Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре на Телма која ке ја даваат?
Фиорентина - Сиена мислам е на Телма. ИНтер сигурно не е. На ОБН ќе ја даваат. Така некој пиша неколку страни назад...

Еве и сигурно...
15:00 Серија А: Фиорентина - Сиена - фудбал 1-полувреме

А на ОБН
14:55 Serie A: Inter-Reggina / izravan prijenos

ANTI JUVEEEEEEEEEE

juve.jpg

Еве ги стартните 11 за дуелот со Реџина! Интересно, Мансини го ќе игра во стартните 11.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 19 Cambiasso, 39 Santon; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 45 Balotelli; 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.

Еве ги стартните 11 за дуелот со Реџина! Интересно, Мансини го ќе игра во стартните 11.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 19 Cambiasso, 39 Santon; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 45 Balotelli; 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
Охоо , 4-3-3 играме , или пак Масини како плеј или Балотели евентуално , ке биде ИНТЕРесно :smir:

уууу офанзивна тактика на морињо ваке офанзивно требаше да игра со манчестер

Охоо , 4-4-3 играме , или пак Масини како плеј или Балотели евентуално , ке биде ИНТЕРесно :smir:

Хехе 4-4-3 :)

Инаку мислам дека не треба баш сега да се калкулира со средниот ред, штознам Мансини е добар ама мене не ми е сигурен. Според составот што го постира Ибракадабра мислам дека треба вака да изиграме:

-----------------Цезар-----------------
----------------------------------------
Маикон-----Ривас-----Камби----Сантон
Занети---------Мунтари--------Мансини
---------------Станковиќ---------------
--------Генијалецот----Нигерот--------

Ибракадабра ќе биде истурен. Балотели и Мансини како крила.

Почекав да видам дал е офсајд, но не беше, Камби за 1-0, супер асистенција на Мансини ( мислам он беше ) .
Притисокот е сега намален, би требало полесно да се игра .

Леле таман идам од гласање, седнуам и Камбијасо ја тресе мрежата на противникот :tv:

Првично мислев дека е во офсајд ..ама сепак се работи за чист гол..барем да не ја тупат противниците...

Почекав да видам дал е офсајд, но не беше, Камби за 1-0, супер асистенција на Мансини ( мислам он беше ) .
Притисокот е сега намален, би требало полесно да се игра .

Станковиќ беше, да му ебам дрвото... :)
А видовте и вие, едниот помошник ко да е женско...

П.С. Пенал над Мансини...

Мансини владееш !!!! Уф каков играч сме чувале на клупа оваа сезона . Ибра од пенал за кој најзаслужен беше Мансини . 2-0, супер резултат .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom