Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па токму тоа де.. прво изјавува Морати ако сака нека си оди.. после го брани и вика нема шанси да си оди.. исто така се надоврзува и Мурињо кој вика ако го продаде јас ке си го купам..
Викаш 100 милиони евра?
Сега ќе ти кажам каков тим ќе има Интер со тие пари..
Ќе го купат еден Диего Милито за некои 20-30 милиони, играч кој можевме да го земиме кога Зарагоза испадна од лигата, ама бидејки толку не бива го зеде Џенова и сега треба да го натплатиме.. после ке дадат други 30 тина милиони за Хамшик.. кој има само 21 година.. и ке биде нешто слично на она на Кваресма од кого навивачите очекуваа нов Кристијано РОналдо.. после ке дадат некои 10-20 милиони за Деко.. кој веке има 31-32 години.. кој исто така можевме да го земиме многу порано..
и ке ни останат едни добри 10 тина милиони за паломи за плачење на крајот по нешто добро кое сме го испуштиле како на времето доста пати наназад..

jose-mourinho.jpg

Oвој господин ми е доволен, црно сценарио не гледаш со овој човек, макар и ниедно звучно име да не земат по Ибра . . . фактите го гарантираат тоа . :smir:

Zlatan dobar e,ama ne najdobar..a prstot moze doma da go pokazuva a ne na navacite koi go podrzuvaat Inter!!!!Inter ne e Zlatan...

:pos: :pos: :pos:

Ај нема ова да го сватам озбилно, ќе го сватам пријателски. Нема врска ај.

Пријателски е де.. имало клипчиња.. мадиња леви.. Дрогба.. ебати играчот.. во моментов класа подолу од Златан, Ето, Торес, Руни, Амаури..

Прво нешто да разјасниме.. Занети никогаш не ми бил омилен.. како што тебе ти бил.. Најмногу го сакав Роналдо, после него ми беше Рекоба, а последниов Златан ми дојде да го сакам повеќе од нив двајцата.. направи да ги заборавам..
Како што ти сакаш некој така и јас сакам друг..
ЕБАТИ НАВИВАЧИТЕ кои цел живот би дале да го гледаат Занети како трча по аут линија.. а би останале со ниедна титула!
Тоа е мое мислење..
Да.. го сакав и Занети.. ама како десен бек.. додека сега во средината Интер многу губи со него.. губи на креативност и визија за напад.. нешто што е карактеристика за среден фудбалер..
Тоа дали Ибра е себичен или не исто така куро ме боли..
Се додека Интер е прв.. ама ич не ми е гајле како тој игра.. само нека дава по 20 тина гола.. нека прави по 15 тина асистенции.. друго ништо не ме интересира за него.. ако сака нека зема и 50 милиони годишно..

zbilja od svih navijača intera pa i svih trenera svijeta svi odreda bi htjeli Zanettija u ekipi i ti se nađeš da pljuješ po čovjeku koji u 15 godina ima samo jednu težu povredu,znači igra sve utakmice za koju mu spremu opremu... zbilja nisko za jednog navijača da pljuje po kapetanu...
ali sada ne želim o njemu jer to zbilja nema smisla, dečko zbilja nemoj navijati više za Inter nego čekaj da Ibra ode u Real pa tamo trpi njegovo igranje

Ке кажам само едно .... кој СВАТИ - СВАТИ !

Ебати навивачите кои што си ги ставаат омилените играчи пред омилениот клуб и оние кои што зборат за Хавиер Занети како за обичен трчи-трчи играч ...СРАМОТА !!!

Играчот кој што ја ЗАМОЛЧУВА најверната публика на Интер .... немам зборови ....

Златан е звер .... Ама далеку од тоа дека Интер без Златан оваа сезона немаше да освои титула ...

И јас гарантирам дека Креспо и Балотели се подобар тандем од Балотели и Инзаги , веројатно знаете зашто .... -Ибра е себичен и сака се сам да направи ....
:oftopic:
Не се пишува сВати туку сФати...пак уште си го болдирал...и не звер туку Ѕвер....
:smir:

zbilja od svih navijača intera pa i svih trenera svijeta svi odreda bi htjeli Zanettija u ekipi i ti se nađeš da pljuješ po čovjeku koji u 15 godina ima samo jednu težu povredu,znači igra sve utakmice za koju mu spremu opremu... zbilja nisko za jednog navijača da pljuje po kapetanu...
ali sada ne želim o njemu jer to zbilja nema smisla, dečko zbilja nemoj navijati više za Inter nego čekaj da Ibra ode u Real pa tamo trpi njegovo igranje

Среќа моја што Занети има 35 години па нема уште долго да ја трпам онаа некреативност на средниот ред..
Да беше најдобар десен бек.. мислев дека нема да има подобар.. но се појави Маикон.. и мислам дека Занети е заменлив!
Се додека не се појави некој друг како ЗЛатан.. тој за мене е број 1 !
Па ти се допаѓало тоа тебе или не..
И она што најмногу сакам е после Занети тој да биде капитен и да остане во Интер до крајот на кариерата..

Ibracadabra едно прашање: Што ако Морати го продаде Ибра ?

Среќа моја што Занети има 35 години па нема уште долго да ја трпам онаа некреативност на средниот ред..
Да беше најдобар десен бек.. мислев дека нема да има подобар.. но се појави Маикон.. и мислам дека Занети е заменлив!
Се додека не се појави некој друг како ЗЛатан.. тој за мене е број 1 !
Па ти се допаѓало тоа тебе или не..
И она што најмногу сакам е после Занети тој да биде капитен и да остане во Интер до крајот на кариерата..

njegov broj 4 ide poslije njega u mirovinu ili penziju tako da to sve govori o njemu, a dali je zamjenjiv ili ne ,dečko pa on može igrati na toliko pozicija da neki igrači ni neznaju da te pozicije postoje...

i ne dopađa mi se da pljuješ po kapitenu ....

Само да ве потсетам за капитенот Хавиер Занети(многу го почитувам),
кога дојде Р.Манчини во Интер нза време на зимскиот период сакаше да го продае поради низата на натпревари кој завршуваа нерешено, па по некоја случајност за среќа не испадна да биде продаден, а господинот Манчини носеше играчишта на 37 години како Михајловиќ , а сакаше да го продава на Х.Занети...и такви шутраци имаше за тренери Интер.

Не е до играчот колку е лојален, со оваа сакав да кажам дека лесно можеше денеска да заборавевме дека Занети играл за Интер.
Друг случај е со виери, кој сакаше доживотно да остане во Интер, но исто и нему му беше раскинат договорот, не по негова желба.

Само да ве потсетам за капитенот Хавиер Занети(многу го почитувам),
кога дојде Р.Манчини во Интер нза време на зимскиот период сакаше да го продае поради низата на натпревари кој завршуваа нерешено, па по некоја случајност за среќа не испадна да биде продаден, а господинот Манчини носеше играчишта на 37 години како Михајловиќ , а сакаше да го продава на Х.Занети...и такви шутраци имаше за тренери Интер.

Не е до играчот колку е лојален, со оваа сакав да кажам дека лесно можеше денеска да заборавевме дека Занети играл за Интер.
Друг случај е со виери, кој сакаше доживотно да остане во Интер, но исто и нему му беше раскинат договорот, не по негова желба.

duman , ovo zbilja prvi put čujem...baš si me iznenadio...znam da je trebao 97 ili 98 otići u Real ali vidimo da nije... baš info koji mi je promakao...

ЕБАТИ НАВИВАЧИТЕ кои цел живот би дале да го гледаат Занети како трча по аут линија.. а би останале со ниедна титула!

Се...се...ама во ваков контекс да се спомне презимето на Капитенот кој цела кариера го остава срцето за Интер, дури и во најцрните денови...немам зборови.

Се...се...ама во ваков контекс да се спомне презимето на Капитенот кој цела кариера го остава срцето за Интер, дури и во најцрните денови...немам зборови.

Ќути. Пустимо очи да говоре :pos:

Сум видел многу али вакви глупи расправии НЕ, Јасна е лојалноста на Златан тој пред се повеке навива за себе си него ли за Интер .Можеби најскап е али тоа не значи дека е цел ТИМ,,,,Човекот вреди пари али да не го мешаме ИлКапетано дека тој е Бесценет...

Момци олабавете малце...нема потреба од тензии кога другите прашина голтаат..:)

duman , ovo zbilja prvi put čujem...baš si me iznenadio...znam da je trebao 97 ili 98 otići u Real ali vidimo da nije... baš info koji mi je promakao...

Да тоа е точно, јас го пратам Интер од 1988 година (времето на Матеус-Бреме-Клисман) и знам со сигурност дека малку фалеше манчини да го избрка на Х.Занети.
Но за наша среќа таква будалштија не се направи.
А тие што го пратат Интер, знаат за големата грешка кога беше даден Роберто Карлос на Реал Мадрид, а покасно уште неколку по ред со Пирло, Седорф, Муту ...а зема големи таленти како Морфео, Адани, гркот Коутос...ај да не се потсетувам на тие моменти.
И секако на легендарните тренери во Интер Марко Тардели и Алберто Ѕакерони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom