситуација, незнам што ти се нафрлија , вредеше и тоа да се сподели .
Со среќа нека им е, од Андреоли очекувам многу повеќе оваа сезона, штета не добива многу шанси .