Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
респект за сите тројца освен за да грдата свиња роналдо , нека гори во пеколот.

иначе за засилувањата заеби агуеро , ако сакаме лш тогаш дрогба или ето.

се е тоа шпекулации.
мурињо вака мурињо нака, накрај се знае дека ке се земат 2-3 само колку за промена на старците.

чекич ти оцигледно не си го гледал роналдо како играше кога настапуваше во интер.
И покрај тоа што е дебел покажи малку респект затоа што човекот беше еден од најдобрите напаѓачи во светот.
И ти да начукаш толку години и после толку повреди ке бидел подебел од него два пати,затоа пази што зборуваш.
А ако сакаме да освоиме лига на шампиони ке треба да мењаме половина состав ако сакаме да парираме на манчестер или не знам кој друг.
Што значи во аут според мене на трансфер листа(матераци,бурдисо,виера,станкович,хименес,креспо,круз)
А играчи кои треба да ги донесеме се (агер или карвањо,диего или хамсик,агуеро или рибери) според мене двајца да донесеме би било една револуција во играта на интер

Ќе сме го даделе Максвел во Милан! Мурињо претера со Сантон сезонава, Максвел не изигра толку очајно за да му падне минутажата до толку т.е. да игра 0 минути/утакмица :) Повеќе

А околу засилувањата, факт е дека треба да летаат многу од старите дртала. Ама Џенас искрено не го сакам, Дрогба исто! Напаѓач уопште не ни треба, освен ако се земе Агуеро кој може да игра и малку поназад. Диего или Рибери би биле совршен избор.
Ама приказната ми е некако Too Good To Be Truth...
П.С. Виеира да си оди, или уште шанси треба да му дадеме? Прогледавте или уште сте ЌОРИ?

abe ne ni treba drogba.ni treba nekoja zverka na sredinata i eden odbraneben.a mozi i essien i lampard da gi zemime vo paket samo toa malo morgen.:toe:

Мислам дека прекрасно одигравме против класа тим како манчестер...Подобро ке изигравме да беше ставен Адриано уште на почетокот...но тоа е тоа...повеке срека наредната година...
Мурињо прави некои посебни срања но сепак, добро му одат во Сериа А...но не против МАН.

Се надевам дека ке имаме и повеке срека во ждрепките , бидејки оваа очигледно не бевме созреани за против Ман.

Поздрав

чекич ти оцигледно не си го гледал роналдо како играше кога настапуваше во интер.
И покрај тоа што е дебел покажи малку респект затоа што човекот беше еден од најдобрите напаѓачи во светот.
И ти да начукаш толку години и после толку повреди ке бидел подебел од него два пати,затоа пази што зборуваш.
А ако сакаме да освоиме лига на шампиони ке треба да мењаме половина состав ако сакаме да парираме на манчестер или не знам кој друг.
Што значи во аут според мене на трансфер листа(матераци,бурдисо,виера,станкович,хименес,креспо,круз)
А играчи кои треба да ги донесеме се (агер или карвањо,диего или хамсик,агуеро или рибери) според мене двајца да донесеме би било една револуција во играта на интер

ја кога ќе начукам толку години и толку повреди некои работи ќе ми станат јасни и нема да му го свртам грбот на клуб кој цели две години додека не сум играл биле на моја страна , ме подржувале . особено не после 5 мај 2002 кога се се распадна а од мене како најдобар играч се очекува да бидам лидер на тимот. и да сигурно нема да отидам во градскиот ривал и да се фалам како сме биле најдобри и да ги навредувам фановите на интер.
и не ме убедувај мое мислење никогаш нема да имам почит за овој човек. и што ако бил еден од најдобрите играчи кој играле во интер ? тука биле баџо , матеус , бобо виери , ернан креспо , роберто карлос , иван заморано , златан ибрахимович .......

Ако не го сака негово право си е што сте се запнале сега за Роналдо.. Мене омилен ми е Златко, ама мислам дека напаѓач како Роналдо јас нема да видам уште еднаш.. Има на фудбал менаџер една карактеристика со која се опишуваат напаѓачите, а на Роналдо дефинитивно му прилега онаа за Клиникал Страјкер. Страшен беше.. го гледав некни како игра за Коринтианс, на два натпревари има 2 гола, дебел е да, одвај се движи.. ама неговиот шут сеуште го служи.. погоди пречка од 30 метра.. страшен беше.. нема што..

Рече Ibrakadabra, ке речам и јас, too good to be true ако се донесе некој креативец и ако заминаат пачаврите кои сеуште ги држиме. Утре чекам победа со висок релузтат, Manchester woke the beast inside us :), кога сме кај ѓаволите, искрено сакав да тепаат денеска, оти спортски не тепаја, што не беше случај со ливерпул. Ако веке сонуваме за трансфери, Шнајдер, Иниеста, Xavi. Двајца од овие ако би дошле кај нас, нема тим кој ке не тепа. А да, и еден централен дефанзивец очајно ни треба.

Неофицијален трансфер план на Интер

Според бугарскиот фан клуб на Интер, политиката на клубот во однос на трансферите би се состоела во следното:

Играчи кои ќе си заминат без пари:
- Ернан Креспо
- Хулио Круз
- Луис Фиго
- Патрик Виеира

Играчи кои ќе бидат ставени на трансфер листа:
- Амантино Манчини
- Рикардо Кваресма
- Нелсон Ривас
- Николас Бурдисо
- Виктор Обиња
- Давид Суазо
- Луис Хименез

Играчи кои сигурно ќе останат:
- Жулио Цезар
- Франческо Толдо
- Маикон
- Естебан Камбиасо
- Хавиер Занети
- Златан Ибрахимович
- Адриано
- Балотели
- Кристијан Чиву
- Валтер Самуел
- Давиде Сантон
- Дејан Станкович
- Мунтари

Сами ќе решат дали ќе останат:
- Марко Матераци
- Иван Кордоба

Трансферна цел ова лето:
- Диего
- Дрогба
- Тиаго Мота
- Кјаер
- Д'Агостино
- Д. Милито
- Паломбо
- Радои
- Хамшик
- Бабани - Модена

Мурињо: "За Историско Скудето"

После тренингот со својот тим пред натпреварот со Фиорентина, Жозе Мурињо имаше интервју со новинарите, на кое рече: "Фиорентина игра доста добро. Тие се во трка за место во Лигата на Шампионите бидејќи се доста добар тим, со добра огранизација и добар тренер. Мислам дека ова е одличен меч за нас. Јас ќе продолжам да тврдам дека сум задоволен од тимот и прикажаното на Олд Трафорд. Што се однесува до тоа што го пишуваат весниците, едноставно мора да разберите дека Мурињо со своите изјави продава доста весници. Нема да ги коментирам сите работи кои се напишани за да се зголеми нивната популарност. Како и да е, ние сега треба да го освоиме шампионатот. Мора да го освоиме ова историско скудето со кое Интер ќе се изедначи со Милан по бројот на освоените скудета. Исто така мислам и на иднината. Учам, пишувам, го спремам мојот извештај за клубот, тоа е нешто кое го започнав одамна. Потоа ќе го претставам пред Морати, Бранка и Ориали. Тоа ќе биде заеднички проект, проект на Интер. Тренерот може да изгуби се, само не професионалното достоинство. Јас нема да го изгубам моето. Два збора се доволни паметен човек да разбере. Јас ви кажав девет! На вас е редот.. "

малце да се насмееме.
f_Peintm_73af183.png

Море, а зотшо бараш хомосексуалци? :) Муахахахаха!!

Не бил тој, Џену Грл барала хомосексуалци :)

Утре на мечот Фиорентина - Интер, ЗАНЕТИ ќе го израмни рекордот по број на настапи на Giacinto Facchetti, 634 во дресот на Интер:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom