Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
telma2@unet.com.mk, еве ви од спортска редакција .

Jas sum fan na Inter i me interesira dali e mozno da go prenesuvate super kupot utre vo 14:00? Sepak se raboti za Italijanko a vie gi imate otkupeno tv pravata. Ima golem interes za natprevarot bas sega debatirame na forumot na kajgana za toa.

Imam i eden predlog.
Posle sekoe kolo da ima pregled na koloto nesto slicno kako sto bese na a1 za anglisko. Bez navreda ama mislam deka vaka e malku mizerno. Sekoe kolo ista najava, denes fudbalska klasika Inter go precekuva Lacio (mislam znaete na sto mislam).
poz

Не знам колку ќе му посветат внимание ама вреди да се обидиме, барем за тоа пари не земаат :)

Значи ако преброив добро, табелата изгледа вака:

inter-macedonia.com (fcinter-macedonia.com) 6
inter.com.mk (inter.mk) 5
interfansmacedonia.com 1

Да појаснам малку околу .mk: не се работи само за некое евро повеќе, туку сум имал и други компликации со регистрации, пререгистрации и слично, и затоа се откажав од .mk наставката. Некогаш во иднина може да се случи да ни треба многу простор и сообраќај и во таков случај финансиски ќе ни биде поисплатливо да платиме сервер во странство. Во тој случај, никако не може да се префрли домеин со наставка .mk

Сепак, доколку се одлучи така, јас немам ништо против.

Што се однесува до она .com, тоа не е за компании туку за комерцијални сајтови. Нашиот не е таков сега, но не значи дека еден ден нема да биде. Прво ќе се потрудиме да имаме одлична посетеност, после здравје... Не сме организација за .org, ние сме повеќе дезорганизација :) . Тоа се сепак ситници и може да се изменат.

Мило ми е што гледам заинтересираност. Ќе не биде, дефинитивно :)

Со .mk би требало да се постигне саканиот ефект, односно со самото име да се даде до знаење дека станува збор за македонски сајт, т.е. фанови на Интер од Македонија, затоа јас сум ЗА .mk
Доколку се согласиме домејнот за Македонија да не се употреби, тогаш јас сум за внесување во самото име на сајтот нешто што ќе даде до знаење дека се работи за интер фанс веб од Македонија. Пример inter-macedonia.com, мислам во таа смисла, не ме фаќајте за збор.
Сепак мислам дека fcinter.mk или interfans.mk би биле најдобро решение. Мнозинството одлучува.

п.с. Кој ќе си ја среди на Сателитска или кој ќе ја најде на кабловска СуперСпорт ќе заврши работа, т.е. на тие 5 канали на СуперСпорт сигурно секое коло ќе вршат пренос на натпреварите на Интер. gos вели дека газдата бил Интераш :)

Готово, испратено.

Што се однесува до емитувањето на преглед на колото предлагам истата иницијатива да ја поднесеме во темата Serie A, па сите што навиваат за италијански екипи да пишат по еден мејл, ваљда Телма ќе почне да емитува.

Ќе има пренос на Sport Tv 1 (португалска е) јас ја имам на кабловска :party3:

http://www.sporttv.pt/Futebol/Futebol_Italia_2.asp

yichao_090716_event.jpg

btw и јас испратив :smir:

Готово, испратено.

Што се однесува до емитувањето на преглед на колото предлагам истата иницијатива да ја поднесеме во темата Serie A, па сите што навиваат за италијански екипи да пишат по еден мејл, ваљда Телма ќе почне да емитува.
Отворив една тема за спортски емисии па имаше коментари и за тоа.

Не е лошо во Serie A да се развие дискусија за тоа па можеби ќе успееме да постигниме нешто.

п.п.с. Кодиран е Super Sport на сателит или не ?

Кодиран е во Конах системот али преку Дремабох се гледа време ти е да купиш каков Фан си :smir: Јас го земав искучиво само за спорт нормално и мојот тим Челзи не пропуштам ништо...

italy.gif

fix_56877.png

italy.gif

live3.png

ko: 14:00
C+ Fútbol
ESPN (uk/irl)
MaXimo 2
Polsat Sport Extra
RAI Uno
Sport TV1
Sport.Ro
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 3N
Telekanal Sport
TRK Futbol

Kako so gledam samo Raiuno ne e kodiran tuka valjda go imate na kablovska?

Какви тетоважи сум нашол по нетов,лудница се сите...која од која е подобра.

jh30n7.jpg

k4y1pi.jpg

20u30g0.jpg

307s268.jpg

2qiss2s.jpg

бтв...на новиов форум сега зашто да не се отвори тема за тетоважи од навивачите на Интер,добра идеја би било...:toe:

ACAB имаше една тема во Фудбал за фудбалски тетоважи, а кој од интеристите тука има тетоважа од Интер слободно нека ни ја покаже :)

Ја иам гуштер на нога не змија, значи ја сум oд форумов најблиску до Интер со татуто :) А мене ми е сеедно за домејнот, така да било кое ок ми е, само да биде работа. Што се однесува за финансискиот дел уште си стојам на тоа дека ќе бидам „спонзорушата" :pos2: зашто тенок сум со време а баш би бил горд да можам било како да помогнам за една од нашите најбитни работи, Интер:smir: Пишете за хостинг регистрација ова-она шо кеш треба и кој ќе збира пари :)

Нешто ко никнејм им е, не е мислам нешто навредливо т.е. во стилот на '' ЈуБе '', прашај ги фановите на Јувентус они најубаво би ти објасниле зашто . Еве гледам и некои коментатори така ги нарекуваат . :toe:

не се бламирај,знаеме дека сакаш да испаднеш најпаметен,каков никнејм жити се,

не се бламирај,знаеме дека сакаш да испаднеш најпаметен,каков никнејм жити се,
Па ти испадна глупиот тука зашто јас сум во право, Кико неколку страни поназад објасни зашто дел од италијанците ги нарекуваат giuve, мислев ти како нивни фан би требало да знаеш . . . а не вака да се бламираш . :baeh:
Јас убаво му објаснив на Марли, не е нешто навредливо .

пс Убаво ти рекол Грејт, виткај си сеа опашка .

Ками, ти си фан клуб крокодили :pos:

мухахаха ако битно фамилија влекачи :pos2: мада ќе опнам и некоја Интер тоа бидете сигурни. Башка оваа у 7мо одд ја праев така да 2 год покасно да беше ќе беше плаво змиФче али јбг.:toe: имам место и за друга

Ц ц, седмо одделение тетоважа, ти биди среќен и гуштер што е, можело да биде нешто вакво

dalmatian-puppy.jpg

Или вакво

1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom