Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
обично не следам второлигашки фудбал дури ни во македонија ама вечерва стварно добро шоу понудија во борбата за "прво" место
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Уф, уф. Ќе мора да бараме стрим од interchannel. Само таму ќе пренесуваат церемонии, славење итн. Но не заборавајте дека се работи за Интер, да почекаме :)
Лани беше пренесувано на Скај Италија, целата церемонија од Меаца, оваа година исто . . . ке најдеме торенти или рапид линкчиња и ке средиме по ПП, најмал проблем . Ланската вешта беше масакри, јес да ги глеав само деловите кога се избацуваше жена му на Фиго .

Лани беше пренесувано на Скај Италија, целата церемонија од Меаца, оваа година исто . . . ке најдеме торенти или рапид линкчиња и ке средиме по ПП, најмал проблем . Ланската вешта беше масакри, јес да ги глеав само деловите кога се избацуваше жена му на Фиго .

И јас ги гледав тие делови, жената на Фиго прајслес :)

Него криво ми е што нема пренос од Пјаца Дуомо, таму е лудница. Којзнае дал ќе ги пуштат фановите внатре во терен на Меаца, ќе биде жешко...

Што се умарате бе =) БилиРијека ке биде таму 100% =) Па ке фрли некоја слика =) хехехе

Леле ке се убијам, у недела сум деНвер на свадба :tapp::tapp: пичку пичку сеа најдоа да зимаат титула, или подобро кажано, дај нека ја откажат свадбата :) леле мора да ја шмугнам така натрескан ако се собирате негде да дојдам.... хммм или још боље варијанта, да се убаците со дресови на свадба :pos2: како и да е ке бидам со телефонот у раце цело време и на лајв скор ќе остаам очи.

Него ... ако им ја пуштат на Сиена ... е тогаш ке убијам некој .... Кој кур ке чека пак до последно коло =)

Ками не е нормален :pos: :pos: :pos:

Остави тука број и ќе добиваш известување за секој напад на Интер...

Јас сакам ! И шо е најбоље за нас, а и за Милано, ја играат во вечерниот термин, Недела . . . . мх мх мх каква вечер ке биде тоа во Милано .

сакам и јас .... мора некој организација да падне

сакам и јас .... мора некој организација да падне

Ако пага некоја организација,сакам и јас.........:kesa:

П.С--ЧЕСТИТО ТИТУЛА,ИАКО ТРЕБА ДА СЕ ЧЕКА ДО НЕДЕЛА ЗА ДА ЈА ЗАВЕРИМЕ,СЕПАК НАША Е:vozbud::vozbud::vozbud:

Јеееееееееееее неможам веке да ја чекам таа сабота! ИНТЕР ШАМПИОН! многу ми е криво што сум далеку од милано :(

Се лажам или и лани во последните кола имаше домашен натпревар против Сиена и заврши 2 - 2, а Матераци промаши пенал во 85та мин? :) Се надевам ќе ја заверат наредната недела работата, иако со Интер никогаш не се знае/ Сепак на Сиена и не и требаат ептен нешто посебно бодовите зашто речиси е спасена така да очекувам победа.

Се лажам или и лани во последните кола имаше домашен натпревар против Сиена и заврши 2 - 2, а Матераци промаши пенал во 85та мин? :) Се надевам ќе ја заверат наредната недела работата, иако со Интер никогаш не се знае/ Сепак на Сиена и не и требаат ептен нешто посебно бодовите зашто речиси е спасена така да очекувам победа.

Не се лажеш :)
Од лани немаме добри спомени против Сиена, да се надеваме дека оваа година нема повторно да ни го расипат славјето, in Mour i trust...

lani ako dadeshe gol od penal materazzi,poslednoto kolo gubevme kaj parma i ke se spaseja....materazzi gi ispadna parma :toe:

Бев премногу изнервран по нерешениот резултат со Киево па затоа сега пишам...
Не одигравме лошо со исклучок на Максвел кој беше целосно изгубен а и по негова вина падна вториот гол. Не беа во комбинација неколку клучни играчи а игравме против екипа која сеуште имаше шанси да испадне од најквалитетната Италијанска лига.
Киево одигра добар натпревар и на крај заслужено си освои бод.
Интер ме падна на ливче за 3400 ден, па повеќе тоа ме изнервира одошто стравот дека можеби Милан може да ги направи неизвесни последните кола. Па сега да очекуваме титула на "Џузепе Меаца" против Сиена!

не се лажеш ...... еве втора шанса на меаца да завериме титула ... против сиена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom