meazza
lo §ono in†eri§†a
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.067
- Поени од реакции
- 1.194
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што пишав и предходно, Ибра е можеби најдобриот играч во моментов и најдобро ќе биде да остани но доколку сака да замини не треба да го држиме со сила.Ах ... пак за Ибра ...
Абе ја реков ... Сеа плукајте ме ако сакате ... Ибрахимович е ЗВЕР ...и дае 25 гола без плејмејкер ....Ама НИШТО нема да изгубиме ако го продадеме Ибрахимовиќ а на негово место дојдат Тевез или Агуеро ... + 1 асално Крило (рибери ?) и асален плеј (деко или некој ... кој и да е ..)
Тевез гази ... сеа што шкотскиот куртон на Блгарот му дава шанса з да оправда 30милиони трансфер ПРОМАШЕН ... нон оф мај консрн !
Замена за ИбраНајдобра варијанта за во среден ред би бил Фелипе Мело па и Елано не е лош али кој знае Мурињо си ја знае работата ќе донесе некој.
БТВ.Последно нешто што слушнав околу Интер е дека повторно тргнале по нашиот Горан Пандев.:salut:

АЛООООООООООО кај се парите бре?
Ќе напрај некоја беља фудбалерот па ќе пуштате барања во матично кај админите
То ко јас кога купив дрес од Креспо. Купив и ајванот замина. Па се изнервирав и го поклонив дресот, говедото се врати. Ја останав без дрес...Повторно бре со тој Златан? Абре Гоал, мамата да ти ја ебам.. Сега Морати отишол во Барселона во хотел Мажестик да преговара за Златко.. и не само тоа.. пази следново.. Морати кој има преку 70 години ќе продолжел со преговорите доцна во ноќта кога се очекувало да биде продаден Златан.. АЛООООООООООО РУСИЈАААААААА!! :nerv: Морати е дедо и си легнува околу 21 часот.. не седи до доцна во ноќта.. а нема срце да преговара за најдобриот играч толку касно.. можи да не се разбуди наредниот ден (дај боже) ако го продаде Златко..
Друго што ќе велев.. се јавија одма душманите на Златко на фан клубов кој викаат па што ако си замине.. нема да ги цитирам.. ми се смачи веќе.. е како бе па што? Што нас ни донел Златко.. е што де.. и јас се чудам.. и ми текна.. нас ни донесе две титули.. онаа на зелена маса не ја сметам, таа после неа Јуве беше во втора лига и Милан многу слаб.. ама последниве две.. 90 % кај Златко се..
И пак душманите.. ако де викаат.. нека си оди.. ќе дојдел Ето! Јак кур ќе дојдел.. Ето.. незнај на кај тера.. 80 % од головите му се допуцани топки или дадени на тацна од страна на среднито ред на Барса.. налет тоа.. ако му свикаат од публиката некој мајмунски крик.. ќе се расплачи.. ќе си замини од теренот.. плачковци во Интер не.. :nenene:
Што ние продаваме, а Барса купува?
- ние губиме, а Барса добива играч кој ти гарантира 90 % дека секоја сезона со него ќе освоиш титула! Ете таков е.. со ѕвезда .. секоја година каде и да е.. шампион е.. што не е случај со Ето..
Шампион е Златко со среден ред (читај тркачки) како оној на Интер со Камбиасо, Дејан и Занети, исто така среден ред (читај цепачи) како оној на Јуве со Емерсон и Виеира! Што би било со среден ред како овој на Барса? Не сакам ни да помислам..
Интер сакал да ја освои Лигата на Шампиони.. И јас сакам да возам Ферари.. ама не се жалам.. немам пари..
Ама не можам да разберам како сакаат да ја освојат со овие играчи, додека пред нос им купуваат имиња како Диего, Деко, Рибери, Роналдињо..
И што прави Интер? Го продава најдобриот..
Еден мој совет! - Сакаш да ја освоиш Лигата на Шампиони? Тогаш не и го давај најдобриот на најдобрата екипа, не ја прави непобедлива.. ако можеш ослаби ја.. почни од тука..
Друго.. Ќе дојдел Тевез! И не само тој.. ќе дојдел Агуеро.. и што? Ќе ја освоиме лига на шампиони..
Абе море.. деца.. кој ви продава играчи кои можат доволно да го засилат вашиот тим за да бидете комплетни? Знаете кој? Само Интер! Никој друг.. Интер ги продава како алва..
Друго.. гледам овај Мурињо изјавил за Интер каналот.. Милито, Мота и уште еден! Што бе уште еден? Зарем Мота е играчот кој го чекавме сите овие години?АЛООООООООООО кај се парите бре?
Зарем малку земате од тв права.. Си заминуваат играчи како Виеира, Креспо, Круз.. кои земаа големи плати.. и се носи Мота! Од ова знаете што е полошо? Да си го убиеш роденото дете! Катастрофа.. доволен бил Мота.. туку можеби јас грешам.. Мота е земен за на клупа.. да го замени Фиго.. Читав таму погоре.. Занети морало да игра.. што значи повторно сме истите во средина.. Камбиасо, Занети, Станкович.. кај да е.. ни се смее трофејот во лигата на шампиони.. за едно 10 години.. :uvo:
Адриано си замина, Златко е на пат.. за кого да седнам после јас бе пред тв? За кого ќе идат гледачите на Меаца? Кој ќе го гледаат? Станкович? Балотели? Занети? Кордоба? Да ти ебам тоа управата посрана.. таков буџет да се имало, а така слаби потези.. Искрено му завидувам на Перез.. два дена е во Реал.. веќе го купи Кака.. а до крајот на трансферот уште 2.5 месеци.. којзнае што се не ќе донесе..
И повторно ќе се јават оние душманите.. така не се градел тим.. не било тоа поентата.. да се купат најдобрите..
Абе кур ме боли која е поентата.. ако тоа носи титули.. така нека биди.. ако продолжи вака Реал вгодина ќе ни требаат 3 како Златан за да го надиграме.. а ако продолжиме со продавање.. ќе ни треба едно јаже подебело.. за околу врат.. :uvo:
Нека идат упм.. маме им ебам..
Повторно бре со тој Златан? Абре Гоал, мамата да ти ја ебам.. Сега Морати отишол во Барселона во хотел Мажестик да преговара за Златко.. и не само тоа.. пази следново.. Морати кој има преку 70 години ќе продолжел со преговорите доцна во ноќта кога се очекувало да биде продаден Златан.. АЛООООООООООО РУСИЈАААААААА!! :nerv: Морати е дедо и си легнува околу 21 часот.. не седи до доцна во ноќта.. а нема срце да преговара за најдобриот играч толку касно.. можи да не се разбуди наредниот ден (дај боже) ако го продаде Златко..
Друго што ќе велев.. се јавија одма душманите на Златко на фан клубов кој викаат па што ако си замине.. нема да ги цитирам.. ми се смачи веќе.. е како бе па што? Што нас ни донел Златко.. е што де.. и јас се чудам.. и ми текна.. нас ни донесе две титули.. онаа на зелена маса не ја сметам, таа после неа Јуве беше во втора лига и Милан многу слаб.. ама последниве две.. 90 % кај Златко се..
И пак душманите.. ако де викаат.. нека си оди.. ќе дојдел Ето! Јак кур ќе дојдел.. Ето.. незнај на кај тера.. 80 % од головите му се допуцани топки или дадени на тацна од страна на среднито ред на Барса.. налет тоа.. ако му свикаат од публиката некој мајмунски крик.. ќе се расплачи.. ќе си замини од теренот.. плачковци во Интер не.. :nenene:
Што ние продаваме, а Барса купува?
- ние губиме, а Барса добива играч кој ти гарантира 90 % дека секоја сезона со него ќе освоиш титула! Ете таков е.. со ѕвезда .. секоја година каде и да е.. шампион е.. што не е случај со Ето..
Шампион е Златко со среден ред (читај тркачки) како оној на Интер со Камбиасо, Дејан и Занети, исто така среден ред (читај цепачи) како оној на Јуве со Емерсон и Виеира! Што би било со среден ред како овој на Барса? Не сакам ни да помислам..
Интер сакал да ја освои Лигата на Шампиони.. И јас сакам да возам Ферари.. ама не се жалам.. немам пари..
Ама не можам да разберам како сакаат да ја освојат со овие играчи, додека пред нос им купуваат имиња како Диего, Деко, Рибери, Роналдињо..
И што прави Интер? Го продава најдобриот..
Еден мој совет! - Сакаш да ја освоиш Лигата на Шампиони? Тогаш не и го давај најдобриот на најдобрата екипа, не ја прави непобедлива.. ако можеш ослаби ја.. почни од тука..
Друго.. Ќе дојдел Тевез! И не само тој.. ќе дојдел Агуеро.. и што? Ќе ја освоиме лига на шампиони..
Абе море.. деца.. кој ви продава играчи кои можат доволно да го засилат вашиот тим за да бидете комплетни? Знаете кој? Само Интер! Никој друг.. Интер ги продава како алва..
Друго.. гледам овај Мурињо изјавил за Интер каналот.. Милито, Мота и уште еден! Што бе уште еден? Зарем Мота е играчот кој го чекавме сите овие години?АЛООООООООООО кај се парите бре?
Зарем малку земате од тв права.. Си заминуваат играчи како Виеира, Креспо, Круз.. кои земаа големи плати.. и се носи Мота! Од ова знаете што е полошо? Да си го убиеш роденото дете! Катастрофа.. доволен бил Мота.. туку можеби јас грешам.. Мота е земен за на клупа.. да го замени Фиго.. Читав таму погоре.. Занети морало да игра.. што значи повторно сме истите во средина.. Камбиасо, Занети, Станкович.. кај да е.. ни се смее трофејот во лигата на шампиони.. за едно 10 години.. :uvo:
Адриано си замина, Златко е на пат.. за кого да седнам после јас бе пред тв? За кого ќе идат гледачите на Меаца? Кој ќе го гледаат? Станкович? Балотели? Занети? Кордоба? Да ти ебам тоа управата посрана.. таков буџет да се имало, а така слаби потези.. Искрено му завидувам на Перез.. два дена е во Реал.. веќе го купи Кака.. а до крајот на трансферот уште 2.5 месеци.. којзнае што се не ќе донесе..
И повторно ќе се јават оние душманите.. така не се градел тим.. не било тоа поентата.. да се купат најдобрите..
Абе кур ме боли која е поентата.. ако тоа носи титули.. така нека биди.. ако продолжи вака Реал вгодина ќе ни требаат 3 како Златан за да го надиграме.. а ако продолжиме со продавање.. ќе ни треба едно јаже подебело.. за околу врат.. :uvo:
Нека идат упм.. маме им ебам..
Еве го мојот предходен пост.Како што пишав и предходно, Ибра е можеби најдобриот играч во моментов и најдобро ќе биде да остани но доколку сака да замини не треба да го држиме со сила.
Да се продаде за најголема можна сума и со парите да се купат неколку добри играчи како Тевез и Рибери...
Ситуацијата со Адриано ја знаеме сите. Играчот испадна неблагодарен за се она што го стори клубот за него. Тој требаше да си замини одамна, но доби премногу нови шанси кои не ги искористи.Адриано си замина, Златко е на пат.. за кого да седнам после јас бе пред тв? За кого ќе идат гледачите на Меаца? Кој ќе го гледаат? Станкович? Балотели? Занети? Кордоба? Да ти ебам тоа управата посрана..
Сите се сложуваме со твојот пост дека Златан треба да остане во Интер. Нема фан на Интер што не се сложува со ова. Но ти гледаш слепо на работите, ти ја гледаш ситуацијата онака како што ти одговара.
За Златан да остане во Интер треба и Златан да го сака тоа. Најди ми едно интервју во последните три месеци каде што Златан вели јас ќе останам во Интер.
Едно такво интервју нема да најдаше. Арогантното копиле во секои интервју ми збори како тоа сака нов предизвик. Како сакал нов стимул и како бил играч што не можел цела кариета да ја помине во еден клуб. И што треба тука Интер да направи?????
Не сум видел ниту еден играч така да се понаша, колку и да сака да замине од клубот никој не се понаша така. И што сеа кога ќе дојде Барса со понуда од 50 милиони и Морати ќе рече не Ибра не е за продажба, Лапорта ќе му се утепа од смеење и ќе му рече не ме дупи.
Сите знааее дека Диего ќе си отиде од Вердер. Диего во ниту еден момент не кажа дека си оди. Рибери си ќути и вика не знам што носи иднината ќе разговарам со клубот. Роналдо си ќути. Кака си ќути. Агуеро си ќути. Ето си ќути. Пато си ќути. Еден играч што е светска класа не крева чалам само нашиот Ибра се прави паметен.
Кога Ибра ќе рече јас сакам да останам во Интер ќе видиш дали Морати ќе рече Ибра е на продажба.
Во мал дел се сложумам со Ibrakadabra но во поголемиот не...
Сигурен сум дека како што рече и боби, раководството не сака да го продаде но играч кој сака да замине по секоја цена не можиме да го држиме со сила.
Не знам дали твојата реакција се однесуваше и до мене..
Еве го мојот предходен пост.
Но најлошо е кога некои од нас се палат на одредени играчи без разлика колку се заслужни за успесите на тимот.
За тебе ми е многу чидно да го правиш тоа. Имаш 24 години и до сега треба да имаш сватено дека никој играч или тренер не може и не смее да се става над клубот.
Доколку Ибрахимович сака да заминми, сигурен сум дека раководството ќе направи се за да го задржи и ќе успее во тоа. Но доколку не успее и играчот сака да замини по секоја цена зошто да ја гледаме грешката во раководството?
Ситуацијата со Адриано ја знаеме сите. Играчот испадна неблагодарен за се она што го стори клубот за него. Тој требаше да си замини одамна, но доби премногу нови шанси кои не ги искористи.
Балотели има потенцијал да прерасне во една од најголемите фудбалски звезди. Дечкото го подобри однесувањето и дава се од себе на теренот.
За Занети немам коментар! Моторот, срцето на Интер. Па како можи да не сакаш да го гледаш во тимот легендарниот Занети? Можеби е време полека да се повлекува но има во него барем уште една одлична сезона. Ова не ти требаше да го пишиш...
Ибрахимович дава изјави дека ќе замине, дека не сака да седи подолго во иста средина веќе 1 година. Ајде кажи ми ти во која изјава Ибра заминува поради тоа што Интер бил не доволно конкуретен за лига на шампиони?Па добро треба ли да ти нацртам? За Златан да остани во Интер треба Интер да купи светска класа играчи кои играат во средниот ред и да биде конкурентен во лигата на шампиони. И самиот Златан изјави не се работи за пари.. едноставно не гледа силен тим во овој на Интер за да ја покори Европа! А мене ме нервира тоа што управата не прави ништо.. наместо да го доведи Лампард, Жерард.. таа ми го носи Мота! Сега појасно ли ти е?
Е како бе зошто да ја гледаме? И за тебе истото важи.. ако раководството не купува играчи за да бидеме силни тогаш кој е крив? Јас да не сум крив што седам пред тв? Мота човече.. доволен им бил.. сеуште не ми се верува..
Искрено пишувам се што ми смета во Интер.. односно што ни стои на патот за освојување на лигата на шампионите.. Занети нека игра.. ама на позиција лев бек.. ако веќе мора.. доста е од него во средина.. немаме никаква офанзива.. со играчи како Занети, Мунтари и Камбиасо (читај сите 3 прва постава) лига на шампиони не се освојува.. можи само Италија и тоа под еден услов - Златан да е во тимот..
Таа е реалноста.. а тоа како вас ви одговара.. незнам.. ама годиниве го покажуваат ова што јас ви го зборувам..
Па добро треба ли да ти нацртам? За Златан да остани во Интер треба Интер да купи светска класа играчи кои играат во средниот ред и да биде конкурентен во лигата на шампиони. И самиот Златан изјави не се работи за пари.. едноставно не гледа силен тим во овој на Интер за да ја покори Европа! А мене ме нервира тоа што управата не прави ништо.. наместо да го доведи Лампард, Жерард.. таа ми го носи Мота! Сега појасно ли ти е?