Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Креспо во Фиорентина како прва замена за Џила.
Да, вчера тоа го прочитав на forzainter форумот, беше постирана информација од еден член превземена од SkySport дека Креспо потпишал 2 годишен договор со Фиорентина . Дали тоа значи дека можно е Интер да се дрзне за Мело . . . . ке видиме, таа информација денес излезе и на fcinternews.it, само не ми е јасен делот каде Мело се споменува како алтернатива за Мота . :toe:

п.с. Грејт, '' Еднаш крадец, засекогаш крадец " .

Еве една одлична вест на трач.цом.

PSG е подготвен да даде 10 милиони евра за Виера. Не ми се верува многу ова но 10 милиони за Виера, и плата од 6 милиони евра е сума со која можи да се купи еден квалитетен играч :)
Ова го стретнав и јас прееска , ако е вистина и ако ни стигне ваква понуда не смее ни 1 мин да се размислува одма треба да го пуштиме Виеира , и мислам дека пред некој ден Макелеле го повикува таму ... сепак имаме корист ако се случи ...

Мора да се искористи очајната ситуација во Реал и да им "Киднапираме" некој играч...Како што беше случајот со Камбиасно..Во реал ретко влагаше а во Интер е главен во средината....Мој желби се Робен,Шнајдер,Дренте,Ван Дер Варт барем еден од нив да дојде во тимот на Мурињо верувам дека ке се адаптира....

Ваше мислење?

Мора да се искористи очајната ситуација во Реал и да им "Киднапираме" некој играч...Како што беше случајот со Камбиасно..Во реал ретко влагаше а во Интер е главен во средината....Мој желби се Робен,Шнајдер,Дренте,Ван Дер Варт барем еден од нив да дојде во тимот на Мурињо верувам дека ке се адаптира....

Ваше мислење?

Дренте АУТ, ич не ми праи мерак, поготово не да го глеам у црно-плав дрес...другите се ОК, мада Снајдер ми е прв пик :) А ако се оствари работава со Фелипе Мело ќе биде топ. Модрич е звер играч ама незнам колку би се прилагодил у Италија. Мада така викаа и за во Англија, дека бил ситен, бла бла, па глејте што им праи.

Ваше мислење?

А каква е таа очајна ситуација на Реал? :)

Робен ако го земеме ќе игра одвреме навреме, многу е неконстантен и лесно се повредува, така да ќе добиеме уште еден стакленко во екипата. А најверојатно Мурињо, токму поради овие причини се ослободи од него кога беше менаџер на Челзи.
Шнајдер е добар играч, не ми се верува да го добиеме за некоја ниска сума, Ван Дер Варт е левак, мислам дека не ни е потребен уште еден левак во средината на теренот, а Дренте везе ми нема, ич не ми праи ќејф...
И така :)

П.С. Фала Син за преводот :smir:

П.П.С. Заборавив ... једини играч од Реал што сакам да игра во Интер е Пепе, другите се за нигде.

Ваше мислење?

* Еден од овие тројца ако дојде ќе биде одлично...тој еден нека биде Снајдер (100% супорт Ками :))

* За овој не треба ни да се размислува, а камоли да се купи :helou:

А каква е таа очајна ситуација на Реал? :)

Робен ако го земеме ќе игра одвреме навреме, многу е неконстантен и лесно се повредува, така да ќе добиеме уште еден стакленко во екипата. А најверојатно Мурињо, токму поради овие причини се ослободи од него кога беше менаџер на Челзи.
Шнајдер е добар играч, не ми се верува да го добиеме за некоја ниска сума, Ван Дер Варт е левак, мислам дека не ни е потребен уште еден левак во средината на теренот, а Дренте везе ми нема, ич не ми праи ќејф...
И така :)

П.С. Фала Син за преводот :smir:

П.П.С. Заборавив ... једини играч од Реал што сакам да игра во Интер е Пепе, другите се за нигде.
Пепе би бил одлична замена за Матераци. Добар играч и слично како Матрикс има некоја откачена жичка и јади црвени секој втор натпревар :)

Мислам дека е суспендиран до крајот на сезоната...
А за среден ред само Снајдер. Можи да се искористи Мансини како дел од трансферот.

Ај призент то ју . . . . Curva Nord

CREO L'INFERNO MA NON LO SOPPORTO...NACQUE IL BISCIONE E LA CURVA NORD

Inter-Derby2.jpg

Доле, логоата на сите навивачки групи дел од Curva Nord :
Uniti, Fieri, mai Domi . . . Avanti Curva Nord = Соединети, Горди, никогаш скршени . . . Напред C.N.

16.jpg

36.jpg

I Dominatori di Milano = Владетелите на Милано

13.jpg

boyssan19696pp.jpg

torciata4nl.jpg

Упатено кон фановите на Ајакс 05/06

Теll your mothers to turn prices down : Kaжете им на вашите мајки да ги намалат цените :)

interajax050620ccc4nb.jpg

Milano Siamo Noi = Ние сме Милано

93-94inter-salisburgo%209394.jpg

Гостување во Рим против Рома

interistiaroma9ke.jpg

NONOSTANTE TUTTO . . . . NONOSTANTE TUTTI = Покрај Се, Покрај сите . . .

INTER_sampdoria_25_01_09.jpg

. . . DA QUARANT ANNI I TUOI SEGUACI = 40 години ние ве бодриме ( ние сме со вас )

INTER_sampdoria_25_01_09_2.jpg

100 години историја, без ниту едно Серија Б сеќавање .

20h1y60.jpg

Првиот меч со Милан,
горе : Ladies and gentlemen ( нема потреба од превод )
доле : Questa Sera Milano e lieta di presentarvi" = Вечерва во Милано со гордост ви ги претставуваме . . . .

003_milan_Inter_2.jpg

I Campioni D'Italia :)

003_milan_Inter_4.jpg

п.с. Деновиве ке ве иструјам со слики од C.N. , сега за сега доста се .

p.m.s. Мал едит удрив .

Од кога ја барав змијата на првата слика. Пред 2-3 месеци сакав да ја тетовирам на рамо и на неа некако да пиши Интер. Сега ја видов сликата и имам повторно желба да се тетовирам :)

Некој спомна за Фелипе Мело...па изгледа го слушнаа муабетот и одма се заинтересираа за него :pos2:
Најдобра опција: Бурдисо + пари = Мело :helou:

повеќе на:
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=80c6252f-5878-4843-8053-0aacbd9155a9&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
http://www.channel4.com/sport/football_italia/may15e.html

П.С. Syn, awesome pics :smir:

Имав во старата тема постирано слики на Curva Nord кога имаме играно со Милан во последниве десетина години. Ги има на паца интер или на форца интер па може Син уз пат и тие да ги стави тука.

Инаку најкул мене ми е ова:
20017614_ca53801ec6.jpg

Мислам дека игравме финале во Куп на Италија, така нешто. Како и да е, прајслес.

Ке ставам и јас слики од Curva Nord,ги имам во изобилство,најака кореографија во цела Италија прават:vozbud:

Еве и од мене нешто.......

Одземен транспарент од комшиките:vozbud::vozbud:

szhrfr.jpg

2lucrnp.jpg

После убиството на Габриеле Сандри,ова е пред полициска станица во Милано...
2vuilgj.jpg

:pos2::pos2:Сликава најака е..дербито со Јубе,мислам дека преводот е "ДОЛЕ Е ВЦ-то или така нешто,поправете ме слободно"
21onbs.jpg

ИНТЕР-Рома
nmg20o.jpg

Змијата пак....една од најубавите кореографии на Curva Nord...
25zt8io.jpg

Happy Birthday to Massimo Moratti :vozbud::vozbud:Уште многу години да е со нас :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom