Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Asked if he can imagine Inter without Ibrahimovic and Maicon, who has also been linked with a move away from the club, Mourinho said, "Inter are more than one player, a coach, or a physiotherapist. It is possible to imagine Inter being without one of those. Only an Inter without the fans would be impossible."

:cuc:

Едерсон е добар фудбалер, овој Калиндо не е многу за верување, (рече дека Реал Мадрид се интересирале за Давид Трезеге) ама мислам дека нема да се разфрламе со пари.

Морати убаво објасни која ќе биде улогата на Деко. Оваа сезона да помогне колку толку а од година да му помогне на Коутињо да се прилагоди на Интер. Морати многу очекува од Коутињо и исто како што реков во неколку наврати евентуално врлање на многу пари за асален плеј може да се покаже како лош потек ако Коутињо блесне како Кака во Милан.

Само јас сакав како варијанта да го донесеме Рибери за малку креативност, али јебига јас не сум на платен список на Морати а и не сум советник на Мурињо за тактиката па ќе си го купам Рибери на Менаџер:pos2::pos2::pos2:.

пс Ако Морати решил да го продава Ибра нека го продаде најмногу за една недела. Не можам да се нервирам секој ден со различни инфорции де овој го барал де оној де ќе остане де се предомислил ќе си оди преку К!Р ми е веќе сега а не па до 1 септемвир. Ибра да не сакаше да си оди ќе немав гајле знам дека Мур и Морати нема да го продадат најдобрит фудбалер зошто не ни треба пари (нафтата пак рипа) ама ова ми е истиот филм како со Феноменот

Само ако не се лажам Коутињо ќе дојде на возраст од 18 год и ако доаѓа Деко само за да му помогне него ондак бољи нека си седи у Челзи. А плеј МОРА да купиме баш поради тоа што Коутињо е млад т.е. мал и не можеме ние одма од него да чекаме преку ноќ да праи попара на терен. Едерсон е доста добра алтернатива исто како и Елано. Мислам дека Елано повеќе ни одговара.

Нели Деко потпиша за Галатасарај?

Не бе друже кој црн Галатасарај,го чека Мурињо само да му титне и заедно со Карваљо да се нацртаат во Апиано Џентиле....:vozbud::vozbud:

Не бе друже кој црн Галатасарај,го чека Мурињо само да му титне и заедно со Карваљо да се нацртаат во Апиано Џентиле....:vozbud::vozbud:

:pos2::pos2::pos2: деко добар играч е...али овој карваљо не ми се свиѓа баш нешо многу...

Да ги е*ам јас овие наши весници. Не знам во кој беше ама некаде прочитав дека веќе било договорено да замине во Галатасарај заради Рајкард.
Инаку мислам дека на Интер очајно му е потребен плејмејкер, но не Деко. Веќе не е толку млад, а и задниве години е далеку од поранешните игри.

Mур :

Among Eto'o, Drogba e Benzema whom do you like more?

"Ibrahimovic".
:) .

Иначе, Едерсон кога дошол во Лион изјавил дека ова е само чекор до отстварување на неговиот сон да заигра во Серија А . Денес пак излегоа шпекулациите поврзани со него, т.е. со давање на Виеира и Мансини плус кеш за играчот .

И јас сум за да ги дадат и Виера и Мансини, не мора во размена, за хуманитарни цели нека ги дадат.

Што бидна со она Ибра останува, Деко и Карваљо доаѓаат? Не сум многу во тек од презафатеност ама гледам со тоа се шпекулира.

Тоа е, не ни требаше Диего, Деко ни треба... Деко - Деко, дај шта даш...

кој црн деко , кој карваљо ..... деко може да покрива од клупа ама он да биде решение НЕ !!! а карваљо пропала инвестиција

кој црн деко , кој карваљо ..... деко може да покрива од клупа ама он да биде решение НЕ !!! а карваљо пропала инвестиција

Moe мислење е дека ке се бира од следниве тројца за плејмејкер, Деко - Елано - Едерсон . Освен Деко, за останатите две опции сум За, али некако ме плаши односот Мурињо - Деко, затоа моментално најмногу шанса давам за овој трансфер .
А за Карваљо, сум за носење на играчот, годините не се никаков репер пред Се за играчи кој играат одбрана, башка нема да чини многу пари за разлика на пример од Бруно Алвеш од Порто .
А и како што разбрав од forzainter форумот ( истото го постирав пред недела - две ), се е е договорено за Карваљо, платата ке му биде 3 милиони по сезона, само се чека продавање на оние играчи кои се сметаат за непотребни наредна сезона па трансферот сега за сега е замрзнат. :toe:

Зашто мислам дека и Деко и Карваљо ке се нацртаат во Интер.
Мур си го има муабетот со двајцата,ги направи врвни играчи во Порто и се разбира дека и двајцата сакаат да играат за него пак.Го кажаа и двајцата тоа,дека би играле за Мурињо пак....

Со другите шпекулации што се деси,со Мело и со другите...

Елано ке биде топ да се донесе,прв тим за него не бега,Деко може да покрива од клупа само поради староста,инаку не знам како би се снашол во италијанскиот стил на игра,кај што има борби со кечери...

Рибери да се донесе и не сакам ништо повеке.......:kesa:

Знаете што е проблемот т.е. '' проблемот " со Деко и Мур, и минатата сезона Деко беше ко резервна варијанта во случај да не биде донесен Лампи, али Деко самиот изјави дека повеќе би сакал да игра во Челзи за Сколари па отиде таму .
Пак не ми е јасно зашто Мур сега повторно го сака, кога веќе еднаш беше " извисен " од Деко а и има мноогу подобри варијанти кои можат да бидат донесени .

п.с. Коутињо колку што знам, не е многу експониран во Фламенго, сеуште е дете, и глупо би било да се рачуна на него уште од старт наредна сезона .

Decki kakov Deco,Melo,Elano kakvi bakraci.
Se sto treba da se investira e Ederson pa luge moi covekot e idniot Kaka ,ima neverojaten pass,sut i se ona sto e potrebno da ja popolni sredinata na terenot.
Neka ne zalat pari za covekot vredi spored mene!

Абе сигурна е работава со Деко и Карваљо :) незнам каде прочитав дека Челзи решил да ги продава и поставил сума од 12 милиони евра за двајцата. И наравно кај нас ке се бапнат :duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom