Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене најдобро би било да се продаде Ибра и да се земат Рибери,Тевез/Агуеро и асален плеј ... еве елано ... и ке ДРОБИМЕ се ...

Неможе човек да ме убеди дека Агуеро и Тевез нема да се вклопат во Италија =)

Според мене најдобро би било да се продаде Ибра и да се земат Рибери,Тевез/Агуеро и асален плеј ... еве елано ... и ке ДРОБИМЕ се ...

Неможе човек да ме убеди дека Агуеро и Тевез нема да се вклопат во Италија =)

Ама проблемот ќе биде додека се вклопат во играта на Интер и да се навикнат на стилот на игра во Италија. А Ибра продавање никако. Не дека не е незаменлив...
Елано мислам дека ќе биде добро засилување.

Елано наводно бил во преговори со интер!
моја оценка за овој трансфер....

дојди пиле дојди мое пиле дојди мое пиле, незнам зошто од мене те скриле од мене те скриле!

Е па и изгледа и навистина се :)

Елано за Газето дело Спорт изјавил дека се надева на премин во Интер, очекувал луѓето од Интер до крај да одат со преговорите и сакал да го облече дресот на Нероаѕурите. :vozbud:

Elano was unbalanced, 27enne Manchester City midfielder, who had confided in a hope of moving to the Nerazzurri: "There is an open negotiation and I hope that the leaders Inter go up the end. I want to dress the Nerazzurri shirt, "said the Brazilian to the Gazzetta dello Sport.

http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=it&tl=en&u=http://www.24oredisport.com/%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D11504&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhiZqjyx9SaiWcQkhUyJM0vlHSu3BQ

Докторите дадоа зелено светло за Арнаутович и највероватно ќе биде позајмен на Интер. Според текстов, договорот веќе бил постигнат, а само се чекало мислењето на докторите.

http://74.125.87.132/translate_c?hl...le.com&usg=ALkJrhhfad1yRKlH5WqBB5xl8V3spPqsvg

Доколку се реализира трансферот на Елано ќе бидам задоволен :)

Едит: Уште една потврда за Елано.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5360772,00.html
"Inter have a big coach but also many great champions. I hope my friend Julio Cesar could spend a word in my favour." :pos2:

ако си отиде ибро да си ги земеме агуеро виља и елано ауууууууу која разарачка сила ке биде екипава!!

ако си отиде ибро да си ги земеме агуеро виља и елано ауууууууу која разарачка сила ке биде екипава!!
Ako си оди Ибра, ондак само една опција има разберете го тоа . . . размена Ибра - Ето плус доплата . А и убаво кажа Бојан, шо се кренаа у облаци Барса се кренаа, Ибра има договор до 2013, Ето наредна му истекува па цената моментално му е многу ниска ( за играч од таков калибар ) затоа и треба да се искурназат Интер, да бараат Ето плус уште еден ѕвер за Ибра, без доплата и ајт у пм .

А освен Барса, заборавете друга дестинација за Ибра, не е глуп Мурињо ваков ѕвер да пушти без соодветна замена, а во моментов единствен таков играч е Ето . . . нит Виља нит Торес, никој .

лично за мене виља одсекогаш бил подобар од ето!

лично за мене виља одсекогаш бил подобар од ето!

нема подобар од ибра!!!
а ако веќе барса го сака...е па мислам дека имаат еден играч шо се вика Меси...е па сеа...:drk:

Адриано не се појавил на тренинг за Фламенго... цццццц
Прашање на време беше...

Повеќе

Како беше поговорката. Волкот длаката ја менува ама навиките не. :)

Шала на страна. Мое мислење е дека Ибра треба да остане барем уште една година во Интер, еден нов последен обид за Скудето и Лига на Шампионите. Тимот е веќе воигран со доаѓањето на Мурињо. Мурињо научи што може а што не во Италија и што му треба за да бидеме подобри и нема потреба да менуваме барем не оваа година.

Е сега ако Ибра ептен реши да си оди нека му е со среќа. Тогаш Агуеро и Бензема се мој фаворити заедно со Цеск Фабрегас.

Незнам зошто сеуште се интересираме за Мело кога веќе го добивме Мота. Ист тип на играчи се.

Елано можеби ќе биде добра солуција но јас сум за Марек Хамшик. Гледам дека Наполи го ангажираше Кигарини па може да навести дека се подготвува за заминување на Хамшик.

нема подобар од ибра!!!
а ако веќе барса го сака...е па мислам дека имаат еден играч шо се вика Меси...е па сеа...:drk:
тоа го пишав 2-3 страни поназад!
тоа што им е најдраго на каталонците за размена на тоа што им најдраго на нероаѕурите и ништо помалку!

лето 2009 интер во САД И КИНА!

значи како што пишав преднеќна во сад одиме на пријателски турнир, таму ке играме со челзи и милан!
после се враќаме во апиано џентиле правиме мал одмор после одиме во монако и учествуваме во пирели купот а на 31 јули заминуваме во пекинг каде ке се подготвуваме за пресметката со лацио во суперкупот!
цел август мурињо најверојатно ке го искористи за имплементирање на неговиот стил на игра и уигравање на новите играчи.
не би ме изненадило и ако повторно тренинзите се одржуваат позади затворени врати како лани!

тоа го пишав 2-3 страни поназад!
тоа што им е најдраго на каталонците за размена на тоа што им најдраго на нероаѕурите и ништо помалку!

лето 2009 интер во САД И КИНА!

значи како што пишав преднеќна во сад одиме на пријателски турнир, таму ке играме со челзи и милан!
после се враќаме во апиано џентиле правиме мал одмор после одиме во монако и учествуваме во пирели купот а на 31 јули заминуваме во пекинг каде ке се подготвуваме за пресметката со лацио во суперкупот!
цел август мурињо најверојатно ке го искористи за имплементирање на неговиот стил на игра и уигравање на новите играчи.
не би ме изненадило и ако повторно тренинзите се одржуваат позади затворени врати како лани!

не видов...сорри:helou:

4527_1067180282031_1301768625_168445_3914008_n.jpg
48467_3_122_640lo.jpg

Еве ги бе копиљациве . . . не иде сеа да им мења градинка у Барселона е*аго .

Карваљо, а особено Деко се се поблиску до Интер. Очекував многу повеќе од трансфер пазарот...ама до сега не сум баш импресионоран:toe:
Дај боже да ме демантираат Мурињо,Морати и Бранка

Карваљо, а особено Деко се се поблиску до Интер. Очекував многу повеќе од трансфер пазарот...ама до сега не сум баш импресионоран:toe:
Дај боже да ме демантираат Мурињо,Морати и Бранка

Bidete trpelivi malku samo sto zavrsi sezonata i odma sakate transferi .

Мело го повикува Интер да достави понуда до Фиорентина
Според претстаникот на Фелипе Мело, Интер се интересираат за фудбалерот од средниот ред на Фиорентина.
Во понеделникот медиумите пишуваа дека Интер подготвува понуда од 18 милиони фунти плус Никоа Брудисо за Мело.

Неговиот претстаник Емилиано Фролди потврди дека има интерес од Интер но вели дека тие треба да достават понуда до Фиорентина.

"Имаше контакт со Интер. Го поканивме спортскиот директор на Интер, Марко Бранка да почне преговори со Фиорентина" - изјави Флорди.

"До сега Бранка беше коректно се однесуваше и ние очекуваме дека ќе го испочитува зборот и ќе ја презентира понудата на Фиорентина".

Meло за кој постои интерес и од Реал Мадрид и Арсенал во моментов е на подготовки со бразилската репрезентација.

Синоќа Мело не го криеше задоволството што е поврзуван со клуб како Интер, но рече дека е среќен во Фиренца.

25-годишниот Мело во Фиорентина дојде минатото лето за само 8 милиони фунти од Алмерија.

Сите сакаат во ИНТЕР :vozbud:

Tuttomercato Inter

Out:
- Patrick Vieira (PSG)
- Luis Antonio Jimenez (Parma)
- Francesco Bolzoni (Genoa)
- Luis Figo (late career)
- Ricardo Quaresma (Genoa)
- Amantino Mancini (Manchester City)
- Cruz (Fiorentina, Juventus, Lyon and Bologna)
- Crespo (Genoa)

Наводно Мур не се насочувал кон Деко, туку главни цели биле Јаја Туре, Фелипе Мело и Марек Хамшик, а исто така се спомнуваат имињата на Даниеле Галопа (23) и Д’Агостино од Удинезе...како и Еден Хазард(18) :) и Хавиер Пастор (20, Аргентинец)

Доколку не се најде некој што ќе плати 100мил. еуро за Ибра, тој ќе продолжи да игра во Интер покрај Милито и Балотели (Арнаутович).
Исто така се спомнува и Касано.

Тевез бил се поблиску до Ман.Сити, а не сме биле заинтересирани за Карваљо туку за Видич и имало озборување дека жена му на Видич повеќе не му се допаѓа Манчестер како град (и здосадило) и таа би можела да биде главна алка за преселба во друг град. (Милано :) )

Интер 2009/2010
ROSA MAY 2009/2010: Goalkeepers: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni.
(3)

Defenders: Cordoba, Zanetti, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon, Carvalho (Vidic).
(8)​

Midfielders: Stankovic, Cambiasso, Muntari, Motta, Khrin, Obi, Galloppa (D'Agostino), Shepherd (Hazard).
(8)​

Strikers: Ibrahimovic, Milito, Arnautovic, Balotelli, Right, Cassano (?).
(6)​

* Овај Рајт и Шеперд абер неам кој се, овај Оби највероватно се мисли на Обиња :nesum:

повеќе на:
http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=it&tl=en&u=http://www.24oredisport.com/%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D11540&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjfZkaCbWXaEgzcVegpd4Y8vMdpCQ

Edit: Sportmediaset
C_27_articolo_23989_GroupArticolo_listaparagrafi_itemParagrafo_0_immaginecorpo.jpg

резерви: Toldo, Orlandoni, Zanetti, Maxwell, Burdisso, Materazzi, Rivas, Chivu, Jimenez, Vieira, Muntari, Mancini, Obinna, Cruz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom