Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
чудно е за Мунтари оти сака да си оди добива минутажа за разлика од Креспо и Круз...луѓето ќе заборават да играат и нормално дека ќе си одат...а во врска со Милито ќе биде добро ако го земат одличен играч е....само да се снајде да не биде како Креспо да лута низ екипата...

чудно е за Мунтари оти сака да си оди добива минутажа за разлика од Креспо и Круз...луѓето ќе заборават да играат и нормално дека ќе си одат...а во врска со Милито ќе биде добро ако го земат одличен играч е....само да се снајде да не биде како Креспо да лута низ екипата...
Далеку од тоа дека сака да замине, сезонава и те како ги оправда средствата потрошени за него а и вчера се осети неговото отсуство од екипата . Сепак, изјави дека има огромна почит кон Хари Реднап и го смета за еден од најдобрите менаџери во Светот, но што е тогаш со Мур :) . Шала на страна, Мунтари ке го гледаме тука и наредната година, а за 2 сезони сеедно, до тогаш очекувам Болцони да заигра за Интер, а и не е тип на играч кој би го нарекле '' незаменлив '' .

а нели претходно Мунтари има играно во ПЛ или грешка сум....сепак солиден играч е многу повеќе се покажа и од Креспо и Круз сезонава

а нели претходно Мунтари има играно во ПЛ или грешка сум....сепак солиден играч е многу повеќе се покажа и од Креспо и Круз сезонава
Да де, за Портсмаут kаде тренер беше Хари Реднап кој сега ги води Тотенхем . Мое мислење за играчов е дека од наредна сезона ке го изгуби првотимскиот статус кај Мурињо со оглед дека се планираат две засилувања за средниот ред, и наредниот летен траснфер период ке бара нов клуб .
Е сега ако е за систем на ротација и ако се приврзе за Интер, тоа е друга приказна мада не верувам, човек што ловел зебри ко мал да се согласи за клупа тешко .

епа изгледа заради тие планирани засилувања испаднал со таква изјава...сеќава дека нема да биде во плановите на Мурињо и со време си бара решение...сепак добар играче би требало да го задржат...ама они си знаат шо политика кројат

Мунтари е многу борбен играч и добар е да остане во Интер, од него има многу послаби како круз и компанија.
Го сакам во Интер Џерард или Диего.

Изјава на Морати после вчерашниот натпревар со Наполи.

Вчера не ви беше многу добар Интер, како што сме навикнати да го гледаме?
Се случуваат натпревари во кој ништо не ти оди од рака. Публиката беше прекрасна, и така му помогна на Наполи. Се сложувам со Мурињо дека требаше да заврши со 0-0 , но на некој кој му е потребно да ја освои титулата тоа не е доволно, треба само победа.
Што повеќе ве загрижува, намалената разлика или играта на Милан?
Милан го игра слично првенството како Јувентус, тка се негде. Мене ме интересира само Интер да игра добро, ништо друго.
Берлускони рече “да небеше голот на Адриано со рака, сега ќе му дишевме на Интер зад вратот”?
Тогаш јас треба да почнам да ги бројам сите пенали досудени за Милан во нргова корист во доста сомнителни случаеви, па тогаш можеме да го продолжеме разговорот на оваа тема…
како ќе го искоментирате сега веќе фамозното интервју на Ибрахимовиќ?
Ми се чини дека е претерано, интервјуто е од пред неколку недели. Веќе се видовме со Ибра и на таа тема разговаравме , а и понатака ќе разговараме и ќе се гледаме. Знам дека тоа небеше знак на нервоза или негово моментално разочарување.
Според вас, Ибрахимовиќ би требало да ви биде заблагодарен, со оглед дека е најплатен играч?
Тој е многу благодарен на Интер, апсолутно романтично. :toe:

Мунтари е многу борбен играч и добар е да остане во Интер, од него има многу послаби како круз и компанија.
Го сакам во Интер Џерард или Диего.

Под а Welcome на најдобриот фан-клуб у мкд :)
а под б Џерард мало сутра, али Диего ќе го добиеш. Остај што праат чкарт муабети Итаљанските весници.
Коа сме кај Мунтари, не иде нигде, ќе го чува Мур за да крши нозе. Мур секоаш имал таков у екипа така да тоа е тоа.

Вчера може и не бев нешто загрижен, али денес и те како ме фати паника, не е можно . . . . . прв случај на свински грип во Европа . :vozbud:

Ако навистина Мур го доведе на Диего, Интер нема да има зима наредниве 3-4 сезони, ќе го решиме најгорчливото прашање.
Од друга страна Ибра несмее ни да помисли за одење надвор од Џузепе Меаца.

за диего , сеуште сметам дека јуве е фаворит за него. едноставно повеќе интерес покажаа за него и треба да се помириме дека 90 % е играч на јуве. за натпреварот боли поразот но уште повеќе боли незаинтересираноста на играчите ..... нешто што се појави во неколку натпревари сезонава (аталанта , удинезе , пао , вердер ). за титулата не верувам дека ќе се повтори минатата сезона премногу добар тренер и прелесен распоред имаме за да се случи такво нешто.
него балотели ..... леле психопат еј ... кај и да е очекувам некој испад ко пепе да направи , штета стварно е огромен талент

http://goal.com/en/news/10/italy/20...-zlatan-ibrahimovic-with-15-million-per-seaso

и да ти ибам еј .... имало будали колки сакаш
Па да, на феноменалниот Хигуаин, легендата Раул, донесениот оваа година Хунтелар они го сакаат Ибра, човекот со загарантиран првотимски статус . . . . . јеа рајт, цитат од Ферги : Не го давам на диносауруси, ова беше за Роналдо . Истото важи и за Ибра . :toe:
Без разлика на неговото его, не е до толку манијакално глуп да замине во Реал а да напушти тим кој има тренер создаден за ваков играч . . . Ибра ке биде тука и наредните сезони . :smir:

п.с. Дополнителен страв кај мене донесе и веста дека свинскиот грип дојде и во Италија ( имало некоја жена со тавки симптоми ) а еве гледам и во Грција и во дел други Европски земји се забележани сомнителни случаји, повеќе тука . :vozbud:

да ама игуаин не продава дресови ,:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom