Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чудете се вие после зошто оној Carlo Garganese што пишува колумни на Гоал скоро секогаш пишува нешто против Интер, не критикува нас..
Па тој да ти бил голем фан на Јувентус изгледа..
Еве денес напишал колумна "Подобриот од Јувентус и Челзи отпадна!"

:tapp:

Дефинитивна постава за вечер (според мене, и сум 100% сигурен)

------Инглезијас----------
Мајкон---Кордоба---Самуел---Сантон
Занети-----Камбијасо-----Мунтари
---Балотели----------Дејо
------------Ибра----------

Се што сонуваш обратно излегува, озбилно:toe:
Било да е фудбал, било ракомет, кошарка, одбојка...............

Да, али ја сонував дека сне изгубиле 2:0 и по твојата логика дека соновите одат обратно заклучив дека ќе победиме. А Ибра беше у црвен дрес коа даде гол, затоа заклучив дека ќе даде гол.

Форца Интер!!!

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-rummenigge-inter-will-beat-manchester-united
зирнете!!

Дефинитивна постава за вечер (според мене, и сум 100% сигурен)

------Инглезијас----------
Мајкон---Кордоба---Самуел---Сантон
Занети-----Камбијасо-----Мунтари
---Балотели----------Дејо
------------Ибра----------

Сеуште стојам на мислењето дека Манчини е подобро да игра на местото на Балотели. Овај Балотели не дека не е добар, ама многу ми се понаша како некоја ѕвезда, а на овој натпревар такви работи не се потребни.

Сеуште стојам на мислењето дека Манчини е подобро да игра на местото на Балотели. Овај Балотели не дека не е добар, ама многу ми се понаша како некоја ѕвезда, а на овој натпревар такви работи не се потребни.

Ќе видиме, и ја сум за Мансини и ако затреба Марио и Адриано, ама мислам дека ке иде со Балотели, така да ќе видиме што ке биде. А дека ке игра со еден класичен шпиц, побајаги сум сигурен :)

jas mislam deka trojca vo shpicot ke stavi :)

Што добиваме со Балотели - добиваме енергичност, сила, можно е да падне психички после некој старт, па да направи некоја глупост од типот на црвен картон, но она најважното - добиваме играч кој одлично знае да нафрла по прекини, таков во тимот немаме освен него..

Што добиваме со Манчини - добиваме брзина, непредвидливост и она најважното кај него тоа е тимската игра, овој фудбалер не е од типот на Балотели по секоја цена да се истакне самиот себе..

Што добиваме со Виеира - искуство, сила во средниот ред, добар е при прекини во удари со глава, како во напад исто така и во одбраната, но она најважното - Златан е сам во нападот, нема кој да му помага, би им било полесно на одбранбените на Манчестер, но потешко во огранизацијата на нападот. (Виеира на местото на напаѓач, не на местото на Мунтари)

Што ќе извади од ова Мурињо останува да видиме.. едноставно како се наближува натпреваров се поубеден сум дека Адриано нема да игра во првите 11.

Ќе видиме, и ја сум за Мансини и ако затреба Марио и Адриано, ама мислам дека ке иде со Балотели, така да ќе видиме што ке биде. А дека ке игра со еден класичен шпиц, побајаги сум сигурен :)

Да да и ја мислам дека е подобро Масини да игра али би сакал и Адриано да го видам од стартот.

Цезар

Мајкон-------Кордоба------Самуел-------Сантон

Занети------Кабијасо-----Мунтари/Станкович

Мансини----------------------------------Адриано
Ибрахимович

Што добиваме со Балотели - добиваме енергичност, сила, можно е да падне психички после некој старт, па да направи некоја глупост од типот на црвен картон, но она најважното - добиваме играч кој одлично знае да нафрла по прекини, таков во тимот немаме освен него..

Што добиваме со Манчини - добиваме брзина, непредвидливост и она најважното кај него тоа е тимската игра, овој фудбалер не е од типот на Балотели по секоја цена да се истакне самиот себе..

Што добиваме со Виеира - искуство, сила во средниот ред, добар е при прекини во удари со глава, како во напад исто така и во одбраната, но она најважното - Златан е сам во нападот, нема кој да му помага, би им било полесно на одбранбените на Манчестер, но потешко во огранизацијата на нападот. (Виеира на местото на напаѓач, не на местото на Мунтари)

Што ќе извади од ова Мурињо останува да видиме.. едноставно како се наближува натпреваров се поубеден сум дека Адриано нема да игра во првите 11.

Кога е Мурињо во прашање баш она за кое си сигурен дека нема да биде е најлогично. Барем според мене.

Добри дискусии пред натпреваро,и стварно мислам дека ќе биде натпревар за уживање па подобриот нека победи.:helou:

Мурињо бега од Интер и оди во - Реал!

Жозе Мурињо не се чувствува добро во Италија, постојано влегува од скандал во скандал и најверојатно ќе го напушти Интер на крајот од оваа сезона, тврди менаџерот на Златан Ибрахимовиќ, Мино Раиола.
“Сигурен сум дека Мурињо во моментов прави се што е можно за да замине во Реал Мадрид. Тој е под голем притисок затоа што не смее да ги повтори неуспесите од трансферите од минатата година. Тогаш потроши 45 милиони евра за фудбалери како Рикардо Кварезма од Порто и Мансини од Рома, а сега победува благодарение на фудбалерите кои му останаа во наследство од Манчини. Што направи тој за Интер досега? Само го откри Максвел и го направи еден од најдобрите бекови во светот иако тој и претходно играше одлично. Ако го извадеше Ибрахимовиќ од стартниот тим досега ќе добиеше отказ“, смета Раиола.

Реал Мадрид во моментов е предводен од Хуанде Рамос, но тој има договор со шпанскиот првак до крајот на оваа сезона и потоа е многу веројатно дека ќе дојде до смена на оваа позиција. Рамос успеа да ги консолидира редовите, но доживеа дебакл во Лигата на шампионите и се уште е далеку од Барселона во борбата за шампионската титула затоа што заостанува шест бода. Тоа е единствениот трофеј што Реал може да го освои сезонава и ако Рамос потфрли, сигурно ќе добие отказ, а знаејќи дека Флорентино Перез најверојатно ќе стане претседател, многу е веројатно дека на клупата ќе седне Мурињо. Можно е заедно со претседателот во Реал да се пресели и Ибрахимовиќ за кого, тврди Раиола, се заинтересирани и “кралскиот клуб“ и најголемиот ривал Барселона.

Извор: PENAL.COM.MK

Некој од поупатените да го прокоментира текстов...Ме интересира дали некој е запознат со детали околу договорт што Мурињо го има со Интер...и колку има вистина во текстот....

Некој од поупатените да го прокоментира текстов...Ме интересира дали некој е запознат со детали околу договорт што Мурињо го има со Интер...и колку има вистина во текстот....

Друже ја колку што знам Мурињо има тригодишен договор со Интер. А типот само си збори ( агентот на Ибра ) пробува да изврши некаков притисок само за да земе добра сума од евентуален трансфер на Златан во Реал.

Никој незнае што си има испланирано Мурињо. Ако сака да си замине слободно бујрум вратите се отворени, Интер постоел(читај освојувал титули) пред него, ќе постои со него и ќе постои после него.

Само овој агентот на Ибра е швркнат. Човек треба да го стрела. Прав преварант е тој бе, се да му ебам.

Сега пред дуелот со Манчестер ми збори за тоа како Ибра ако сакал ќе замине, како односите со Мурињо не му се добри и како Жозе ќе одел во Реал.

Крвта да му ја ебам преварантска, исто како кога во јануари у 11 и 30 навечер вика Матиони е играч на Јуве и оп утре дента го шитна на Милан.

Да ви кажам и нас ни одговара да го елиминирате Манчестер.Вие најдобро знаете па затоа ке ве прашам колку ви се реално шансите вечер да го акнете Манчестер на Олд Трафорд?Мислам дека Мурињо гори од желба да го порази Фергусон и тоа со 3 различни клуба,што е навистина феноменален подвиг,сооглед на тоа дека знаеме кое име е Фергусон во светскиот фудбал.
Се на се со среќа вечер,па би сакал да се видиме во финалето!!!

Незнам чие мислење е порелевантно, она на Ибра, или ова на неговиот агент . Мене поважни ми се зборовите на Ибра во врска со Мурињо, а истиот во многу наврати сезонава збореше само со позитивен тон за својот тренер, а во последната негова изјава во врска со Мур, најави дека ке останат во Интер долго време . Единственото нешто со кое се согласувам од оваа изјава е она што беше кажано за Максвел, т.е., треба повеќе да се преферира овој играч, а не Сантон за левата бековска позиција . :toe:

Додека пак Мурињо, самиот најави дека со Интер има три годишен договор и има намера истиот да го исполни, така да само Морати го има клучниот збор за заминувањето на Мурињо во тие 3 години . Пред некој ден Мур за својата иднина во Интер кажа, тука ке бидам 3, а можеби и 5,10, 20 години . . . . којзнае :) .

Да ви кажам и нас ни одговара да го елиминирате Манчестер.Вие најдобро знаете па затоа ке ве прашам колку ви се реално шансите вечер да го акнете Манчестер на Олд Трафорд?Мислам дека Мурињо гори од желба да го порази Фергусон и тоа со 3 различни клуба,што е навистина феноменален подвиг,сооглед на тоа дека знаеме кое име е Фергусон во светскиот фудбал.
Се на се со среќа вечер,па би сакал да се видиме во финалето!!!

Реално имаме добри шанси. Резултатот од Милано колку толку ни одговара притисокот е на страна на Манчестер тие треба да напаѓаат, а ако го земеш во предвид скорот на Мурињо против Фергусон се на се мислам дека имаме доста добри шанси вечерва. Само тимот да игра во добро светло како што знаат!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom