Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ник, провери ја сликата уште еднаш... :pos:

Овај на сликата не е лик од саут парк? :)

Зошто мора да го вметнуваат Интер во изјави одредени поединци за да стекнат популарност ? Зошто не донираат кеш некаде во Африка? :pos:

Него не ми се свиѓа АКО (како што вели меаца) Мунтари би бил искористен за трансфер на Модриќ, ќе нема кој да им дава голчиња на Јубенташите
:tv:

Зошто мора да го вметнуваат Интер во изјави одредени поединци за да стекнат популарност ? Зошто не донираат кеш некаде во Африка? :pos:

Него не ми се свиѓа АКО (како што вели меаца) Мунтари би бил искористен за трансфер на Модриќ, ќе нема кој да им дава голчиња на Јубенташите
:tv:
Пред неколку неели прочитав дека можно е Мунтари да се врати во Англија, а како негова дестинација беше споменат и Тотенхем, а за возврат да го добиеме Џенас. Ја најдов сторијта на трач.цом. Тотенхем е заинтересира и за Марко Матераци а мислам дека се шпекулираше во зимскиот период и за Бурдисо.
Затпа ја спомнав оваа варијанта :)

Го фатила изгледа морската болест:pos2::pos2:

За интересирањето на Тотенхем за Матераци е вистина,и самиот Хари Реднап има кажано дека Матрикс одлично би се вклопил во англискиот стил на игра,со доста стартови и груб фудбал,цврст,без плачење.
Ако остане Кристијанито Педерано во Манчестер,го жалам човекот,ке пати од Матрикс,се разбира ако отиде таму.

Пред неколку неели прочитав дека можно е Мунтари да се врати во Англија, а како негова дестинација беше споменат и Тотенхем, а за возврат да го добиеме Џенас. Ја најдов сторијта на трач.цом. Тотенхем е заинтересира и за Марко Матераци а мислам дека се шпекулираше во зимскиот период и за Бурдисо.
Затпа ја спомнав оваа варијанта :)

Што знам, ептен нелогични ми се овие комбинации, мислам типични глупости на гоал.ком.
За Матераци би се согласил да си замине, а Бурдисо може да остане да игра како замена, нема да ми се допадне ако го продадеме, супер е за играч од клупа.
Инаку поима немам зошто, ама Мунтари ич не ми се дава, во Интер прерасна во ѕвер играч, а додуша којзнае и дали Џенас би се вклопил во Интер.

Како и да е мислам дека Мурињо нема да прави некои звучни трансфери, Аквафреска ќе го врати, Балотели е одличен последно време, а Ибра е стандард. Јас мислам дека Тевез би дошол како 1 на 10, ако го продава Јунајтед. Инаку мислам дека само ќе го појачаме средниот ред, најидеална опција би била Рибери, дури и повеќе од идеална. Само плеј е под знак прашање, немам идеа кој би можел да дојде.
Во последно време размислувам дека ни треба еден добар централен стопер со оглед дека немаме ниту еден асолен стабилен играч. Киву секој втор ден се повредува, Самуел е добар, а Кордоба последно време се повеќе и повеќе прави киксови.

Што знам, ептен нелогични ми се овие комбинации, мислам типични глупости на гоал.ком.
За Матераци би се согласил да си замине, а Бурдисо може да остане да игра како замена, нема да ми се допадне ако го продадеме, супер е за играч од клупа.
Инаку поима немам зошто, ама Мунтари ич не ми се дава, во Интер прерасна во ѕвер играч, а додуша којзнае и дали Џенас би се вклопил во Интер.

Како и да е мислам дека Мурињо нема да прави некои звучни трансфери, Аквафреска ќе го врати, Балотели е одличен последно време, а Ибра е стандард. Јас мислам дека Тевез би дошол како 1 на 10, ако го продава Јунајтед. Инаку мислам дека само ќе го појачаме средниот ред, најидеална опција би била Рибери, дури и повеќе од идеална. Само плеј е под знак прашање, немам идеа кој би можел да дојде.
Во последно време размислувам дека ни треба еден добар централен стопер со оглед дека немаме ниту еден асолен стабилен играч. Киву секој втор ден се повредува, Самуел е добар, а Кордоба последно време се повеќе и повеќе прави киксови.
Џенас беше желба на Мурињо.
А звучни трансфери мора да има доколку посакуваме ново скудето и да бидеме конкурентни за Лигата на шампиони.

Според последните изјави на Мурињо мислам дека ќе има неколку звучни имиња летово. Прво се шпекулираше дека бара 100 милиони фунти за да направи револуција во тимот, потоа замена за Адриано, нов плеј, замена за Кварезма и Мансини...

Тевез сака да продолжи да игра во Англија и тој не е играч на Манчестер туку на една компанија која бара огромна сума за негов откуп а моментално е само позајмен играч на Олд Трафорд.
Рибери е премногу скап. Се шпекулира за суми слични на оние за Ибра.

Како и да е, средниот ред мора да се засили. Едноставно мораме да купиме плеј од класата на Диего за кој жалам што го испуштивме и да го направиме покреативен овај дефанзивно настроен среден ред.

Мунтари и не е нешто посебно. За него можи да се најди замена во секое време.

Но, најдобро си знае Мурињо и целото раководство на Интер. Да се надеваме на добра трансфер политика ова лето и на уште посилен тим во наредната сезона кога конкуренцијата во Италија ќе биде и многу поголема.

Добро луге па за Лавеци или Хамшик не треба да се губи време и пари.Екстра играчи се и двајцата,посебно Лавеци,звер играч е!!!
Диего на крај краева сами го испуштивме уште порано,како талент,тоа е сега.

Меаца, сите се скапи, мора да се тргне од нешто :)
Како што велиш, за да бидеме уште посилни, иако мислам дека и со овој тим титулата во Сериа А ни е загарантирана и другата година.

Поради тоа што го испуштивме Диего ќе мора да се бара некој добар креативец во средниот ред, иако слабо ги има на пазарот. Мислам слабо ги има оние кои што полесно би се вклопиле во италијанско првенство. Модриќ не би бил лошо решение но мислам дека тој не може да ни биде лидер во средниот ред. Да почекаме Мурињо на што ќе се реши, дали ќе оди на некој искусен (Лампард, Рикелме, друг не ми текнува), или пак на некој од младиве плејмејкери. Вреди пари да се даде за Лавеци, Хамшик и тие барем мене ми се на врвот на листата, пред се поради фактот што се добро вклопени во италијанската лига.

Ако Мурињо одлучи да земе некој, тој веќе ќе биде наш играч, мада и да се работи за Рибери, Агуеро итн...

Да се надеваме на добра трансфер политика.

Денес се шуња нешто и со Лука Модрич, после Диего као креативец, Модрич е најадекватен на таа позиција, а и се актуелизираа у последно време премините на Мунтари, Кварезам баш во Тотенхем . . . коинциденција или не ќе видиме .
Мур беше јасен за средниот ред, потребни се двајца нови играчи, така да у секој случај не е изводливо да мисли на двајца деструктивци, од една страна тука е Камбија, од друга секогаш преферирал и плеј во средниот ред . :toe:

Лавеци сепак подобро би се вклопил отколку Модрик.
Но,за мене на прво место би бил Рикелме.....звер играч.:smir:

Eден од насловите на Туто(јуве)Спорт : [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter go after Fabregas, Balotelli makes an anti-Mourinho gesture .
[/FONT]
Првото, онака, шпекулација која не верувам дека ке се реализира, али второто, патетично до јаја, Балотели цел меч беше провоциран од играчите на Киево и за чудо немаше никаква реакција од негова страна, беше провоциран и од фановите па по постигнатиот гол беше насочен дирекно кон нив и ги замолче у Ибра-стил . Поентата е дека беше свртен со грбот кон Мурињо, како може овие гнидиве да направат филм дека истото било насочено кон Мур, демек не бил задоволен од позицијата која ја имал на теренот . . . свесни ли се дека нивниот тим има помали шанси за втората позиција а поголеми за четвртата, со оглед на фактот дека Милан бега 4 бода, а Фиорентина e 3 зад Јубе . :tv:

п.с. И денес fcinternews пишува за Модрич, најверојатно Бурдисо ке биде користен за носењето на овој играч ( Тотенхем беа заинтересирани за него ) плус доплата . . . иако јас мислам дека или Мунтари, или Кварезма ке бидат дел од овој трансфер :) .

Хаха, да читаш и да се смееш се ова медиумиве во Италија. За момент ме наведуваат на тоа да помислам дека италијанците се и те како малоумен народ, ама сепак тоа се дел од италијанците, оние кои дишат прашина.
Прво му влегоа во психата и размислувањето на Ибра као да се некои читачи на мисли и пророци и даваа некои глупи претпоставки зошто Ибра не бил на глупавиот стадион во Киево и зошто отишол во Малме, зошто на жената и купил штикли од Габана, а не од Армани итн, па сега ги анализираат движењата на Балотели, како му го свртел грбот на Мурињо, како ја мрднал главата за 15 степени после постигнатиот гол, зошто не славел, зошто не се опијанил вечерта...

Само една емот икона за целава ситуација :pop:

Лавеци сепак подобро би се вклопил отколку Модрик.
Но,за мене на прво место би бил Рикелме.....звер играч.:smir:
Лавеци е полу шпиц. Може да игра шпиц или како како втор шпиц. Ако го земаме како замена за Адриано да, но за решение на плејмејкерската позиција нема шанси.

п.с. И денес fcinternews пишува за Модрич, најверојатно Бурдисо ке биде користен за носењето на овој играч ( Тотенхем беа заинтересирани за него ) плус доплата . . . иако јас мислам дека или Мунтари, или Кварезма ке бидат дел од овој трансфер :) .
Вчера пишав во еден пост за Бурдисо па имаат препишано од тука :)
Ќе се шпекулира сега на големо, некои ќе идат некои ќе заминуваат.

Засега најинтересни за медиумите се Фабрегас, Хамсик, Модрич, Милито, Касано, Кваљарела, Агуеро...

Мислам дека Мурињо на крај ќе го направи најдобриот избор. Имаме пари, имаме многу играчи за продажба или кои можат да се искористат во еден таков трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom