Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што бе со слаб состав, овие што играа за Интер вредат 10 пати повеќе од цела Сампдорија! За плати да не збориме...
Еве ви го Виеира на сите што го сакавте... трупче невидено!
Обина добар процент на центаршутеви имаше, 3/3... у ГОЛ АУТ!
Мансини дрво себично...
Адриано освен буткање друго тешко...
Креспо има осет за гол, јако ја мавна онаа со глава, иако се врати 2 чекори наназад.
Занети лош денес!

Ривас, Виеира, Мунтари, Станковиќ, Мансини, Бурдисо... све ова да се запали треба!

Сеа ве интересира што ќе каже Мурињо нели?? Ај дркајте пак на некоја негова паметна изјава по овој срамен пораз! Тотално надигран, треба да честита и да се сконцентрира на играта отколку на тоа што ќе изјави за новинарите!
Истово го чека и за една недела во Манчестер... Па после ќе пробува да ги мотивира играчите за да немаат проблеми у калчо лигата...
Некако веќе видена ми е ситуацијава... Се надевам нема да се оствари!

:pos: :pos: Епа што зборувам јас, слаб состав мислев на тие болдираните.

Многу ме потсеќаш на Думан, сите постови се напишани врз основа на моментално расположение, а тоа не чини, пред се за самодовербата на навивачите тука. Полека, смирисе и верувај во тимот и тренерот, таман работа сите вака да размислуваа после слабо одигран натпревар. Излеговме со тотално деформиран состав, слично како со Рома, и тоа тебе ти дава впечаток дека Манчестер ќе ни го стори истото, само една слаба изиграна утакмица ?

П.С. Леле овој РедДевил, абе има некој игла? 3 пати истото го пишува иако никој не му обрнува внимание пак истото, аман го кажа твоето мислење и аман веќе.

Duman владее....... NOT. Прв е да досаѓа кога тепа Интер а кога губи критикува како дете од 14 години.

Мурињо до даска е изнервиран...:vozbud::vozbud:
А Касано уште толку го накурчи...:icon_lol:
Го понижија едноставно чоекот.

Ривас - 2 пати по ред го гледам, тежок киксер е човекот(бетер од Каладзе е).

Второ полувреме Сампдорија изигра тактички мудро + и со играч помалку. Задржаваа време и истрчаа во исто темпо 90 мин.
Имавте шанси, требаше да дадете барем еден гол и ќе имавте реални шанси за понатаму ама Кастелаци :zver:

Сега возвратниот дуел е во април мислам, и не треба да примите гол а да дадете 3 или 4.:)

П.С Ако некој го гледаше интервјуто после натпреварот со Мурињо, ме интересира за што го прашаа кога одби да одговори и си замина правец во соблекувална. ?

Второ полувреме Сампдорија изигра тактички мудро + и со играч помалку. Задржаваа време и истрчаа во исто темпо 90 мин.
Имавте шанси, требаше да дадете барем еден гол и ќе имавте реални шанси за понатаму ама Кастелаци :zver:

Сега возвратниот дуел е во април мислам, и не треба да примите гол а да дадете 3 или 4.:)

П.С Ако некој го гледаше интервјуто после натпреварот со Мурињо, ме интересира за што го прашаа кога одби да одговори и си замина правец во соблекувална. ?

Кои црни шанси ги виде ти бе ? Освен таа на Адриано и таа на Креспо ? Ја друго не видов ...... нешто што го рачунам за ШАНСА.

:pos: :pos: Епа што зборувам јас, слаб состав мислев на тие болдираните.

Многу ме потсеќаш на Думан, сите постови се напишани врз основа на моментално расположение, а тоа не чини, пред се за самодовербата на навивачите тука. Полека, смирисе и верувај во тимот и тренерот, таман работа сите вака да размислуваа после слабо одигран натпревар. Излеговме со тотално деформиран состав, слично како со Рома, и тоа тебе ти дава впечаток дека Манчестер ќе ни го стори истото, само една слаба изиграна утакмица ?

П.С. Леле овој РедДевил, абе има некој игла? 3 пати истото го пишува иако никој не му обрнува внимание пак истото, аман го кажа твоето мислење и аман веќе.

Видете, по хаосот со Аталанта и резултатската криза тој период, Интер направи рекордна предност сезонава пред своите конкуренти, едноставно, потребен им е шамар за поттик, добро е што истиот овој пат дојде во Купот на Италија, кој освен за дел од фановите на Рома овде на форумов, е и небитен за големите екипи .

п.с. Грејт те цитирав, зашто ме потсети на тогашното расположение на дел од фановите овде .

Извини шо прашувам, ама ме интересира што к*р ги боли фановите на останатите клубови што прави и што треба да прави Интер? За тоа имате тема Италијанско Првенство.. не фан клуб Интер.. ама бидејки во италијанско останатите сте тапа последниве 3 години.. знам дека не пишувате таму.. еве јас ке ви отворам тема Куп на Италија.. па пишувајте си сите таму.. ке имате занимација..

Извини шо прашувам, ама ме интересира што к*р ги боли фановите на останатите клубови што прави и што треба да прави Интер? За тоа имате тема Италијанско Првенство.. не фан клуб Интер.. ама бидејки во италијанско останатите сте тапа последниве 3 години.. знам дека не пишувате таму.. еве јас ке ви отворам тема Куп на Италија.. па пишувајте си сите таму.. ке имате занимација..

Mи забрануваш да постирам тука или ... ?

Mи забрануваш да постирам тука или ... ?

Има правила кои велат дека овде другите фанови смеат само да честитаат и да водат дискусија која не ги провоцира навивачите на фан клуб Интер! А бидејки секоја дискусија која ја водиш ти е со спротивно мислење од она на фановите на Интер (бидејки не си фан на Интер) тоа автоматски е провокација.. а за провокација имаш италијанско првенство..
сега разбираш или да ти нацртам?

Има правила кои велат дека овде другите фанови смеат само да честитаат и да водат дискусија која не ги провоцира навивачите на фан клуб Интер! А бидејки секоја дискусија која ја водиш ти е со спротивно мислење од она на фановите на Интер (бидејки не си фан на Интер) тоа автоматски е провокација.. а за провокација имаш италијанско првенство..

Covekot ne ti kaza nisto losho, samo potencirase igrata, koja sto i ti ja napomena deka bila slaba. Sega ako se iznerviran, zaradi porazot nauci se i spotski da go podneses.

Ајде ќе не биде, после дожд ќе огрее сонце :pos2::pos2::pos2:

Лошо е тоа што примаме 6 гола во 2 натпревари, нешто одбранава е раздрмана, нешто слично како на мечот со аталанта. Требаше да дадеме еден гол, ама тоа е тоа, мислам дека во зависност од ситуација, ако испаднеме од ЛШ, Мурињо ќе извади прв состав со Ибра + 2-3 напаѓачи во реванш, а ако продолжиме во 1/4 финале ќе се откаже и така од пола-загубениот куп.

Инаку Мурињо не одговори на прашањето што мисли за тоа што ќе биде разгледуван неговиот однос на пресот од федерацијата и за можната казна. (И не треба да го интересира :nesvest:) и призна дека примиле смешни голови :tv:

И не се нервирајте за еден пораз. Еј кој титули ги има губено Интер, па сеа за еден пораз во купот :toe:

Metono1[mkd];2291997 напиша:
Covekot ne ti kaza nisto losho, samo potencirase igrata, koja sto i ti ja napomena deka bila slaba. Sega ako se iznerviran, zaradi porazot nauci se i spotski da go podneses.

Да не се правам паметен =) Али ако сака Ибракадабра тоа може мн. лесно да го сфати како провокација :smir:

Види мајката, не сум знаел. Фала што ме просветли.:smir:

Ако сметаш некој мој пост за провокација(ако има таков) слободно пријави кај мод/админ или пак во темата за провокации они знаат што треба да прават, кулирај си ти.

П.С Доволно отидовме Оф Топик ...да не ја уништуваме дискусијава.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom