Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
adriano IGRA.so mancester ke si sedi na klpa 99%

Sampdoria: 1 Castellazzi; 16 Campagnaro, 28 Gastaldello, 84 Raggi; 20 Padalino, 21 Sammarco, 17 Palombo, 19 Franceschini, 46 Pieri; 10 Pazzini, 99 Cassano.
Subs: 90 Fiorillo, 3 Ziegler, 11 Bellucci, 23 Stankevicius, 29 Ferri, 77 Da Costa, 88 Dessena.
Coach: Walter Mazzarri.
Inter: 1 Toldo; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 24 Rivas, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 20 Muntari; 33 Mancini, 10 Adriano, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 5 Stankovic, 11 Jimenez, 13 Maicon, 18 Crespo,19 Cambiasso, 21 Obinna.
Coach: José Mourinho.

Поранешниот стратег на Сините исто така проговори и за новиот тренер на Сините, Гус Хидинк и неговите шанси да ги помати сметките на Јунајтед во битката за титулата во Премиер Лигата. “Гус имаше добар старт и верувам дека тој може да ги предводи Сините до многу трофеи.” – рече Мурињо за ZOO магазинот.
“Секако дека можат да ја освојат Премиер Лигата, но мислам дека Манчестер Јунајтед е многу напред.”
“Никогаш не се знае во фудбалот, но мислам дека Јунајтед ќе биде шампион.”
Мурињо го обнови ривалството со Ферги откако Интер и Манчестер Јунајтед се сретнаа во 1/8 – финалето на Лигата на Шампионите.
Португалецот вели дека неговата екипа нема од што да се плажи и чуствува дека тие се најдобри во Европа.
“Мислам дека Интер, Барселона и Манчестер Јунајтед делуваат многу силно во нивните домашни првества.”
“Лигата на Шампионите ќе ни каже многу за тоа кој е најдобар.”
“Кој е најдобар фудбалер во светот? Има четри инзворедни играчи, Златан Ибрахимович, Кристијано Роналдо, Меси и Кака, а јас имам еден од нив – Златан.”
“Во моментов, мислам дека јас го имам најдобриот од овие четворица, јас го имам најдобриот во светот.”
Неодамна шпекуалциите говореа дека 46 годишниот Мурињо посакува да се врати на Стемфорд Бриџ, но тој негира нешто такво иако признва дека му недостасува клубот.
“Нема потреба од зборување за други работи. Јас сеуште имам голема работа за завршување овде во Интер.”
“Кажав дека Челзи секогаш ќе биде близок до моето срце но мојата иднина е со Интер.”
“Лондон е одличен град, но ми недостасуваат и пријателите и фановите. Имавме посебни односи.“ за ибра да биде најдобар треба да учи од најдобтите.дали според вас играч кој нема постигнато гол во нокаут фазата во ЛШ Може да биде најдобар?според мене не :toe:

ја имате на Раи Уно пренос, да немора да го слушате Јанко:smir:

ЦЦЦ Адриано се повреди УПМ :kesa: ај бе ебате тоа ретардираното рошаво лице на Касано да му го е**

Prv pat eve doagam na forumov i mnogu mi se dopaga,naslovnata strana na fan club inter e SVAKA CAST!Se nadevam na mnogu pobedi sto ke gi proslavime i prodiskutirame tuka...fan sum za inter od dobata na ronaldo...valjda bev 4to ili 5-to:wink:Uste fontot da go sredam a pojma nemam kako:wink:Pozdrav...

Добредојде интерашу, тука заедно ќе славиме титули и победи. Ако досега некој ти нема кажано како да пишуваш со македонски фонт, контактирајме на профил или ПП јас ќе ти објаснам.

Inter: 1 Toldo; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 24 Rivas, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 14 Vieira, 20 Muntari; 33 Mancini, 10 Adriano, 45 Balotelli.
Subs: 22 Orlandoni, 5 Stankovic, 11 Jimenez, 13 Maicon, 18 Crespo,19 Cambiasso, 21 Obinna.

Очекував вака да излеземе вечерва:

--------------Толдоне---------------
-------------------------------------
Занети---Матераци-Ривас---Максвел
-------------------------------------
-Виера--Хименез-Мунтари--Мансини-
--------------------------------------
-------Балотели------Креспо---------

Инаку Берлускони и компанија, Тутоспорт, Ла Стампа можат слободно да го земат ова

П.С. Сум рекол, овој Ривас не е за фудбал

Лелее РИВАС СВИЊА ГЛУПА:kesa:

Леле овој Јанко е тежок идиот,да ти се одмили да гледаш.......
Се надевам дека ќе имате добар резултат.......за да нему ја мислите за реваншот...

Ова е нова сезона, стара приказна, ние пак сме први другите се далеку зад нас и пак ни помагаат судиите.

Кориере дело спорт имаше една студија за тоа колку ни помогнале судиите на нас и колку ни одмогнале, исто и за Јуве, ние имавме скор 17-8 а Јуве 10-6 или така нешто.

Ама кога ќе ги видам кој судиски грешки се спомнати ми се плаче. Фаул од Кордоба над Пацини против Сампдорија:tapp:, фаул од Киву над Инзаги:tapp: и уште пет или шест вакви смешни прекршоци.

Единствена разлика од лани е што сега место Рома главен конкурент ни е Јуве (можда и Милан ќе игра пак у УЕФА Куп)

Не ќе да е на арно ова... 2:0, Пацини.

ЦЦЦ и пак ривас го обвинувам за голот втор, го остави Пацини сам. А Балотели ЗВЕР е И КЕ БИДЕ, само од нешто од нешто се труди. едит: КЕ ПРЕКИНЕ ЛИ РИВАС ДА ПРАИ ГЛУПОСТИ и за третиот гол е крив, му даде на Касано да нафрли ко на тренинг

Ич не е на арно работата. 3 гола да примиш во 40 минути е срамота. Ако играме вака и во манчестер има да не растурат, уствари поарно да не идеме ке изгубиме со службени 3-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom