- Член од
- 23 февруари 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 5
Ne mi se verue pak ja sitnaa me interesira samo kolku pari zemaat za toa:nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не паметам дека Мурињо рекол такво нешто, можеби и сум ја испуштил таа изјава но мислам дека е апсолутно во право. Во последно време се прават многу фаули врз Балотели.Should he be protected more, like Mourinho says?
"Yes. I thought he took a few knocks too many yesterday."
Баш го запазив ова прашање и одговорот на Морати во врска со Марио, па реков да го постирам тука:
Не паметам дека Мурињо рекол такво нешто, можеби и сум ја испуштил таа изјава но мислам дека е апсолутно во право. Во последно време се прават многу фаули врз Балотели.
Причината навистина не ми е јасна, но во последниве утакмици Балотели изеде доста жестоки стартови иако ме чуди што Марио реагира доста смирено (повторно Мурињо завршува добра работа, смирувајќи го неговиот темперамент).
Како и да е, верувам дека ќе се сложите дека Балотели е некаква мета на противниците, нешто што не се случува со Џовинко или пак Пато, поима немам зошто е тоа така.
.
.

Има некој расположен за групно гледање? Верувам ќе тепаме, така да, ќе има и славење. Би требало, барем.![]()

има има има има има има има има како не .... ајде и така играме недела вечер .... може да се собереме , локацијата сеедно јас сум за секаде![]()
Јас воопшто не му посветувам внимание на овие стории. Ибра останува во Интер па нека пукнат душманите!Оф, па овие од кај знаат тој дали ќе дојдел на прослава или не, во психа дан му се влезени па да кажуваат ќе дојдел или пак не. И што има везе дали бил на утакмицата со Киево, суспендиран е, има слободен ден, голема работа дали бил или не на стадион, господ да чува.
Медиумите на Берлускони се натпреваруваат кој е поглуп во своите статии.

незнам зошто ама се мислам дека Касано ке потпише за нас!
А што се однесува за мечот со Киево, може ке ми се смеете, али мен оф д меч според мене (до 70 мин) е Фиго
сегде беше, трчаше ко да има 20 години не 68 а со Дејо у тим ко со играч мање да сме на моменти. Само место попунува. Иначе мислам дека треба појше шанса да му се дава на Хименез, коа не е повреден мислам 

Добар беше Фиго. На ниво одиграа Цезар, Занети, Самуел, Мунрати, Камби, Балотели, Креспо.а ја Снајдер или Ван Дер ВартА што се однесува за мечот со Киево, може ке ми се смеете, али мен оф д меч според мене (до 70 мин) е Фиго
сегде беше, трчаше ко да има 20 години не 68 а со Дејо у тим ко со играч мање да сме на моменти. Само место попунува. Иначе мислам дека треба појше шанса да му се дава на Хименез, коа не е повреден мислам
“Ibrahimovic will stay at Inter. It's the papers who say the contrary,” Moratti told La Repubblica
Мухаха, доста ми е ова за да не се умарам више со шпекулации, лжги, дрн-дрн јариња![]()

човек ти не ја сфаќаш работава!Добар беше Фиго. На ниво одиграа Цезар, Занети, Самуел, Мунрати, Камби, Балотели, Креспо.
И Станкович не беше толку лош но очекуваме многу повеќе од него. Кордоба загуби неколу воздушни дуели, Максвел беше целосно изгубен... Можеби тие двајца беа играчите кои беа послаби на тој натпревар.
Milan's Carlo Ancelotti: Inter Are Not The Best Team In Serie A
Добро овај глуп да не е? Шо сака со ова да кажи... Интер не е најдобар тим, ние сме подобри но јас немам благе везе како стратег![]()
Не прочитав најдобро...човек ти не ја сфаќаш работава!
он не не става нас во споредба, се споредува со останатите!
Интер е шампион а после си идат по ред прв ББилан втор јуБентус и така натаму:helou: