Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mikel-583458-4305r.jpg
Жозе Мурињо, тренерот на Интер, потпиша договор со 22-годишниот играч од средниот ред, Џон Оби Микел, додека беше менаџер на Челзи во 2006 година. Сега има шанса повторно да потпише нов договор со него.
На нигерискиот интернационалец му беше речено дека ќе треба да почека до крајот на сезоната за да почнат преговорите за потпишување нов договор со „сините“, па затоа тој почна да флертува со „нераѕурите“. Микел ќе биде слободен играч дури 2011 година, па почна да се шпекулира дека неговиот агент, Џон Шиту, веќе направил прелиминарни договори со новиот шампион во Серија А. Наводно, би требало да се „испеглаат“ уште некои мали детали од договорот, а потоа талентираниот играч од средината на теренот ќе потпише петгодишен договор во Интер.
Се очекува обесшететувањето да чини околу 15 милиони евра. Интер и Челзи оваа година, во јануари, веќе имаа една успешна трансфер-соработка, кога Рикарди Кварежма беше позајмен во тимот од Лондон.

Дај некој нека постира тука од фановите на Цитадела слики ако може ? :smir:

Гледам сега на Интер.ит дека Максвел се повредил, што значи дека Сантон би требало да биде сигурен стартер против Сиена (и без повреда најверојатно Максвел немаше да игра поради киксевите).

П.С. Нека му е среќен роденденот на Морати, полни 64 години. Нека живее 100 и назад, нашиот најдобар претседател.
massimo_moratti_scudetto.jpeg

Moratti+Mourinho avanti tutta

Мarley сега мене ке ми кажуваш кога е ова,демек не знам јас!!!
Како прво и прво ова беше на почеток на утакмицата,нема врска тоа што ги гледаш тие луге како демек си одат,пошто имаше јак ветер и ропаците од педерската трибина ја испуштија цела парола и дојде до тоа.....а од спротивната страна,значи од кај CURVA NORD и од сел стадион имаше јако ракоплескање..за таканаречената извадена парола.......
И коментатотор дури рече......ЕВЕ ЕДЕН БЛАМ НА НАВИВАЧИТЕ НА МИЛАН,ИМ ПАДНА ПАРОЛАТА!!!:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2:Сликава најака е..дербито со Јубе,мислам дека преводот е "ДОЛЕ Е ВЦ-то или така нешто,поправете ме слободно"
21onbs.jpg

Toчно, ова е првиот меч со Јуве сезонава, под тој транспарент беа гостинските навивачи . :tv:

п.с. Ја тргнав и твојата слика што се однесуваше за фановите на Милан и оние на Марли ( ипак ова е фан клуб Интер ), не за друго, добро ни тргна со кореографииве, да не ништиме тема .

Ке глеам деновиве да ставам и некои слики со банери поставени на Меаца од фановите на Интер, нормално, со превод . :smir:

Добро СИН нема врска тоа што си ја избришал сликата,тоа што требаше да го видат,го видоа,крај....

П.С-Нека му е срекен роденденот на Морати со уште многу титули и да го служи здравјето уште долго,долго време.

И јас ке ставам слики овие денови,иам многу у компјутер,само малце ми е мрза,ама ке има слики....:smir:

Еве ги повиканите за Сиена :

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

И титулата :vozbud:

Спремни за Сиена ..

116443.jpg

Се повеке и повеке ми се свиѓа дечково :)

116449.jpg

116432.jpg

116435.jpg

:)

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА ГАЗДАТА , ПО УБАВ ПОДАРОК НЕМОЖЕ ДА ДОБИЕ , ТИТУЛА :)
massimo_moratti.jpg
scudetto_595067.jpg

Не дај боже да испадне како лани со Сиена исто дома кога игравме,Матрикс кога пормаши пенал и внесе нервоза во тимот последното коло.
Затоа треба да се стегнат за уткамицата,да не се зезаат,нека ги наполнат до врв со голови,па и ние да удриме едно славје после,без секирации и нервирања.:smir:

Најверојатно Кваљарела и Диего ќе бидат нови играчи на Интер. За Диего сите медиуми велат дека Интер и Џенова веќе се договориле ама од куртоазија се молчи до крајот на сезоната.

Сеа гледам дека Бранка кажал дека Кваљарела му се допаѓа на Интер и на Мурињо ама декам тоа важи и за други клубови бидејќи се работело за одличен напаѓач.

ПС некој спомна нешто групно гледање на Интер-Сиена, не бев на форумот неколку дена па ако може да каже некој нешто дали е договорено?!

Еве ги повиканите за Сиена :

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

И титулата :vozbud:

Спремни за Сиена ..

116443.jpg

Се повеке и повеке ми се свиѓа дечково :)
Kako ti se pogodi i slikata samo i ti da si pod nego i ke ti bide merakot:sekss:
116449.jpg

116432.jpg

116435.jpg

:)

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА ГАЗДАТА , ПО УБАВ ПОДАРОК НЕМОЖЕ ДА ДОБИЕ , ТИТУЛА :)
Inace poubav zaedno odi
massimo_moratti.jpg
scudetto_595067.jpg
Inace ovaa utakmica bi trebalo da ja sitnat kako sto pravat godini nanazad

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mou: Scudetto or no shower! :pos:
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Jose Mourinho has a new motivational tool for Inter. “If they don’t win the Scudetto tomorrow, then they can’t have a shower!”[/FONT]

-и + голи да шетаат низ Милано :icon_lol:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“We will watch Udinese-Milan as we always do when we are in the pre-match training camp. We might even sit down for Rimini-Treviso in Serie B this afternoon.”
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]-Забеган е жими се :pos:[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Tomorrow the fans must welcome Ibra the way he deserves. He is the best in Italy. Those who jeered him two weeks ago made a mistake.”

-100% и јас сум ЗА :smir:, со некој транспарент јаккк:vozbud:
ibracadabra_big.jpg

ibracadabra-maurizio.jpg

ibrahimovic_Livello+1.jpg

има и други интересни изјави на Мур...повеќе на:
http://www.channel4.com/sport/football_italia/may16j.html

П.С. Happy Birthday Massimo :)
massimo_moratti.jpg

[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Mou: Scudetto or no shower! :pos:
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Jose Mourinho has a new motivational tool for Inter. “If they don’t win the Scudetto tomorrow, then they can’t have a shower!”[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“We will watch Udinese-Milan as we always do when we are in the pre-match training camp. We might even sit down for Rimini-Treviso in Serie B this afternoon.” [/FONT]

Леле за вакви шупаци само ваков човек. Ау ау прајслес, се повеќе и повеќе ми станува најомилената фаца воопшто во спортот.
jose-mourinho-real-madris-crest.jpg

Не дај боже да испадне како лани со Сиена исто дома кога игравме,Матрикс кога пормаши пенал и внесе нервоза во тимот последното коло.
Затоа треба да се стегнат за уткамицата,да не се зезаат,нека ги наполнат до врв со голови,па и ние да удриме едно славје после,без секирации и нервирања.:smir:
Титулата ќе ја славиме уште вечерва, а за тоа потребно е Удинезе да го победи на Милан.

Во моментов титулата е освоена, а за тоа се погрижи Д`агостини.
Удинезе - Милан 1-0 33 мин.

По се изгледа така ќе биде, може уште вечерва на прослава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom