Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
4ista pobeda!!samo strav mi e oti 5-6 godini gi tepame non stop na domashen pa da ne dojde krajot na taa serija.

Утре на мечот Фиорентина - Интер, ЗАНЕТИ ќе го израмни рекордот по број на настапи на Giacinto Facchetti, 634 во дресот на Интер:smir:

Утре? Ти да не се наоѓаш во Австралија? :smir:

Ќе сме го даделе Максвел во Милан! Мурињо претера со Сантон сезонава, Максвел не изигра толку очајно за да му падне минутажата до толку т.е. да игра 0 минути/утакмица :) Повеќе

А околу засилувањата, факт е дека треба да летаат многу од старите дртала. Ама Џенас искрено не го сакам, Дрогба исто! Напаѓач уопште не ни треба, освен ако се земе Агуеро кој може да игра и малку поназад. Диего или Рибери би биле совршен избор.
Ама приказната ми е некако Too Good To Be Truth...
П.С. Виеира да си оди, или уште шанси треба да му дадеме? Прогледавте или уште сте ЌОРИ?

И јас слушнав дека ке сме го даделе Максвел во Милан но кога станува збор за неговата игра јас се согласувам дека не е толку очаен во неговата игра.
Но една работа која не ми се допаѓа кај него е играта во одбраната.
Човекот просто не знае да игра во воздушни дуели,според мене тоа кај него недостасува, а кога сме веќе кај Сантон респект за него но навистина потпросечно одигра со манчестер така да една од грешките на мурињо е неговото играње, сепак Максвел има поголемо искуство кога станува збор за лигата на шампионите.
Мислам дека редно време е да настапи против Фиорентина бидејќи според мене треба да е неговиот ред кога станува збор за ротацијата.
А во врска со "стакленко" јас мислам дека треба да му се даде уште некоја шанса затоа што мунтари очајно игра и не е во посакуваната форма.

Мансини е спасот за левата страна само мурињо не сака да го пушти.

Максвел неможе да биде добар во воздушние дуели зошто е метро и желба за растење. Мислам дека по дуелот со Аталана, Максвел и Кордоба го јадеа стапот. Двајцата се ниски а во Аталанта сите волови и они беа кривците за поразот па Мурињо им удри казна.

Кордоба немаше да се врати во составот доколку немавме толку многу повредени играчи. Иако е подобар од Бурдисо, Ривас и Матераци иако е една глава понизок од нив.

Незнам зошто упороно го форсира Сантон, конечно најдовме лев бек, проблем што беше 10 години и сега пак правиме проблем. Па ако е за тоа и Занети може да одигра како лев бек, во одбрана ќе биде добар ама во напад тапа. Кога играме со Сантон мене ми делува исто како да играме со еден играч помалку. Нема никаква опасност по таа лева крилна позиција па кога ќе се додаде и играњето на Мунтари како лево крило, доволно е само противниците да се сконцентрираат на нашата десна страна и да не ни дозволат да напаѓаме посериозно. Ваквата тактика е многу лесна за спротиставување.

Не ве бива бе..
Нема да го стигнете Милан ни за 100 години,а па Манчестер апсолутно никогаш.
Имате најбеден тим у кој сите се цигани и титулите ви се поклонети пошо и онака никад немаше да ги освоите.
А оној Мурињо..ебате самобендисаното копиле со најужасна дефанзивна тактика,игра само да даде еден гол и се брани ко пичка..

:pipi:

Не ве бива бе..
Имате најбеден тим у кој сите се цигани и титулите ви се поклонети пошо и онака никад немаше да ги освоите.
А оној Мурињо..ебате самобендисаното копиле со најужасна дефанзивна тактика,игра само да даде еден гол и се брани ко пичка..

Мислам дека не доликува ваков речник за женско...или грешам?

Не ве бива бе..

MRSH od tuka.

Не ве бива бе..

А да ојш уште еднуш да свршиш на Кики Роналдо?

anceloti igra taka 1 gol i ajde emerson odma :pos2::pos2:

Магде е банирана од тема. Предупредување до неро-аѕурите - кој ќе одговори жестоко на провокација, без оглед шо е фан на интер, ќе биде баниран од оваа тема. Назад на муабетот.

Магде е банирана од тема. Предупредување до неро-аѕурите - кој ќе одговори жестоко на провокација, без оглед шо е фан на интер, ќе биде баниран од оваа тема. Назад на муабетот.

Ок, за да не се одговара жестоко на провокација мора да се натераат членовите да не провоцираат, односно да се натераат да ги читаат правилата за однесување во Фан Клубовите. Фан на Интер го брани својот тим, што е логично во свој фан клуб, затоа мислам ако фан на Интер добие бан од своја тема, тогаш провокаторот треба да добие бан од форум.

Знаеш јас што мислев.. обично во фан клубот доаѓа по еден провокатор, а на таа една провокација реагираат најмалку 5 членови на тој фан клуб.. значи ако дојдат 2-3 провокатори ние од фан клубов сите ќе бидеме банирани и тука ќе продолжат пристап да имаат само оние однадвор.. :uvo: ете ти формула како да го испразниш некој фан клуб.. ти само испровоцирај, администраторите ќе ја завршат работата..

Ок, за да не се одговара жестоко на провокација мора да се натераат членовите да не провоцираат, односно да се натераат да ги читаат правилата за однесување во Фан Клубовите. Фан на Интер го брани својот тим, што е логично во свој фан клуб, затоа мислам ако фан на Интер добие бан од своја тема, тогаш провокаторот треба да добие бан од форум.

И за тебе и за Ибракадабра - видовте дека Магде е банирана. Кој и да провоцира, пријавете го ако не е забележан, и тука ќе заврши приказната.
Нема потреба од теории на заговор, кога за нив нема место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom