Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
незнам колку забележавте ама досега не се ослободивме од ниеден балетан.
Бурдисо ривас суазо обиња уште се тука и немаат намера да си заминат а сеуште чекаме плејмејкер.
моментално имаме 31 играч во екипата + снајдер ако дојде 32 а како што знаеме фудбал се игра со 11 играчи.
Не знам брат шо се чека овие играчи се голем проблем за тимот. Суазо не е во нив, Мурињо сакал да го има во тимот а на играчот не му пречи да седи на клупа.

Бурдисо, Ривас, Мансини, Виера, Обиња. МЕ мрзи сеа да барам колку земаат сите плата но сигурно заедно земаат околу 15 милиони плус данок над 20 милиони а тоа е еден играч наредната сезона.

Конечно еве сум што има ново на форумов слушам нешто интер многу блиску до снајдер дај нека се договорат веке еднаш уште плеј ни треба еден месец го бараат веке.Што се однесува до групи во лш подобро да падне послаб клуб зш ако завршме втори ке ни падне многу јак клуб во осминафинале затоа да си заврсиме први и 80 посто поминуваме осминафинале

дечки дајте да смислиме лого за веб страната! како она што го има интер и го менува за секоја прилика на пример за клубот е круг со буквите IMFC(Internazionale MIlano Football club) за интер каналот IC(Inter channel) кај нас да биде IMFM(Internazionale Milano Fans Macedonia)

Имаме лого, ја добив идеја, Marso ja реализираше. Веројатно ќе му треба доработка но почекајте да ја пуштиме страницата за да видите комплетно како изгледа и ќе дадете идеи што треба да се промени а што не.

Со ова темпо и ако не излезе нешто непредвидено мислам дека ќе треба недела дена, за да ја убрзаме работата ќе почнам да делам задачи од попосле па кој е слободен нека се нафаќа.

izgleda ste go promenale imeto ne bev na net bev na odmor :)

Имаше гласање, демократија... :)

Шо не ќе им истекни на гоал.цом. ГО даваме Бурдисо за Андреоли :tapp:

Андреоли им го дадовме на Рома за беспари, играчот сака да оди во клуб каде што ќе игра а нас не ни требаат повеќе играчи за на клупа ги имаме доволно. Ништо не добиваме од една ваква размена.

Happy Birthday to Marco Materazzi

119409.jpg
Many happy returns to Marco Materazzi. The Inter and Italy defender, born in Lecce on 19 August 1973, celebrates his 36th birthday today.
From everyone at Inter and all the fans, Happy Birthday Marco!

:vozbud:

Ај у пм да требаше да купуваме поклони за секој играч,до сега ке банкнотиравме :pos2::pos2:

Срекен роденден Матрикс,се најубаво нека ти е,и да се пензионираш во Интер (а ке се пензионираш)и уште многу титули со Интер.

Ајде бре со тој Снајдер нека се реши се,читам дека се поблиску и поблиску е до Интер.
Ајде нека доага и мирна глава после...

Ај у пм да требаше да купуваме поклони за секој играч,до сега ке банкнотиравме :pos2::pos2:

Срекен роденден Матрикс,се најубаво нека ти е,и да се пензионираш во Интер (а ке се пензионираш)и уште многу титули со Интер.

Ајде бре со тој Снајдер нека се реши се,читам дека се поблиску и поблиску е до Интер.
Ајде нека доага и мирна глава после
...

Среќен роденден Матрикс :vozbud:

Најкасно до крајот на оваа недела очекувај го Снајдер а се слика со 10 ката а после тоа се концентрираме на Скудето и ЛШ.:salut:

Не ли сваќата зошто се ценкаме со Мадрид за Снајдер. Многу родендени се погодија во овој период многу пари се потрошија на прослави и поклони и сега касата е празна:pos2::pos2::pos2:

Секој ден е една иста приказна, Снајдер поблиску до Интер или пак клучен ден од преговорите, не знам како не им се здосади едно па исто да пишуваат.

Башка до 31 има уште 12 дена ќе умреме со овие шпекулации и ако платиме над 15 милиони евра ќе треба во сред Милано да се обеси цел персонал на Интер почнувајќи со Бранка и Ориали до Мурињо

Is it Sneijder D-Day for Inter?
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]According to the Corriere dello Sport, today the club will send off its official fax with an offer for Sneijder. :vozbud:
http://www.football-italia.net/aug19f.html
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/78081/Inter-Sneijder%2C+oggi+il+via+libera+di+Moratti%3F

Во текот на денот или да речам за неколку часа се очекува Снајдер и официјално да биде нов играч на Интер!!! :vozbud:

Edit: Доколку не успее да дојде Снајдер, работите се вртат кон Диаманти
[/FONT]:uvo:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
п.с Happy B-Day Matrix :)
p1_materazzi.jpg

[/FONT]

Дијаманти и вака и така сакам да дојде во овој тим, одлично алтернативно решение ке е за Интер, башка е италијанец а и не чини многу .

Во сенка на највероватниот трансфер на Снајдер, во медиумите се одвива војна меѓу Мурињо и Липи.
Знаеме која почит ја има Липи во Италија, така да Мурињо моментално е во војна со голем дел од Италијанската јавност.
Имено Липи изјави дека Јувентус ќе ја освои Серија А, на што Мурињо реплицираше дека тоа е непочитување на другите тимови од страна на еден така угледен тренер.
Денес Липи изјавува дека битака се добива на терен и дека Ферара и Леонардо освен што се понеискусни од Мурињо, тие се на ист левел со него.
Војната на зборови продолжува..:duel:

Паметно игра Липи, ја користи тактиката на Мурињо :), едноставно сака да го тргне вниманието на јавноста од италијанската репрезентација и нејзината очајна форма, форма која не налага одбрана на светскито трон . :toe:

Во сенка на највероватниот трансфер на Снајдер, во медиумите се одвива војна меѓу Мурињо и Липи.
Знаеме која почит ја има Липи во Италија, така да Мурињо моментално е во војна со голем дел од Италијанската јавност.
Имено Липи изјави дека Јувентус ќе ја освои Серија А, на што Мурињо реплицираше дека тоа е непочитување на другите тимови од страна на еден така угледен тренер.
Денес Липи изјавува дека битака се добива на терен и дека Ферара и Леонардо освен што се понеискусни од Мурињо, тие се на ист левел со него.

има и смешна изјава, која вели дека играчите играат, а не тренерите... а и доколку тренерите играле, повторно Мурињо ќе изгубел (и ко играч бил полош од Ферара и Леонардо :))

Војната заврши...Липи јавно му се извини на Мурињо..
Демек лошо било интерпретирано..се работело за обична прогноза...

незнам колку забележавте ама досега не се ослободивме од ниеден балетан.
Бурдисо ривас суазо обиња уште се тука и немаат намера да си заминат а сеуште чекаме плејмејкер.
моментално имаме 31 играч во екипата + снајдер ако дојде 32 а како што знаеме фудбал се игра со 11 играчи.

еве ви решение за вашите непотребни играчи со еден потег замена Баптиста-Суазо, Бурдисо го купуваме за 7мил, а Мансини доаѓа на позајмица при што двата клуба ќе му плаќаат по половина плата

http://goal.com/en/news/11/transfer...-julio-baptista-for-inter-striker-david-suazo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom