@ IOsonoINTERISTA
Нека брани титула со Барса следнава година. Колку екипи ја одбраниле до сега? Нула? Да, нула...
- Па поголеми шанси има со Барса да ја одбрани него со Интер кој игра со креативци од типот на Мунтари, Камбијасо и Станковиќ... Така да поголеми се шансите за со Барса да си зема ЛШ!! Јбг, боли вистината...
Тоа сакав да го пишам уште кога излезе информацијата пред недела дена ама реков ај заеби кој ќе се расправа на фан клубов. Прва љубов му бил Интер ама за Барса ќе игра за помалку пари. А од Морати цицаше. Нек си оди побрзо што е до мене.
- Да де, нек си оди... а кој доаѓа? Скромниот Ето? Кој сака да зима 12 милиона на 34 години, така? Иначе зошто сака 5 годишен договор... Па еве ти го примерот на Виеира, не може Интер да се отараси од него!
И јас мислам дека се премногу за Ето не зошто има 29 години туку зошто се премногу. Ама од друга страна добро ќе ја закрпиме Барса па рачунај дека со тие пари Ето е веќе исплатен. Башка човекот се јавил за премиите и кажал дека сака премии само ако освои ЛШ, што е многу фер, за разлика од овој цицачот што го имаме.
- Добро ќе ја закрпиме Барса!? Ние ја закрпуваме Барса со тоа што го даваме најдобриот играч што сме го имале во последните години?! И ти ми кажуваш дека ќе ја закрпиме... Да, да... ВАЖИ!
Алелуја брату, кој сака нека остане, кој не нека мења аватар и то...
- Ок “брату“ (мн геј израз ми е, онаков помодарски)... Ќе мењаме аватар тие што нејќеме да останеме... А вие ВИСТИНСКИТЕ навивачи ќе дркате на Ето и на неговите 12м/сезона
Него, ќе почне првенството ќе видиме кој бил во право... и колку значел Ибра за екипата...