Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па токму тоа де.. прво изјавува Морати ако сака нека си оди.. после го брани и вика нема шанси да си оди.. исто така се надоврзува и Мурињо кој вика ако го продаде јас ке си го купам..
Викаш 100 милиони евра?
Сега ќе ти кажам каков тим ќе има Интер со тие пари..
Ќе го купат еден Диего Милито за некои 20-30 милиони, играч кој можевме да го земиме кога Зарагоза испадна од лигата, ама бидејки толку не бива го зеде Џенова и сега треба да го натплатиме.. после ке дадат други 30 тина милиони за Хамшик.. кој има само 21 година.. и ке биде нешто слично на она на Кваресма од кого навивачите очекуваа нов Кристијано РОналдо.. после ке дадат некои 10-20 милиони за Деко.. кој веке има 31-32 години.. кој исто така можевме да го земиме многу порано..
и ке ни останат едни добри 10 тина милиони за паломи за плачење на крајот по нешто добро кое сме го испуштиле како на времето доста пати наназад..

абе Агуеро би бил потполна замена за Ибрахимович или Бензема плус ќе останат пари за добар плеј мејкер

Јас почнав да навивам за Интер, најмногу поради Роналдо, па еве сега последниве три сезони си имам нов миленик во Интер. Претпоставувате ИБРАКАДАБРА.
Го сакам повеќе од све затоа што сонего во екипата се редат титули. а CURVA NORD, ако небеше Интер се уште ќе беа како пички под кошула, засрамени од Миланистите и фановите на Јувентус.
Поздрав до сите фанови на Интер и најголемата моментално звезда во клубот Златан, а занего и Мурињо би правел одстапки.

:bravo:

абе Агуеро би бил потполна замена за Ибрахимович или Бензема плус ќе останат пари за добар плеј мејкер

:tapp:

Агуеиро можи да игра во Атлетико како прва виолина.. во Интер можи само да биде втор напаѓач..
За Бензена немам коментар.. токму поради таквите како него напомпани француски балони Лион годинава ја изгуби титулата..

@ Ibracadabra:

Немаме веќе шутрак трењер кој што би ги зел тие засилувања кои што ги наброи, Мурињо не би ја повторил грешката што ја направи со Кварезма. Вака:

100 милиони = Диего, Агуеро, Рибери (еве нека бидат двајца од нив) и плус Дрогба може да дојде.

Дрогба??????? Што ќе прави тој? Па еден Круз е сега покорисен од него.. Дрогба.. да во право си.. нема да го бара никој друг него освен Интер.. а Челзи само тоа чека.. да го шитне него.. камен невиден..

Ке кажам само едно .... кој СВАТИ - СВАТИ !

Ебати навивачите кои што си ги ставаат омилените играчи пред омилениот клуб и оние кои што зборат за Хавиер Занети како за обичен трчи-трчи играч ...СРАМОТА !!!

Играчот кој што ја ЗАМОЛЧУВА најверната публика на Интер .... немам зборови ....

Златан е звер .... Ама далеку од тоа дека Интер без Златан оваа сезона немаше да освои титула ...

И јас гарантирам дека Креспо и Балотели се подобар тандем од Балотели и Инзаги , веројатно знаете зашто .... -Ибра е себичен и сака се сам да направи ....

Јас почнав да навивам за Интер, најмногу поради Роналдо, па еве сега последниве три сезони си имам нов миленик во Интер. Претпоставувате ИБРАКАДАБРА.
Го сакам повеќе од све затоа што сонего во екипата се редат титули. а CURVA NORD, ако небеше Интер се уште ќе беа како пички под кошула, засрамени од Миланистите и фановите на Јувентус.
Поздрав до сите фанови на Интер и најголемата моментално звезда во клубот Златан, а занего и Мурињо би правел одстапки.

nitko nikome ne brani da voli Ibru ,ja od jučer više ne, cijenim ga kao i Rivasa i to dok se ne izvini Curvi Nord će trajati... jer ponavljam se kao papagaj prođem toliko km i on meni pokazuje prst...pa to nebi prošlo ni kod KOMITA u skoplju a kamoli kod armije navijaća koja pohodi Meazzu...

Ке кажам само едно .... кој СВАТИ - СВАТИ !

Ебати навивачите кои што си ги ставаат омилените играчи пред омилениот клуб и оние кои што зборат за Хавиер Занети како за обичен трчи-трчи играч ...СРАМОТА !!!

Играчот кој што ја ЗАМОЛЧУВА најверната публика на Интер .... немам зборови ....

Златан е звер .... Ама далеку од тоа дека Интер без Златан оваа сезона немаше да освои титула ...

И јас гарантирам дека Креспо и Балотели се подобар тандем од Балотели и Инзаги , веројатно знаете зашто .... -Ибра е себичен и сака се сам да направи ....

Прво нешто да разјасниме.. Занети никогаш не ми бил омилен.. како што тебе ти бил.. Најмногу го сакав Роналдо, после него ми беше Рекоба, а последниов Златан ми дојде да го сакам повеќе од нив двајцата.. направи да ги заборавам..
Како што ти сакаш некој така и јас сакам друг..
ЕБАТИ НАВИВАЧИТЕ кои цел живот би дале да го гледаат Занети како трча по аут линија.. а би останале со ниедна титула!
Тоа е мое мислење..
Да.. го сакав и Занети.. ама како десен бек.. додека сега во средината Интер многу губи со него.. губи на креативност и визија за напад.. нешто што е карактеристика за среден фудбалер..
Тоа дали Ибра е себичен или не исто така куро ме боли..
Се додека Интер е прв.. ама ич не ми е гајле како тој игра.. само нека дава по 20 тина гола.. нека прави по 15 тина асистенции.. друго ништо не ме интересира за него.. ако сака нека зема и 50 милиони годишно..

@ Ibracadabra:

Немаме веќе шутрак трењер кој што би ги зел тие засилувања кои што ги наброи, Мурињо не би ја повторил грешката што ја направи со Кварезма. Вака:

100 милиони = Диего, Агуеро, Рибери (еве нека бидат двајца од нив) и плус Дрогба може да дојде.

абе шо си правете екскурзии на мозокот? реално гледано кој тим би дал 100мил за ибрахимович?

доколку Ибрахимович вреди 100мил, Агуеро и Рибери вредат 150мил, па така да немој да мислиш дека ако интер го продаде Ибрахимович за 100 мил, Рибери ќе го купи за 30-40мил

nitko nikome ne brani da voli Ibru ,ja od jučer više ne, cijenim ga kao i Rivasa i to dok se ne izvini Curvi Nord će trajati... jer ponavljam se kao papagaj prođem toliko km i on meni pokazuje prst...pa to nebi prošlo ni kod KOMITA u skoplju a kamoli kod armije navijaća koja pohodi Meazzu...

Точно. Истото мислење го делам со тебе Били.

П.С. Ibracadabra: Џабе да почнам да објаснувам сега кој е што е Дрогба, има клипчиња едно друго :)

П.М.С. Пупоне не туку лупај безвезе, Ибра вреди колку Агуеро и Рибери заедно, не можеш ти да го замислиш тоа. Сити и Реал се загреани за тие пари да го земат Ибра

A sta vas trebao da isvirkujete Ibru? I ja da bi bio na njegovom mjestu isto bi uradio.. posle mecha Morati je izjavio da i on bi isto uradio.. vi ste zgresili.. prihvatite to..

Прво нешто да разјасниме.. Занети никогаш не ми бил омилен.. како што тебе ти бил.. Најмногу го сакав Роналдо, после него ми беше Рекоба, а последниов Златан ми дојде да го сакам повеќе од нив двајцата.. направи да ги заборавам..
Како што ти сакаш некој така и јас сакам друг..
ЕБАТИ НАВИВАЧИТЕ кои цел живот би дале да го гледаат Занети како трча по аут линија.. а би останале со ниедна титула!
Тоа е мое мислење..
Да.. го сакав и Занети.. ама како десен бек.. додека сега во средината Интер многу губи со него.. губи на креативност и визија за напад.. нешто што е карактеристика за среден фудбалер..
Тоа дали Ибра е себичен или не исто така куро ме боли..
Се додека Интер е прв.. ама ич не ми е гајле како тој игра.. само нека дава по 20 тина гола.. нека прави по 15 тина асистенции.. друго ништо не ме интересира за него.. ако сака нека зема и 50 милиони годишно..

Ти навиваш за титули или за тимот ?

Еве ти болдираното ... ТИ ШТО го напиша ....

Гарантирам и дека клуб ке смениш ако Ибра си отиде ... не е тоа навивач брат ... заеби

Ништо лично :smir:

Точно. Истото мислење го делам со тебе Били.

П.С. Ibracadabra: Џабе да почнам да објаснувам сега кој е што е Дрогба, има клипчиња едно друго :)

Абе ти будала си бил скроз.. имало клипчиња.. има и од Адриано сакаш да ти најдам?
Ај погледни ја само последнат утакмица на Дрогба.. и види како изигра..
Имало клипчиња..
Има де.. имам и од Рекоба.. ама не игра веќе..
Дрогба изигра една сезона јако во Челзи и тоа беше.. сега е просечен напаѓач.. влето има да лета на клоци од таму.. се надевам не кај нас..

Да , тоа е така ама и тој не заслужи фановите на Интер да го исвиркуваат.
Ако не влезаше минатата сезона во игра на последниот натпревар, тешко дека денеска ќе ја имавме минатогодишната титула.

Дали и во тие моменти кога влезе повреден во игра исто ги ценеше ИБРО и Ривас.
Но добрите работи се заборават, ние фановите ги паметиме само малите испади.
Кварезма нека покажеше пола од игрите на Ибро, иако го плативме многу поскапо од Ибро.

Абе ти будала си бил скроз.. имало клипчиња.. има и од Адриано сакаш да ти најдам?
Ај погледни ја само последнат утакмица на Дрогба.. и види како изигра..
Имало клипчиња..
Има де.. имам и од Рекоба.. ама не игра веќе..
Дрогба изигра една сезона јако во Челзи и тоа беше.. сега е просечен напаѓач.. влето има да лета на клоци од таму.. се надевам не кај нас..

:pos: :pos: :pos:

Ај нема ова да го сватам озбилно, ќе го сватам пријателски. Нема врска ај.

Ти навиваш за титули или за тимот ?

Еве ти болдираното ... ТИ ШТО го напиша ....

Гарантирам и дека клуб ке смениш ако Ибра си отиде ... не е тоа навивач брат ... заеби

Ништо лично :smir:

Да навивам за Интер да има повеќе титули! И сега една обратно прашање до тебе.. дали ти ќе смениш клуб ако Занети замине во друг?
Јас едноставно почитувам личност која на Интер секоја година и носи титула.. па макар тоа било и куп како со Адриано.. тоа е се..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom