Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.823
Зошто мислите дека сте интересни со тоа јуБе кога и самите сте свесни дека да не го преместеа Јувентус у втора уште ке се мучевте за 4то место кое води у ЛШ и плус па уште ве радува титула земена на зелена маса (2005-2006). Гарфилд брат џабе се мучиш на овој форум и онака никој ништо не успеал да докаже што е против интер:toe:
Кај вас докажал некој нешто?

Муабет си прајме, нема што да се докажуваме. Не сме се мачеле за 4-то место само за првото кое ни беше украдено неколку пати. Затоа ве испратија кај што ви е место.

А сега, мало музичко интермецо:

И не мораа да ве пратат во втора лига, доволно беше да се исчисти тоа судиската организација од корумпирани судии и да се затвори тој криминалецот ваш што ги праеше сплетките.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Син како што кажа најдобро ке биде мислам...fcinter-macedonia...пошо ако биде само интер ке изгледаме како фирма за прозорци ебаго :pos2:

И ајде не се замарајте со Јубенташиве,ги фати комплексот уште од сега од Лусио,пошо со такви напагачи тешко да стигнат до нашиот гол...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.027
Кај вас докажал некој нешто?

Муабет си прајме, нема што да се докажуваме. Не сме се мачеле за 4-то место само за првото кое ни беше украдено неколку пати. Затоа ве испратија кај што ви е место.
Неколку пати? За Јуве се докажа дека местел 2години, а за другите 15 виновникот барај си го на друго место...:toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Дечки ми треба една информација. Арнаутович е купен, или позајмен со можност за одкупување ???

И зашто у песмава викаат Џуве има значење некое или ???

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Најдобро е да биде www.inter.com.mk
Не сфаќам што го дрндате со толкави долги имиња...

И зашто не го спомнавте овој домеин како предлог!?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Дечки ми треба една информација. Арнаутович е купен, или позајмен со можност за одкупување ???

Позајмен е со можност да се откупи цел одговор....

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156

Се сложувам со тебе , а доколку одберете да е inter-macedonia , онда ставете напред fc и прееска пишав исто .. Сепак боље би било inter.com.mk , fcinter.com.mk :toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Неколку пати? За Јуве се докажа дека местел 2години, а за другите 15 виновникот барај си го на друго место...:toe:
Еднаш криминалец, засекогаш криниманалец, универзална поговорка . Не гледа светот исто на Јуве ко што гледаше пред тие 2 години, факт . Ко што викавте овде за Златко, еднаш курва засекогаш курва, така и за вас, општоприфатено универзално размислување . :toe:

Може бе, али како што ти рекоа погоре, fcinter нека биде или forzainter, како сакате .

п.с.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Значи ко што видов јас inter.com.mk е слободен домеинот.
Јас имам одамна размислувано да го земам, арно ама се денес-утре и еве уште не е земен...

А у што ќе се праи? Џумла?
- Најпаметно решение според мене...

Хостинг имате? Фирма за домеинот да се земе?

И најбитно, колку сте сериозни околу се ова...

Да не биде фати-пушти....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Нешто ко никнејм им е, не е мислам нешто навредливо т.е. во стилот на '' ЈуБе '', прашај ги фановите на Јувентус они најубаво би ти објасниле зашто . Еве гледам и некои коментатори така ги нарекуваат . :toe:

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
i jas se slozam so engin fcinter.com.mk

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.027
Нешто ко никнејм им е, не е мислам нешто навредливо т.е. во стилот на '' ЈуБе '', прашај ги фановите на Јувентус они најубаво би ти објасниле зашто . Еве гледам и некои коментатори така ги нарекуваат . :toe:
Не е ниту никнејм, ниту ништо од горенаведеното..Туку во северно-Италијанскиот дијалект во некои градови Ј ја изговараат Џ...

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
inter.it ==> официјалниот
inter.com.mk
inter.mk

некое од овие е најдобро...

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Според мене interfansmacedonia.com ми делува најдобро, али нема везе како одлучи мнозинството така :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom