Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа барем е со разлог..не уништија тој меч..
П.С ајде нели ќе правеше растур во Фан клуб Манчестер,те чекаме,ама никаде те нема

Оваа провокација е само за Ibracadabra,тоа не важи за ферските навивачи на Интер,кои ги почитувам..

Гледаш дека сеуште плачиш по судиите!
Гледаш дека врска немаш што зборуваш?
Зарем не дочита кога реков дека ако поминиме понатаму ќе дојдам во вашиот фан клуб?
Значи пак врска немаш од ништо..
И ти реков.. доста билдаш постови на нашиов фан клуб со некои глупави мислења..

П.С. Или ова е резултат на тоа што во темата Манчестер-Ливерпул никој 2 % не ве тркала вас од Манчестер и Ловерпул? Односно слабо се пишува таму?

Немам коментар, навистина... Што очекуваа тие, за една сезона се можно да се освои? Да се потсетиме, кога Мурињо отиде во Челзи, освои титули за клубот првпат по којзнае колку години, а во Интер дојде пред се да го брани приматот на најдобар клуб моментално во Италија... Тој барем засега тоа го прави успешно, а за лига на шампиони, па и со Челзи не успеа, па никому ништо... Ццц, италијански идиоти.

Ова што го направиле е без врска,а не ми се верува да е поголема група од 10 души како што викате,бидејќи знаат сите дека Мурињо не може да земе се уште од прва сезона на клупата на ИНТЕР,треба малку трпение,ке дојдат резултатите сами по себе.
Ова транспарентов ако не е од некои индијанци таму што се на трибина.

Гледаш дека сеуште плачиш по судиите!
Гледаш дека врска немаш што зборуваш?
Зарем не дочита кога реков дека ако поминиме понатаму ќе дојдам во вашиот фан клуб?
Значи пак врска немаш од ништо..
И ти реков.. доста билдаш постови на нашиов фан клуб со некои глупави мислења..

П.С. Или ова е резултат на тоа што во темата Манчестер-Ливерпул никој 2 % не ве тркала вас од Манчестер и Ловерпул? Односно слабо се пишува таму?

ДРУГАР НЕЛИ ГЛЕДАШ ДЕКА ПАТАТ ОД КОМПЛЕКСИ ОД МУРИЊО?????ОСТАЈ ГИ НЕКА КРШАТ ГЛАВА,НЕ ИМ СЕ ЗАМАРАЈ.

LanciaInterFC1.jpg

1. При резултат 1-0 за вас, Ибрахимович имаше пробив и се најде во сендвич од Фердинанд и О Ши, при што од овој вториот беше фаулиран на 17 метри, судијата стоеше на 3 метри од нив, не досуди ништо!
2. За вашите играчи да добијат жолт картон требаше да направат по 3 прекршоци (Руни и О Ши), а нашите добиваа веднаш картон.
3. Најди ми ти видео дека Самуел играше со рака, оти нити коментаторот на ХРТ нити пак ние го видовме тоа, топката го удри во телото додека лежеше. При вториот случај и да имало играње таа не се суди бидејки топката кон Кордоба беше упатена од далечина од само 1 метар, тоа беше ненамерна игра на повратна топка на 16 метра! А ненамерен пенал се суди само кога топката оди во правец на голот.. така да и тука нема пенал..
4. Ова е моето омилено.. двата тима направија по 3 замени, тоа ти се секоја замена по 30 секунди, односно 6 х 30 = 180 сек. Тоа ти се мали 3 минути најмалку продолжување, а главниот судија покажа на крајот 2 минути!!
5. Малку оф топик како што викаш ти.. во Лига на Шампиони трофеј добива само првото место, за второ и за 32 има по едно кило банани! Така да гледај да освоите оти ако не освоите пак ќе бидете исто како оние останати 31 екипа.

П.С.
:pusk:

1.Точно дека имаше мал контакт,ама тој намерно се бутна во Фердинанд и О'ши и се гледаше од авион дека незнаеше што со топката па падна како покосен
2.Тоа за жолтите картони не коментирам бидејќи судијата е доволно искусен за да процени кој играч треба а кој не треба да добие картон,а сигурно дека и не е битен фактор околу конечниот резултат
3.Ако најдам ќе ти покажам за Самуел..а за ова другото на Кордоба (мислам)-тоа колку е пенал,толку и не е...така да и да го свирнеше пенал судијата ќе си имаше чиста совест бидејќи јасно се гледа дека имаше контакт со рака
4.Точно дека можеби требаше да се продолжи за 1-2 минути,ама Интер за тоа време да не мислиш дека ќе постигнеа 2 гола?...колку е лошо за Интер,толку и за Манчестер..можеби и Манчестер ќе е постигнал уште некој гол
5.Значи тебе ти е исто кога Интер ќе отпадне во 1/8 финале или во 1/2 финале или финале :aplauz:

1.Точно дека имаше мал контакт,ама тој намерно се бутна во Фердинанд и О'ши и се гледаше од авион дека незнаеше што со топката па падна како покосен
2.Тоа за жолтите картони не коментирам бидејќи судијата е доволно искусен за да процени кој играч треба а кој не треба да добие картон,а сигурно дека и не е битен фактор околу конечниот резултат
3.Ако најдам ќе ти покажам за Самуел..а за ова другото на Кордоба (мислам)-тоа колку е пенал,толку и не е...така да и да го свирнеше пенал судијата ќе си имаше чиста совест бидејќи јасно се гледа дека имаше контакт со рака
4.Точно дека можеби требаше да се продолжи за 1-2 минути,ама Интер за тоа време да не мислиш дека ќе постигнеа 2 гола?...колку е лошо за Интер,толку и за Манчестер..можеби и Манчестер ќе е постигнал уште некој гол
5.Значи тебе ти е исто кога Интер ќе отпадне во 1/8 финале или во 1/2 финале или финале :aplauz:

Се бутнал намерно, не знаел што да прави со топката.. :tapp: ај прегледај го уште неколку пати па дојди пак пиши.. незнаел што да прави.. ќе излезеше очи во очи со голманот ваш.. после незнам што се прави.. изгледа и ти незнаеш..:tapp:
Јас не реков дека ќе изедначиме за тие 1-2 минути! Кажав најпрост пример дека судијата врска нема! Тоа е основно правило кое го знаат и малите деца.. секоја измена носи 30 секунди продолжение! Ќе постигнел Интер два гола.. :tapp:
И да исто ми е ако отпадниме во 1/8 финале, исто ми е ако биде како со Виљареал во 1/4 финале, исто ми е и со Милан во 1/2 финале.. Бидејќи лигата на шампиони дава трофеј само на 1 место ако не си знаел.. ајт сега таму.. на темата Манчестер-Ливерпул.. можите да си разговарате таму сами со себе.. не се замараме со вас..

Ај малку да одмориме од Лигата на шампионите, да ги смирими страстите.....ме привлече нешто сликава....вас како ви се чини

inter_4foto1.jpg

Фино му текна на Ајс, најпаметен испадна ебаве.

П.С. Оној најдоле десно не можам да го гледам, да можам cut на вратот би му дал...

И јас сум страстен навивач на Интер ама мислам дека како горната треба да се направи слика со играчи т.н. `ѕвезди` на кои и не им тргна баш најдобро во Интер....а друга слика со просечни нови млади играчи кои прават лом:wink:

Фино му текна на Ајс, најпаметен испадна ебаве.

П.С. Оној најдоле десно не можам да го гледам, да можам cut на вратот би му дал...
Тоа дека отиде у Милан да...али порано коа ептен бев мал навивав за интер и знам у нападот Виери Рекоба и Креспо ебаваа матер.

Нема везе тоа со Милан, човекот знаеше да промаши баш кога беше најпотребно. После промашениот пенал против Јуве во купот не можам да го смислам...

Се бутнал намерно, не знаел што да прави со топката.. :tapp: ај прегледај го уште неколку пати па дојди пак пиши.. незнаел што да прави.. ќе излезеше очи во очи со голманот ваш.. после незнам што се прави.. изгледа и ти незнаеш..:tapp:
Јас не реков дека ќе изедначиме за тие 1-2 минути! Кажав најпрост пример дека судијата врска нема! Тоа е основно правило кое го знаат и малите деца.. секоја измена носи 30 секунди продолжение! Ќе постигнел Интер два гола.. :tapp:
И да исто ми е ако отпадниме во 1/8 финале, исто ми е ако биде како со Виљареал во 1/4 финале, исто ми е и со Милан во 1/2 финале.. Бидејќи лигата на шампиони дава трофеј само на 1 место ако не си знаел.. ајт сега таму.. на темата Манчестер-Ливерпул.. можите да си разговарате таму сами со себе.. не се замараме со вас..

брат за тоа што не продолжи судијата повеке од 2 минути!
1.интер за тие 2 минути ке дадеше ли 2 гола?
2.на други натпреари на ваков резултат не ни даваат продолжени (на некои,не на сите)
3.не се пожали никој од играчите на интер или пак некој навивач освен ти за тие 2 минути!

Ало ... типот се ПРОБИВА во шеснаесетник и му улетуваат глупердите без грам мозок као РИО и Џон и судијата се праи ПЕКМЕЗ и не свири ништо ... Ебати судијата Џон О ши напраи 3 фаула у ПРВО полувреме од кои 2 беа доста ОПАСНИ и доби едно CALM DOWN од педерот ... затоа ми се СЕРЕ од тимови што стално имаат помош од судии и им прогледуваат низ рака
2.Тоа за жолтите картони не коментирам бидејќи судијата е доволно искусен за да процени кој играч треба а кој не треба да добие картон,а сигурно дека и не е битен фактор околу конечниот резултат... Што ке се случеше манчестер да беше во позиција на интер ? Ке плачевте ко педери не ?
3.Ако најдам ќе ти покажам за Самуел..а за ова другото на Кордоба (мислам)-тоа колку е пенал,толку и не е...така да и да го свирнеше пенал судијата ќе си имаше чиста совест бидејќи јасно се гледа дека имаше контакт со рака ... Кај го виде контактот со рака жити се ? Знаеш рака што е или ?
Да не почнавте и вие ко лузерине од Билан да се палите на 2ри,3ти,6ти места ? или титули од 80та нагоре ?? Се знае кој тим го величаат ... тој што ќе освои ЛШ,шампионска ... никој нема да збори .. АУУУУУ МИЛАН ЗВЕРОВИ 3то место во Италија или Ауууууууу Интер мајстори у 1/8 финале го сркнаа ... ме капираш или џабе пишувам ?
И доста провоцирате .... (генерално)

Ај малку да одмориме од Лигата на шампионите, да ги смирими страстите.....ме привлече нешто сликава....вас како ви се чини

inter_4foto1.jpg
Третиов мој омилен , нема да заигра уште еднаш во Интер таков фудбалер ..

Recoba i Vieri најомилениот тандем на сите времиња.
мислам и дека статистички заедно се втори во калчото по заеднички постигнати голови.

Кварезма за Карваљо... Или пак Кварезма за Бруно Алвес од Порто! Повеќе

На Мурињо му требале 100 милиони евра за да го направи составот по свој терк. Заинтересиран е за Видиќ, Џенас, Дрогба, Оби Микел, Диаби... Повеќе

Летово за очекување е да си заминат Хименез, Матераци, Виеира, Круз, Креспо, Фиго, Мансини, Кварезма...

Не читам никаде Агуеро, Диего, Рибери... т.е. не наоѓам плејмејкер у листава... Очигледно Агуеро е желба на Морати, не на Мурињо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom