Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој од поупатените да го прокоментира текстов...Ме интересира дали некој е запознат со детали околу договорт што Мурињо го има со Интер...и колку има вистина во текстот....

Ќе се молат сите неутрални фанови кои пишуваат на фан клубов да не замараат премногу со информации за трансфери и договори во пресрет на натпреварот вечер! Благодариме! :smir:

Ќе се молат сите неутрални фанови кои пишуваат на фан клубов да не замараат премногу со информации за трансфери и договори во пресрет на натпреварот вечер! Благодариме! :smir:
Markus е фан на Интер, а и на темиве може да се пишува било што во врска со Интер, се знае со кои работи не треба да се замара и трола на истите .

Какви се тие неутрални фанови?
....а муабетот за трансферот има секаква врска со вечерашниот натпревар(на психолошки план)....

Какви се тие неутрални фанови?
....а муабетот за трансферот има секаква врска со вечерашниот натпревар(на психолошки план)....

Муабетот за трансферот е чиста шпекулација која беше пласирана во весниците мислам пред 3-4 дена! Ако почнам јас овде да ги постирам сите такви цел ден нема да завршиме со објаснување! И наместо да зборуваме на тема состав за вечер, ние ќе зборуваме за договорот на Мурињо, Адриано на позајмица во Сао Паоло, Балотели суспендиран, Камбиасо како централен дефанзивец.. и тако даље!

Муабетот за трансферот е чиста шпекулација која беше пласирана во весниците мислам пред 3-4 дена! Ако почнам јас овде да ги постирам сите такви цел ден нема да завршиме со објаснување! И наместо да зборуваме на тема состав за вечер, ние ќе зборуваме за договорот на Мурињо, Адриано на позајмица во Сао Паоло, Балотели суспендиран, Камбиасо како централен дефанзивец.. и тако даље!
Диши..не се нервирај...не си единствениот што го чека натпреварот со нетрпение...

Диши..не се нервирај...не си единствениот што го чека натпреварот со нетрпение...

Има разлика меѓу мене и останатите Интеристи.. сите го чекаат почетокот, јас го чекам крајот на натпреварот..
Ако победиме ќе направам р'шум на фан клуб Манчестер!
Ако изгубиме ќе пцујам по се што се движи наоколу на форумов!
Има разлика..
ganster01.gif

Извинете шо замарам, али изглеа ДО ТОЛКУ не го знам италијанскиов јазик, пошо на gazzetta.it ко да прочитав и разбрав дека е повреден Самуел... Damn it, мора да го научам јазиков веќе еднаш:)

Ибра и Мурињо може да заминат во Реал...

Мислам дека им се досади да пишат за играчи кои доаѓаат, па почнаа нашите да ги продаваат :)

Но тоа што е поважно...
Вечерва не очекува многу тешко гостување на Одл Трафорд. Се надевам на едно добро издание на Интер и одиме во наредната фаза!

Ако победиме ќе направам р'шум на фан клуб Манчестер!
Ако изгубиме ќе пцујам по се што се движи наоколу на форумов!

А ако направиш било што од ова шо рече дека ќе напрајш, јас ти ветувам дека ќе одмориш од форум, експресно.

А ако направиш било што од ова шо рече дека ќе напрајш, јас ти ветувам дека ќе одмориш од форум, експресно.

Ова е закана? Нели е ова демократија, слобода на говорот, право на избор на начин на изразување? :smir:

П.С. :oeoeoe:

Teпаме вечер нема назад!!! Поздрав момци Интернисти од Велес!!! FORZA INTER!!:helou:

Ова е закана? Нели е ова демократија, слобода на говорот, право на начин на изразување? :smir:

П.С. :oeoeoe:

Со 24 години, би требало да знаеш дека секој има право на слободно изразување и творење, доколку не му смета на другиот и не ги крши законите (во случајов правилата)

Значи ако видам провокации на туѓ фан клуб, или пцовки кон членови, си свршил работа. :)

Продолжете со дискусија за Интер.

Ако отиде Златан од шампионски тим во тим кој што го срка 4 - 0 од просечна екипа како Ливерпул (без навреда) благодарение на нивниот голман кој што спаси 5-6 100% шанси ... Алал да му е ...

За вечерашниот меч јас мислам дека мур ќе настапи со 4-3-3 формација со ибра балотели и мансини како навална линија а во средина МОРА да го стави Виериа ... МОРА ... Типот стално играл добро против манчестер .... И Камбиасо,Мунтари и Занети...

Не коментирам за последната четворка зашто ни на крај памет не знам со што ќе излезе мур ... од тие сигурен ми е само Маикон -.- и сантон ми иде некако ...
Се надевам на победа !!!!!1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom