- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
честитки за одличниот натпревар вечерва.
Фала да ти се врати !!!! :pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
честитки за одличниот натпревар вечерва.
Што бе со слаб состав, овие што играа за Интер вредат 10 пати повеќе од цела Сампдорија! За плати да не збориме...
Еве ви го Виеира на сите што го сакавте... трупче невидено!
Обина добар процент на центаршутеви имаше, 3/3... у ГОЛ АУТ!
Мансини дрво себично...
Адриано освен буткање друго тешко...
Креспо има осет за гол, јако ја мавна онаа со глава, иако се врати 2 чекори наназад.
Занети лош денес!
Ривас, Виеира, Мунтари, Станковиќ, Мансини, Бурдисо... све ова да се запали треба!
Сеа ве интересира што ќе каже Мурињо нели?? Ај дркајте пак на некоја негова паметна изјава по овој срамен пораз! Тотално надигран, треба да честита и да се сконцентрира на играта отколку на тоа што ќе изјави за новинарите!
Истово го чека и за една недела во Манчестер... Па после ќе пробува да ги мотивира играчите за да немаат проблеми у калчо лигата...
Некако веќе видена ми е ситуацијава... Се надевам нема да се оствари!
А Касано уште толку го накурчи...Мурињо до даска е изнервиран...![]()
Фала :helou:честитки за одличниот натпревар вечерва.
А Касано уште толку го накурчи...
Го понижија едноставно чоекот.
Ривас - 2 пати по ред го гледам, тежок киксер е човекот(бетер од Каладзе е).
Второ полувреме Сампдорија изигра тактички мудро + и со играч помалку. Задржаваа време и истрчаа во исто темпо 90 мин.
Имавте шанси, требаше да дадете барем еден гол и ќе имавте реални шанси за понатаму ама Кастелаци
Сега возвратниот дуел е во април мислам, и не треба да примите гол а да дадете 3 или 4.
П.С Ако некој го гледаше интервјуто после натпреварот со Мурињо, ме интересира за што го прашаа кога одби да одговори и си замина правец во соблекувална. ?
![]()
Епа што зборувам јас, слаб состав мислев на тие болдираните.
Многу ме потсеќаш на Думан, сите постови се напишани врз основа на моментално расположение, а тоа не чини, пред се за самодовербата на навивачите тука. Полека, смирисе и верувај во тимот и тренерот, таман работа сите вака да размислуваа после слабо одигран натпревар. Излеговме со тотално деформиран состав, слично како со Рома, и тоа тебе ти дава впечаток дека Манчестер ќе ни го стори истото, само една слаба изиграна утакмица ?
П.С. Леле овој РедДевил, абе има некој игла? 3 пати истото го пишува иако никој не му обрнува внимание пак истото, аман го кажа твоето мислење и аман веќе.
молим те немој вака го понижуваш бурдисо(број 1 во светот без конкуренција)!:pos2:Ривас - 2 пати по ред го гледам, тежок киксер е човекот(бетер од Каладзе е).
А Касано уште толку го накурчи...
Го понижија едноставно чоекот.
Ривас - 2 пати по ред го гледам, тежок киксер е човекот(бетер од Каладзе е).
Второ полувреме Сампдорија изигра тактички мудро + и со играч помалку. Задржаваа време и истрчаа во исто темпо 90 мин.
Имавте шанси, требаше да дадете барем еден гол и ќе имавте реални шанси за понатаму ама Кастелаци
Сега возвратниот дуел е во април мислам, и не треба да примите гол а да дадете 3 или 4.
П.С Ако некој го гледаше интервјуто после натпреварот со Мурињо, ме интересира за што го прашаа кога одби да одговори и си замина правец во соблекувална. ?
Извини шо прашувам, ама ме интересира што к*р ги боли фановите на останатите клубови што прави и што треба да прави Интер? За тоа имате тема Италијанско Првенство.. не фан клуб Интер.. ама бидејки во италијанско останатите сте тапа последниве 3 години.. знам дека не пишувате таму.. еве јас ке ви отворам тема Куп на Италија.. па пишувајте си сите таму.. ке имате занимација..
Mи забрануваш да постирам тука или ... ?
Има правила кои велат дека овде другите фанови смеат само да честитаат и да водат дискусија која не ги провоцира навивачите на фан клуб Интер! А бидејки секоја дискусија која ја водиш ти е со спротивно мислење од она на фановите на Интер (бидејки не си фан на Интер) тоа автоматски е провокација.. а за провокација имаш италијанско првенство..
сега разбираш или да ти нацртам?
Metono1[mkd];2291997 напиша:Covekot ne ti kaza nisto losho, samo potencirase igrata, koja sto i ti ja napomena deka bila slaba. Sega ako se iznerviran, zaradi porazot nauci se i spotski da go podneses.
Има правила кои велат дека овде другите фанови смеат само да честитаат и да водат дискусија која не ги провоцира навивачите на фан клуб Интер! А бидејки секоја дискусија која ја водиш ти е со спротивно мислење од она на фановите на Интер (бидејки не си фан на Интер) тоа автоматски е провокација.. а за провокација имаш италијанско првенство..
сега разбираш или да ти нацртам?