Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Официјални состави за вечерва

Манчестер: В.Д.Сар, О Ши, Фердинанд, Видич, Евра, Гигс, Карик, Сколс, Роналдо, Руни, Бербатов.

Интер: Цезар, Маикон, Кордоба, Самуел, Сантон, Занети, Камбиасо, Виеира, Станкович, Балотели, Ибрахимович.

П.С. Температурата во Манчестер е 11 степени, влажноста 79 %! Можно е да заврне вечерва..

Друже , ова е од интер.ит па незнам сега ако смени во последен момент нешто , ни треба искуството на Виеира верувај :smir:
Се израдував за Марио , ке внеси брзина и динамичност во нападот , уште 1 саат ...

Ок, кога ќе му го покажат црвениот на Виеира види си ја фацата у огледало те молам :) :) :) Нема изиграно вкупно 120 минути сезонава, не па да игра у 1/4 финале со Манчестер... Значи чоеков е без мозок, од инат може да направи 2 жути за 3 минути. Што ќе изгуби?! Со Сампдорија го глеаше како играше!? Епа не го глеав ни јас, пошо не се виде! Освен што им поклони гол се разбира... Кажав и претходно, освен нервозата све друго си отиде од него. Сеа ќе треба Камбијасо и Занети и за него да трчаат...
Ај ќе го видиме искуството кое го спомињаш... :)
Марио е у форма, можеби најдобра во моментов кај нас.
Се надевам Маикон ќе игра доста подобро него на првиот натпревар...

Litajko и Ливерпул фан се банирани по 7 дена од форум заради тролување, меѓусебно и етничко навредување, провоцирање и какање.

Продолжете со дискусија.

Litajko и Ливерпул фан се банирани по 7 дена од форум заради тролување, меѓусебно и етничко навредување, провоцирање и какање.

Продолжете со дискусија.

Thank You! :)
А баш прееска ќе те критикував за муабетот со IbraCadabra... Башка мислев за Ман Утд си, ама за Челзи си бил :)

Го чувате Кварезма вие бе? Само ако ни го РАСИПЕТЕ... ЛОЛ

Ферски, ферски...

И јас мислам е попаметно да игра Виера, отколку Мунтари. Треба искуство за вакви утакмици, најдобро го видовме ние вчера тоа.

Ок, кога ќе му го покажат црвениот на Виеира види си ја фацата у огледало те молам :) :) :) Нема изиграно вкупно 120 минути сезонава, не па да игра у 1/4 финале со Манчестер... Значи чоеков е без мозок, од инат може да направи 2 жути за 3 минути. Што ќе изгуби?! Со Сампдорија го глеаше како играше!? Епа не го глеав ни јас, пошо не се виде! Освен што им поклони гол се разбира... Кажав и претходно, освен нервозата све друго си отиде од него. Сеа ќе треба Камбијасо и Занети и за него да трчаат...
Ај ќе го видиме искуството кое го спомињаш... :)
Марио е у форма, можеби најдобра во моментов кај нас.
Се надевам Маикон ќе игра доста подобро него на првиот натпревар...
Хаха не коби сеа каков црвен уба работа , точно дека нема изиграно , точно е дека им подари гол , ама нешо убо ми оди за човеков, има многу утакмици во ЛШ зад него.
Исто и јас очекувам од Маикон пробиви десно и нафрлени топки.

Благодарност до Фантом за средувањето на темава :smir:

Ете ви го балотели во игра.. некои го баравте некои не.. кажав јас.. доста добро ќе ни дојдат неговите центар шутеви.. ете го и Виеира во игра.. некои го мразите.. некои не.. останува да видиме.. вечерва сме 2 на 2 со напаѓачите на Манчестер, 4 на 4 со нивната средина, и 4 на 4 во одбраните. Тие се во најдобриот состав, исто така и ние.. само нашата клупа во однос на одбраната е потенка.. подобриот оди понатаму..

Manchester United: 1 Van der Sar; 22 O'Shea, 5 Ferdinand, 15 Vidic, 3 Evra; 7 Ronaldo, 16 Carrick, 18 Scholes, 11 Giggs; 10 Rooney; 9 Berbatov.

Subs: 12 Foster, 8 Anderson, 13 Park, 23 Evans, 24 Fletcher, 28 Gibson, 32 Tevez.
Coach: Sir Alex Ferguson.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 14 Vieira, 19 Cambiasso; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.

Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 20 Muntari, 24 Rivas.
Coach: José Mourinho.

---------------------Цезар-----------------------
Маикон---Кордоба---Самуел-----Сантон

Занети-----------Виеира---------Камбиасо
---------------Станковиќ----------------------

--------Ибрахимовиќ-----Балотели---------

Ке има рокади , Камбиасо - Виеира ..

Со срека дечки !!

Форца Интер !!!
Жими најмило знаев дека точно оваа формација ќе ја извај!!!И ова според мене е најдобрата формација што можи да не однеси во четврт финале.НЕДАЈ ГОСПОД ако примиме гол,се вади виера,се клава адриано,Балотели оди крило,и почнуваме со напад.А од старт,мислам дека ке му ја препуштиме средината,а Виера Занети и Камби ќе имаат улога да сечат топки и да прават контри.Добро е што игра Виера,оти за разлика од Мунтари е далеку поголем техничар,што значи далеку повеќе функционални топки до Деки Ибра и Марио.
Уф лујџеееее,само мене ми е вака или и вас ви се превртува нешто во стомако???Ако ви се верува на секоја минута гледам во саатов.Ко че почни утакмицата,гарант тахихардии че имам.Иначе ме викаја собрани во кафич да ја гледаме,ама не:nenene::nenene:,сакам комплетна приватност,кај што ке можам слободно да си плачам(од жал или среќа),да карам да врнам,да плукам,да скокам,да кршам,и такви мити работи....уфффф....фо пишувам постов така поголем,да ми помини времево побрзо,и не знам оти,ама на секоја минута гледам во саатов,више пукнаФФФФФ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Со сТрејча нека ни е:smir::smir::smir:

Ај нека ни е со среќа. :salut:

Да не искочи со Виеира ко со Ривас... Се надевам Мурињо ќе има среќа и овојпат и навреме ќе ја поправи грешката! Не го сакам, јбг :)
Ајде дечки се читаме после утакмица...

Се надевам во ПОЗИТИВНА атмосфера!

НЕ вервам дека го пишам ова ама со среќа вечер и тепајте ги Манчестер :smir:
Докажете дека Италијанското првенство е подобро

Интер денес:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 39 Santon; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.

Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 20 Muntari, 24 Rivas.

Coach: José Mourinho.

Еве со која формација мислам дека треба да му се спротиставиме на Манчестер вечева:

-----------------Цезар-----------------
----------------------------------------
Маикон----Самуел---Кордоба----Сантон
-Занети-------Камбијасо---------Виера-
--------------Станковиќ----------------
-------Ибрахимовиќ---Балотели---------

Составот очекуван во одбрана и во средина со мала измена, помеѓу Мунтари/Виера најмногу се двоумам. Виера од една страна го има искуството, и има играно многупати против Манчестер во дресот на Арсенал, и ја познава играта во премиер лигата, но секако го знаеме сите Виера, може да направи некоја беља на терен и лесно да се испровоцира и да добие некој непожелен за нас картон. Од друга страна Мунтари е ѕвер и игра пожртвувано, но и многу ризично, а последно време многу игра слабо во нападот, така да оставам ова на Мурињо :)
Нападот се знае генијалецот Ибра и Супер Марио, велам Марио пред Адри поради фактот дека ние нема многу да напаѓаме и ќе играме повеќе со контри и полуконтри, а во ова Марио знае да биде многу опасен, и велам Марио наместо Адри поради фактот дека Адри не игра добро последниве утакмици и промаши важни зицери во првиот натпревар на Меаца и против Милан.

Верувам дека може да одиме понатаму поради нашиот фантастичен тренер, поради играчот за победи Ибра, поради незапирливите Камби и Занети, поради најдобриот бек во светот, поради одличната одбрана и поради одличниот голман. Очекувам пласман во 1/4 финале, со Господ напред Интеристи !!!

ФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!!

Веќе почнаа рацете да ми се тресат. Со среќа и FORZA INTER!

Ајмо !!!!!!!!!!! МОРА ДА ПОМИНЕМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pazza Inter amalaaaaaaaaa:pipi::pipi:

Се гледаме после утакмицава....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom