Toneh
is a turtle
Ник, провери ја сликата уште еднаш... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пред неколку неели прочитав дека можно е Мунтари да се врати во Англија, а како негова дестинација беше споменат и Тотенхем, а за возврат да го добиеме Џенас. Ја најдов сторијта на трач.цом. Тотенхем е заинтересира и за Марко Матераци а мислам дека се шпекулираше во зимскиот период и за Бурдисо.Зошто мора да го вметнуваат Интер во изјави одредени поединци за да стекнат популарност ? Зошто не донираат кеш некаде во Африка?
Него не ми се свиѓа АКО (како што вели меаца) Мунтари би бил искористен за трансфер на Модриќ, ќе нема кој да им дава голчиња на Јубенташите
:tv:

таман е сликата!Ник, провери ја сликата уште еднаш...![]()

Пред неколку неели прочитав дека можно е Мунтари да се врати во Англија, а како негова дестинација беше споменат и Тотенхем, а за возврат да го добиеме Џенас. Ја најдов сторијта на трач.цом. Тотенхем е заинтересира и за Марко Матераци а мислам дека се шпекулираше во зимскиот период и за Бурдисо.
Затпа ја спомнав оваа варијанта![]()
Џенас беше желба на Мурињо.Што знам, ептен нелогични ми се овие комбинации, мислам типични глупости на гоал.ком.
За Матераци би се согласил да си замине, а Бурдисо може да остане да игра како замена, нема да ми се допадне ако го продадеме, супер е за играч од клупа.
Инаку поима немам зошто, ама Мунтари ич не ми се дава, во Интер прерасна во ѕвер играч, а додуша којзнае и дали Џенас би се вклопил во Интер.
Како и да е мислам дека Мурињо нема да прави некои звучни трансфери, Аквафреска ќе го врати, Балотели е одличен последно време, а Ибра е стандард. Јас мислам дека Тевез би дошол како 1 на 10, ако го продава Јунајтед. Инаку мислам дека само ќе го појачаме средниот ред, најидеална опција би била Рибери, дури и повеќе од идеална. Само плеј е под знак прашање, немам идеа кој би можел да дојде.
Во последно време размислувам дека ни треба еден добар централен стопер со оглед дека немаме ниту еден асолен стабилен играч. Киву секој втор ден се повредува, Самуел е добар, а Кордоба последно време се повеќе и повеќе прави киксови.

.Лавеци е полу шпиц. Може да игра шпиц или како како втор шпиц. Ако го земаме како замена за Адриано да, но за решение на плејмејкерската позиција нема шанси.Лавеци сепак подобро би се вклопил отколку Модрик.
Но,за мене на прво место би бил Рикелме.....звер играч.:smir:
Вчера пишав во еден пост за Бурдисо па имаат препишано од тукап.с. И денес fcinternews пишува за Модрич, најверојатно Бурдисо ке биде користен за носењето на овој играч ( Тотенхем беа заинтересирани за него ) плус доплата . . . иако јас мислам дека или Мунтари, или Кварезма ке бидат дел од овој трансфер.