Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne mi se verue pak ja sitnaa me interesira samo kolku pari zemaat za toa:nesum:

Баш го запазив ова прашање и одговорот на Морати во врска со Марио, па реков да го постирам тука:

Should he be protected more, like Mourinho says?
"Yes. I thought he took a few knocks too many yesterday."
Не паметам дека Мурињо рекол такво нешто, можеби и сум ја испуштил таа изјава но мислам дека е апсолутно во право. Во последно време се прават многу фаули врз Балотели.
Причината навистина не ми е јасна, но во последниве утакмици Балотели изеде доста жестоки стартови иако ме чуди што Марио реагира доста смирено (повторно Мурињо завршува добра работа, смирувајќи го неговиот темперамент).
Како и да е, верувам дека ќе се сложите дека Балотели е некаква мета на противниците, нешто што не се случува со Џовинко или пак Пато, поима немам зошто е тоа така.

Баш го запазив ова прашање и одговорот на Морати во врска со Марио, па реков да го постирам тука:

Не паметам дека Мурињо рекол такво нешто, можеби и сум ја испуштил таа изјава но мислам дека е апсолутно во право. Во последно време се прават многу фаули врз Балотели.
Причината навистина не ми е јасна, но во последниве утакмици Балотели изеде доста жестоки стартови иако ме чуди што Марио реагира доста смирено (повторно Мурињо завршува добра работа, смирувајќи го неговиот темперамент).
Како и да е, верувам дека ќе се сложите дека Балотели е некаква мета на противниците, нешто што не се случува со Џовинко или пак Пато, поима немам зошто е тоа така.

Италијанците се бајаги националистички настроена нација и кутриот им боде очи. Може и тоа има врска (иако постојано се кажува дека нема расизам бла бла), а може и некои му лубоморат што е во Интер, во прв тим на таа возраст... Ај и јас цело филмче си направив :).

Се изнервирав неделата попладнето и ич не ми се пишуваше. 1-2 и дозволија 2-2 да им израмнат... Всушност ништо ново, Интер и се е можно (се надевам викендов нема да има киксови), ама па криво ми е што нема да можам да го изгледам на раат цел натпревар. На прослава за матура сум и морам да одам. Ај важно ќе се потрудам да издејствувам да го пуштат телевизорот на Телма :pipi:.

Ок, значи Умбра и Ками се зафатени во недела, кој сака нека остави број за да добие навремено и точно известување :pos:

Има некој расположен за групно гледање? Верувам ќе тепаме, така да, ќе има и славење. Би требало, барем. :)

Има некој расположен за групно гледање? Верувам ќе тепаме, така да, ќе има и славење. Би требало, барем. :)

има има има има има има има има како не .... ајде и така играме недела вечер .... може да се собереме , локацијата сеедно јас сум за секаде :D

има има има има има има има има како не .... ајде и така играме недела вечер .... може да се собереме , локацијата сеедно јас сум за секаде :D

Ммм ... И ја сум за секаде ... Само зависи дали ке ми спадне отоков па ке можам да дојдам или не ... Јбг не идам ко шрек низ град =) хехех ....

Како и да е ... Битно е шампиони да сме =) И дајте предлог кај би сакале/мислеле дека е ок да се збереме (кај што ке нема Мерда фанс на ЈуБе и Билан =) )

Zlatan Ibrahimovic Puts Shopping Before Inter – Report

The Sweden international has caused some controversy - but it could have been worse...

11 May 2009 09:12:38

48216_news.jpg
Photo Gallery
Zoom

Inter striker Zlatan Ibrahimovic silences the crowd with a goal against Lazio
Related Links

Teams

Players

Inter striker Zlatan Ibrahimovic has poured petrol over the fire regarding his Nerazzurri future after spending the weekend in Sweden rather than staying with the team for their [COLOR=#0464D1 ! important][COLOR=#0464D1 ! important]trip[/COLOR][/COLOR] to Chievo.

The hitman was suspended for the game and, rather than stay close to his team-mates for the Scudetto run-in, he dashed off to his home town of Malmo in Sweden, where he was seen enjoying a spot of shopping.
The striker has been enjoying plenty of time off lately. Last week Jose Mourinho gave him four days rest, two more than everyone else.

Il Corriere Dello Sport claims the striker's actions are significant regarding his future. Inter could have celebrated the Scudetto on Sunday night had results gone their way. Had they won the title, Ibrahimovic, who has scored 21 goals to fire his side towards glory, would not have been there to celebrate with his team-mates.

Reports in Italy imply that there is a feeling that the striker has turned his back on the side ever since he spoke of his desire to leave.

‘Ibra’ is perhaps lucky his side didn't win the Scudetto as his absence from the possible celebrations would surely have caused controversy.

Срање.ком е изворот .... ама не би ме изненадило и точно да е ...

Оф, па овие од кај знаат тој дали ќе дојдел на прослава или не, во психа дан му се влезени па да кажуваат ќе дојдел или пак не. И што има везе дали бил на утакмицата со Киево, суспендиран е, има слободен ден, голема работа дали бил или не на стадион, господ да чува.
Медиумите на Берлускони се натпреваруваат кој е поглуп во своите статии.

Оф, па овие од кај знаат тој дали ќе дојдел на прослава или не, во психа дан му се влезени па да кажуваат ќе дојдел или пак не. И што има везе дали бил на утакмицата со Киево, суспендиран е, има слободен ден, голема работа дали бил или не на стадион, господ да чува.
Медиумите на Берлускони се натпреваруваат кој е поглуп во своите статии.
Јас воопшто не му посветувам внимание на овие стории. Ибра останува во Интер па нека пукнат душманите! :)
Промени во тимот ќе има. Дел од играчите ќе заминат а ќе дојдат неколку нови суперквалитетни замени за нив.

незнам зошто ама се мислам дека Касано ке потпише за нас!

незнам зошто ама се мислам дека Касано ке потпише за нас!

а ја Снајдер или Ван Дер Варт :) А што се однесува за мечот со Киево, може ке ми се смеете, али мен оф д меч според мене (до 70 мин) е Фиго :toe: сегде беше, трчаше ко да има 20 години не 68 а со Дејо у тим ко со играч мање да сме на моменти. Само место попунува. Иначе мислам дека треба појше шанса да му се дава на Хименез, коа не е повреден мислам :)
“Ibrahimovic will stay at Inter. It's the papers who say the contrary,” Moratti told La Repubblica
Мухаха, доста ми е ова за да не се умарам више со шпекулации, лжги, дрн-дрн јариња :)

а ја Снајдер или Ван Дер Варт :) А што се однесува за мечот со Киево, може ке ми се смеете, али мен оф д меч според мене (до 70 мин) е Фиго :toe: сегде беше, трчаше ко да има 20 години не 68 а со Дејо у тим ко со играч мање да сме на моменти. Само место попунува. Иначе мислам дека треба појше шанса да му се дава на Хименез, коа не е повреден мислам :)
“Ibrahimovic will stay at Inter. It's the papers who say the contrary,” Moratti told La Repubblica
Мухаха, доста ми е ова за да не се умарам више со шпекулации, лжги, дрн-дрн јариња :)
Добар беше Фиго. На ниво одиграа Цезар, Занети, Самуел, Мунрати, Камби, Балотели, Креспо.
И Станкович не беше толку лош но очекуваме многу повеќе од него. Кордоба загуби неколу воздушни дуели, Максвел беше целосно изгубен... Можеби тие двајца беа играчите кои беа послаби на тој натпревар.

Milan's Carlo Ancelotti: Inter Are Not The Best Team In Serie A
Добро овај глуп да не е? Шо сака со ова да кажи... Интер не е најдобар тим, ние сме подобри но јас немам благе везе како стратег :)

Добар беше Фиго. На ниво одиграа Цезар, Занети, Самуел, Мунрати, Камби, Балотели, Креспо.
И Станкович не беше толку лош но очекуваме многу повеќе од него. Кордоба загуби неколу воздушни дуели, Максвел беше целосно изгубен... Можеби тие двајца беа играчите кои беа послаби на тој натпревар.

Milan's Carlo Ancelotti: Inter Are Not The Best Team In Serie A

Добро овај глуп да не е? Шо сака со ова да кажи... Интер не е најдобар тим, ние сме подобри но јас немам благе везе како стратег :)
човек ти не ја сфаќаш работава!
он не не става нас во споредба, се споредува со останатите!
Интер е шампион а после си идат по ред прв ББилан втор јуБентус и така натаму:helou:

човек ти не ја сфаќаш работава!
он не не става нас во споредба, се споредува со останатите!
Интер е шампион а после си идат по ред прв ББилан втор јуБентус и така натаму:helou:
Не прочитав најдобро...
Сакал да кажи:
Milan's Carlo Ancelotti: Inter Are Not The Best Team In Serie A, they are the best team in the world!
Добро сеа, понекогаш е добро да читаш и меѓу редови. Јас онака прочитав на брзина и затоа ми падна малку чудно шо се глупира човекот :)

Касано не верувам дека ќе дојде во Интер. Доколку го земиме Милито (што е најверојатно дека ќе биде првиот трансфер на ИНтер во летниот период), го имаме Ибра, Балотели...
Сите се тие играчи кои нема да седат на клупа. Единтвено ни треба уште еден од младинците и Обиња да ја грее клупата.

Ме плаши изборот за средниот ред. Се надевав на Диего но неговиот трансфер со Јуве е 90% завршен.
ВО последно време се зголемуваат шпекулациите за трансфер на Модрич во Интер. Во трансферот можи да се искористат Матераци и Мунтари.

Бледиов праќа поздрав!
david_suazo_1_1024x768.jpg

инаку дечково заедно со дакурт,Кварезма,Аквафреска,ринкон,фатич,Филкор и уште десетина други млади дечки се враќаат во милано на 1 јуни!
можно е да најдеме некој талент од младинците ако се покажале каде шо ги пративме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom