Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да Да веќе се запалија.. на ова мислев претходно..

43480608.png

:cds:

. . . . . but we're strong, we are united and we have no problems. "

Последните зборови на Мур по мечот со Наполи .

Тоа е, нема потреба од враќање назад, одиме напред, ако ви текнува пред 10-11 кола на предност од 7 бода чувствувавме огромна комоција, кулирајте на истата бодовна разлика и сега, кога има 5 кола до крај, кога имаме далеку полесен распоред од Милан .

I campioni del Italia дефакто ке се пее во Милано, на C.N., и низ останатиот црно-син дел од градот .

p.s. Пандев не игра против Интер, грижа помалку за нас .

Да Да веќе се запалија.. на ова мислев претходно..

43480608.png

:cds:
Почнав да се сомневам во натпреварот Наполи - Интер 1:0 , дека можно да е мрсен ( наместен ). Ако се докажи такво нешто незнам дали повеќе би го гледал Интер.
А сите што вечерва го гледаа натпреварот ќе се сложите дека беше многу матно. Само една шанса во прво полувреме и толку во сите 90 минути. Уште повеќе што ни Наполи не прикажа ништо повеќе.

Играва вечерва ама баш ич не ме радува,да можам ке го скалпирам одма тој Виеира мрзата,не знаеше кај му е главата вечерва,немаше ни една корисна топка кон напаѓачите.Ибра како на модна писта да се наогаше,Балотели да беше во ринг,ке ги истепаше сите како магариња,четникот Дејо како див зајак трчаше низ терен,не знаеше што да прави попрво.Камбијасо и Занети вечерва НАЈДОБРИ заедно за Цезар на голот.
Сепак Интеристи што е тука е,наше е Скудетото,овој пораз ништо не прави разлика,освен покуси што сме за три бода.До крај имаме најлесен распоред од сите што се во битка за Скудетото,ако може така да ги кажам.
Затоа не кинете живци,кулирајте,нема потреби од нервози дека ке го изгубиме Скудетото.Тоа може да го видиме сите само во научно-фантастичен филм.

Поздрав до сите ИНТЕРИСТИ.:smir:

Почнав да се сомневам во натпреварот Наполи - Интер 1:0 , дека можно да е мрсен ( наместен ). Ако се докажи такво нешто незнам дали повеќе би го гледал Интер.
А сите што вечерва го гледаа натпреварот ќе се сложите дека беше многу матно. Само една шанса во прво полувреме и толку во сите 90 минути. Уште повеќе што ни Наполи не прикажа ништо повеќе.

Друже во Наполи владее мафијата,ништо чудно и да е наместен.:toe::toe:

Неможам ни да помислам да ја изгубиме титулата, таа е зацртана уште кога Интер го победи Милан со 1-0...но сакав од вечерва раат да бидам да не му ја думам и да ја мислам до 36 коло.

Неможам ни да помислам да ја изгубиме титулата, таа е зацртана уште кога Интер го победи Милан со 1-0...но сакав од вечерва раат да бидам да не му ја думам и да ја мислам до 36 коло.
2-1 :) .

Ни сега нема место за ама баш никаква паника, во таква ситуација се и можат да си дозволат еден ваков кикс . Наредниот меч како што реков Пандев нема да игра, уште од старт очекувам да се тргне офанзивно без никаков респект и со целосен ангажман во сите 90 минути . По поразот од Аталанта до денес немавме загубено меч, истото го очекувам до крајот на првенството, т.е. во последните 2 кола можно е дел од Примавера тимот да игра па да поделат по некој бод за Каљари и Аталанта .

Прочитав неколку постови во фан клубот на Милан и на здрав памет се надеваат на титула. Можеби Мур вечерва сакаше да си игра мајтап со комшите дека ете се разиграле и до крајот ќе ја освојат титулата.
Свешто можеш да си прочиташ на фан клуб Милан.

Спортски е да се надеваат, и јас на нивно место исто би реагирал, буквално исто, надеж постои без разлика што шансите се минимални . Да ве потсетам дека до пред неколку кола Интер имаа 14 бода повеќе од Милан и еве до денес успеаа да анулираат 7 од тие 14 . Интер во последните 3 меча со Палермо, Јуве и Наполи од можно 9 освои само 2 бода и тоа беше искористено од Милан . Но сепак, тие 3 противници во никој случај не може да ги споредиме со Лацио, Киево и Сиена, па и Каљари и Аталанта .

Go gledav denes natprevarot i ne mozam da se iznacudam kako ovaa ekipa se naoga na vrvot na serija A
Ocigledno deka sum naviknat da go gledam Inter vo vakvo izdanie zatoa sto sekogas koga vodi so nekolku boda pred drugite komotno se opusta kako se da e gotovo i deka skudetoto e osvoeno.
Se postavuva sega prasanjeto dali Inter gi mesti utakmicite ili pak navistina e losa izvedbata na golem del od igracite,jas iskreno ne znam Murinho sto saka da postigne so igranjeto na Viera ili Figo,pa luge nikade gi nema po terenot kako da imaat pardon dve levi noze.Pa gospodinot Figo ocigledno ne znae deka mu e dosta koga ne moze da izigra edno poluvreme.
Jas ne velam deka ne gi postuem i deka postignale mnogu vo svojata kariera ama sam treba da si razmisli i da si kaze deka mu e dosta i deka so toa igra vo prva postava nisto ne postignuva.Ja navistina ne znam so saka da dokaze.
A Murinjo neka stavi i 10 napagaci vo igra bogami bez sreden red moze slobodno da se slika.Ne znam kako ne ramisluva da ekperimentira so uste nekoj mladinec vo sreden red pa se kladam deka ke izigraat 50% podobro od ovie starcistava:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Прочитав неколку постови во фан клубот на Милан и на здрав памет се надеваат на титула. Можеби Мур вечерва сакаше да си игра мајтап со комшите дека ете се разиграле и до крајот ќе ја освојат титулата.
Свешто можеш да си прочиташ на фан клуб Милан.
:pos2::pos2::pos2:

Go gledav denes natprevarot i ne mozam da se iznacudam kako ovaa ekipa se naoga na vrvot na serija A
Ocigledno deka sum naviknat da go gledam Inter vo vakvo izdanie zatoa sto sekogas koga vodi so nekolku boda pred drugite komotno se opusta kako se da e gotovo i deka skudetoto e osvoeno.
Se postavuva sega prasanjeto dali Inter gi mesti utakmicite ili pak navistina e losa izvedbata na golem del od igracite,jas iskreno ne znam Murinho sto saka da postigne so igranjeto na Viera ili Figo,pa luge nikade gi nema po terenot kako da imaat pardon dve levi noze.Pa gospodinot Figo ocigledno ne znae deka mu e dosta koga ne moze da izigra edno poluvreme.
Jas ne velam deka ne gi postuem i deka postignale mnogu vo svojata kariera ama sam treba da si razmisli i da si kaze deka mu e dosta i deka so toa igra vo prva postava nisto ne postignuva.Ja navistina ne znam so saka da dokaze.
A Murinjo neka stavi i 10 napagaci vo igra bogami bez sreden red moze slobodno da se slika.Ne znam kako ne ramisluva da ekperimentira so uste nekoj mladinec vo sreden red pa se kladam deka ke izigraat 50% podobro od ovie starcistava:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Па од тие причини сум разочаран од денешниов натпревар, ако вечерва Интер победеше во последните 2-3 кола можеа да играат голем број од младинците, па така ќе видевме поголем дел од иднината на Интер.
денеска на клупата прв пат седеше Сантон, тој после понудената шанса во првиот тим, која успеа максимално да ја искористет , за прв пат небеше стартер или дел од еден натпревар.

Балотели и Станкович нема да играат против Лацио поради жолти картони, што значи дека Мансини сигурно ке стартува, а тука ке биде и Мунтари . . . единствен проблем ке биде Виеира, кој очигледно ке мораме да го гледаме во стартниот тим против Лацио .

Т.е., моја грешка али ме мрзеше да едитирам пост, Сантон ке биде тој што ке игра десно, Занети ке биде префлен во средината со Камби и Мунтари, а нападот ке биде составен од Ибра - Круз а позади нив Мансини .
Убеден сум во победа против Лацио а со тоа и одбраната на Скудетото да ни биде на дофат, не дека сега не ни е . :wink:

И ова да додадам, пред триото тешки мечеви Палермо - Јувентус - Наполи од кои две беа гостувања бев убеден дека Интер ке киксне а со тоа и дека Јувентус ( а не Милан ) ке се приближи на табелата .
Во никој случај не очекував дека од можни 9 ке освојат само 2 бода НО, на наше огромно задоволство Јуве игра далеку поочајно и од Киево во моментов, така да само местата на тимовите се изменети. Сепак, од можни 9 да се освојат само 2 бода, а претходно најблискиот конкурент ни беше 10/9 бода зад грбот ( зборам за Јуве ) а сега сеуште имаме супер предност од 7 бода е одлично за нас . . . . а и среќата сеуште не ни го свртела грбот . :smir:

Зашто го реков ова ? Едноставно е, кој од овие два тима сакавте да го искористи '' лошиот '' период на Интер (зборам за последните 3 утакмици), Јуве или Милан . :smir:

Балотели и Станкович нема да играат против Лацио поради жолти картони, што значи дека Мансини сигурно ке стартува, а тука ке биде и Мунтари . . . единствен проблем ке биде Виеира, кој очигледно ке мораме да го гледаме во стартниот тим против Лацио .

Т.е., моја грешка али ме мрзеше да едитирам пост, Сантон ке биде тој што ке игра десно, Занети ке биде префлен во средината со Камби и Мунтари, а нападот ке биде составен од Ибра - Круз а позади нив Мансини .
Убеден сум во победа против Лацио а со тоа и одбраната на Скудетото да ни биде на дофат, не дека сега не ни е . :wink:

И ова да додадам, пред триото тешки мечеви Палермо - Јувентус - Наполи од кои две беа гостувања бев убеден дека Интер ке киксне а со тоа и дека Јувентус ( а не Милан ) ке се приближи на табелата .
Во никој случај не очекував дека од можни 9 ке освојат само 2 бода НО, на наше огромно задоволство Јуве игра далеку поочајно и од Киево во моментов, така да само местата на тимовите се изменети. Сепак, од можни 9 да се освојат само 2 бода, а претходно најблискиот конкурент ни беше 10/9 бода зад грбот ( зборам за Јуве ) а сега сеуште имаме супер предност од 7 бода е одлично за нас . . . . а и среќата сеуште не ни го свртела грбот . :smir:

Зашто го реков ова ? Едноставно е, кој од овие два тима сакавте да го искористи '' лошиот '' период на Интер (зборам за последните 3 утакмици), Јуве или Милан . :smir:

Мур треба да му даде шанса на Болцони ,копиљот бил многу амбициозен епа треба да искористи сега кога со Виеира ништо не праиме....(мислам дека против киево добро би му дошол)

Збогум за Адриано, Креспо, Круз и ...Мунтари?

Адриано после 8 години повеќе нема да биде службено поврзан со Интер затоа што е раскинат договорот, Адриано така сакаше и така бидна, а Интер до јуни 2010 од ваквиот расплет ќе заштеди околу 12 милиони евра, со што ќе може со овие средства да ги послужи за нови појачувања, највероватно негов наследник би бил Диего Милито. Со неговото доаѓање би заминале уште два аргентинци. Први на тапет се Хернан Креспо, кој сака уште пред крајот на сезоната сака да ја знае неговата иднина, а според досегашните збидувања скоро со сигурност е доаѓањето на Милито, а Креспо најблиску е до Рома. Исто така и за Круз нема место во плановите на Мурињо, а Круз како нова дестинација ги замислува Џенова или пак Монако.

За Креспо и Круз и очекувано беше дека ќе го напуштаат Интер, но изненадува изјавата на Мунтари кој можно е да се пресели во Премиер лигата кај Хари Реднап во Тотенхем, а да потсетиме дека Мунтари под договор со Интер е до 2012 година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom